Danijela Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 naravno da su zene. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 i transformersi "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 odluci se sta hoces. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Ccc Any women's blues... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Женски трансформерси. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 odluci se sta hoces. tvrdiš pazar "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 ko sto rekoh: nestasica muskaraca i ljubavi. Таша је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 nijesi me ubijedila "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 nije mi bila ni namera. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 dakle, žena nema "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 ako bih nekad morao da navedem razlog zašto volim Hrista (kolko god paradoksalno zvučao razlog za ljubav) onda je to zato što je iznad polova... bez obzira što je ovaploćenjem postao muškarac - ako me razumete Таша, Јефимија Крунић, Благовесник and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 Ја сам решио да отворим сигурну кућу за жене...код мене на гајби...мисим да је са моје стране то ок... 4chsmu1 Crveni Baron, Таша and milan. је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 ko sto rekoh: nestasica muskaraca i ljubavi. dakle, žena nema Да направимо компромис , нема ни мушкараца ни жена, а љубави само по неким забаченим буџацима, и то ако те не мрзи да се завлачиш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PowerCat Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 http://www.scenicreflections.com/files/Why_do_men_die_younger_Wallpaper_ye99q.jpg Oglo, Таша and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 6, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2012 ajmo sad glasanje za neku od ove 4 ... sličice Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука