Jump to content

Још мало антитеистичке пропаганде...

Оцени ову тему

Препоручена порука

ех да сми истражили мајку земљу а потом тражили Бога видели би божије царсто из свемира а посто нисмо још истражили наш свет, неће бити потребно тражити божије још, то јест неће бити дозволено и видливо, тераш инат и Бог тера инат, шта си мислео да можемо бити паметнији од Бога...

Od dana kada je prvi covek stvoren na teritoriji Srbije ( Vinca / Lepenski Vir ) pa do danas, nije postojala mogucnost da se ovaj svet istrazi vise nego sto je istrazen.

Sila koja je uzrokovala / Stvorila Sve, odnosno Gospod Bog ne tar inat " Sam Sebi ", Sva Kreacija je Savrsena, unikatna i neponovljiva.

Sve je Bozija Pamet, kao sto rekoh nije covek stvorio " svoju pamet ".

Pamet je i ovako relativan pojam, posto ne spasava od smrti.

@@jupiter,

Којој секти припадаш?

Месијански синром је гадна ствар.

И тако дођох до следећег закључка о теби. Или си трол, или секташ. Ајде "Исусе" кажи нам истину о себи.

Nijednoj.

Kakav " Mesijanski sindrom ". o cemu ti pricas ?

Da li se osecas ispunjen kada ovako na internetu sakriven od posledica vredjas ljude kao sto mene vredjas tvojim ispiranjem usta o meni ?

Da li se u stvarnom zivotu ovako obracas potpunim strancima kao sto sam ja ?

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Aj sad u fazonu JuPitera, jel Hristos rekao nekome da je jeretik?

Nije, ali je farisejima rekao da su " Slepci koji vode slepce ", da li znas koje najpoznatiji farisej ?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 124
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ne znam koji je najpoznatiji farisej?

Ali znam da mi se sad forum smanjio i da ne znam kako to da resim

A znas sta, dobro je Solomon Kenj primetio, ti si tricky customer...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Јупитеру да те похвалим слатке су ти профил слике. Где их проналазиш?

Примећујем да је анђелчић скинуо слушалице  :)  има ли ту неке симболике? 

Подели на овим сајтовима

Ne znam koji je najpoznatiji farisej?

Ali znam da mi se sad forum smanjio i da ne znam kako to da resim

A znas sta, dobro je Solomon Kenj primetio, ti si tricky customer...

Sveti Pavle.

Evo njegovih tvrdnji da je on farisej, nakon silaska Svetog Duha na njega :

Dela Apostolska 23:6

" A znajući Pavle da je jedan deo sadukeja a drugi fariseja povika na skupštini: Ljudi braćo! Ja sam farisej i sin farisejev: za nadu i za vaskrsenje iz mrtvih doveden sam na sud.

Filipljanima 3:5

" Koji sam obrezan osmi dan, od roda Izrailjevog, kolena Venijaminovog, Jevrejin od Jevreja, po zakonu farisej. "

Sveti Pavle nikada nije odstupio od temelja onoga sto su fariseji ( koji su kasnije presli u " rabinski judaizam ", koliko je meni poznato, posto to bas nisam puno proucavao )

Јупитеру да те похвалим слатке су ти профил слике. Где их проналазиш?

Примећујем да је анђелчић скинуо слушалице  :)  има ли ту неке симболике? 

Havala Zoki. Gde ih pronalazim ? iz foldera " Moje slike " to mi je cerka, zove se Mya Boyanna, sada ima jedanaest godina.

Ima, posto je to deo mene, deo mog tela, postavio sam prvo sliku, gde " samo slusam ", a ova sada predstavlja izraz lica koji je odraz neistina i lazi o meni koje sam ovde morao da cujem.  :) 

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
Подели на овим сајтовима

...to mi je cerka, zove se Mya Boyanna, sada ima jedanaest godina.

Ima, posto je to deo mene, deo mog tela, postavio sam prvo sliku, gde " samo slusam ", a ova sada predstavlja izraz lica koji je odraz neistina i lazi o meni koje sam ovde morao da cujem.  :)

Predivna ti je ćerka, posmatrala sam pažljivo to divno lice...maleni anđeo :)

Htela bih samo skrenuti pažnju na jednu činjenicu - vidimo ono što i sami reflektujemo. Ponekad slika o nama samima bude divna, nekad iskrivljena, a pravi naš odraz je u duši ili u onome što iznesemo emocijama.

Ne iznosi niko laži o nama...samo ih mi tako čujemo.

Spusti gard, saslušaj sebe...onda i one oko tebe. Nakon toga ćeš vidjeti da si se bez razloga trzao i borio...ponajviše sam sa sobom.

Predivan ti je avatar, tvoje riječi stoje ispod njene slike...nek budu vrijedne toga. :)

Želim ti ugodan dan :)

Подели на овим сајтовима

Predivna ti je ćerka, posmatrala sam pažljivo to divno lice...maleni anđeo :)

Htela bih samo skrenuti pažnju na jednu činjenicu - vidimo ono što i sami reflektujemo. Ponekad slika o nama samima bude divna, nekad iskrivljena, a pravi naš odraz je u duši ili u onome što iznesemo emocijama.

Ne iznosi niko laži o nama...samo ih mi tako čujemo.

Spusti gard, saslušaj sebe...onda i one oko tebe. Nakon toga ćeš vidjeti da si se bez razloga trzao i borio...ponajviše sam sa sobom.

Predivan ti je avatar, tvoje riječi stoje ispod njene slike...nek budu vrijedne toga. :)

Želim ti ugodan dan :)

Hvala najlepse na ovako divnim recima o mojoj cerki.

Mene uopste ne zanima sta drugi ljudi vide, mene ovde ljudi najstrasnije pljuju, vredjaju samo zato sto su ili polupismeni ili ih ne zanima da dobro procitaju sta sam rekao i to shvate. A nisam rekao apsolutno nista protiv bilo koga i nikoga ne napadam, kao sto se protiv mene govori i kao sto sam ja napadnut konstantno.

Kako da " spustim gard " kada organski ne podnosim da ljudi o meni lazu ( bez ikakviog argumenta ) i da me pljuju ( bez ikakvog razloga )

Jel' ti stvarno mislis da ljudi ovako samnom pricaju u stvarnom zivotu ?!?

Sve sto sam rekao ovde sam rekao i ljudima u stvarnom zivotu, nikada nisam cuo da mi je neko uputio ovakve reci, kao sto to rade ' junaci " ovde gde je njihov identitet potpuno zasticen.

Meni je Vlada USA rasturila porodicu, moja zena i cerka ( na slici ) zive u SAD i ja je gledam kao i ti na slici i nedeljom na skype-u.

A sto se tice mojih reci, ako imas neku racionalnu kritiku, da je cujem ? posto vidim da za tebe moje reci " ne vrede ".

Bog te blagoslovio.

Подели на овим сајтовима

Daj čoveče prihvati od nas ponekad samo ljubav a ne isključivo reči koje ti govore da si u pravu.

Koju ljubav ? Pa ja sam ovde satanizovan bez ijednog validnog argumenta.

Ja nisam u pravu, niko nije " u pravu ", svi smo mi Bozija Kreacija, jedina stvar koja moze da nas razlikuje je istina / neistina.

Rekao sam da je apsolutno nebitno da li neko govori istinu ili ne, ali to su ipak neoborive cinjenice.

Zar ti nisam rekao da ti i treba da nastavis da se klanjas Sinu Bozijem kao sto ti nik i kaze, i da u tome nema nikakvog greha.

Подели на овим сајтовима

Koju ljubav ? Pa ja sam ovde satanizovan bez ijednog validnog argumenta.

Ja nisam u pravu, niko nije " u pravu ", svi smo mi Bozija Kreacija, jedina stvar koja moze da nas razlikuje je istina / neistina.

Rekao sam da je apsolutno nebitno da li neko govori istinu ili ne, ali to su ipak neoborive cinjenice.

Zar ti nisam rekao da ti i treba da nastavis da se klanjas Sinu Bozijem kao sto ti nik i kaze, i da u tome nema nikakvog greha.

Ne sagledavam isto stvari ali ne govorim ti da si djavo. Meni to dovoljno da ne izgubim ljubav prema čoveku.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ako tvoj um pronadje jednu neistinu koju sam ja ovde rekao,  zasluzujes Nobelovu Nagradu za to i takvo otkrice.

Било би неправично и надасве глупаво добити било какву награду или заслугу за потврђивање или негирање нечега што и ретард може уочити а назива се несувислост.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Da tvoje riječi ne vrijede, ne bih ulagala napor u sve ovo :)

Kad me već pitaš, onda i da odgovorim.

A nisam rekao apsolutno nista protiv bilo koga i nikoga ne napadam, kao sto se protiv mene govori i kao sto sam ja napadnut konstantno.

...osim:

mene ovde ljudi najstrasnije pljuju, vredjaju samo zato sto su ili polupismeni ili ih ne zanima da dobro procitaju sta sam rekao i to shvate.

Ljut si, nema razloga. Pokaži pravu sliku o sebi...onu koja nije iskrivljena :)

Šta će ko o meni reći neka je njemu...to nije moje :)

Čojstvo i junašvo je svima nama teorijski poznato. Za čojstvo je potrebna mudrost, zato ga i cijenim...prava snaga nije u junaštvu nego u moći da zaštitiš druge od sebe, pa neka je i na tvoju štetu.

I ja sam to skoro naučila.

Možda si trenutno udaljen od tebi dragog bića, ali ljubav prema njoj ti niko ne može oduzeti, kao ni tvoje roditeljstvo. Jenog dana sve dođe na svoje...i to će :)

Подели на овим сајтовима

Било би неправично и надасве глупаво добити било какву награду или заслугу за потврђивање или негирање нечега што и ретард може уочити а назива се несувислост.

Kakva nagrada, pa ti nisi prismrdeo pokusaju da bilo sta sto sam ja rekao bilo cim argumentujes kao neistinu.

Negirao sam sve tvoje bajke.

krijes se na internetu i u razgovoru samnom koristis rec " retard ", a u stvarnosti si da ne kazem sad sta kada dodje do takve terminologije prema strancima.

Da tvoje riječi ne vrijede, ne bih ulagala napor u sve ovo :)

Kad me već pitaš, onda i da odgovorim.

...osim:

Ljut si, nema razloga. Pokaži pravu sliku o sebi..onu koja nije iskrivljena :)

Šta će ko o meni reći neka je njemu...to nije moje :)

Čojstvo i junašvo je svima nama teorijski poznato. Za čojstvo je potrebna mudrost, zato ga i cijenim...prava snaga nije u junaštvu nego u moći da zaštitiš druge od sebe, pa neka je i na tvoju štetu.

I ja sam to skoro naučila.

Možda si trenutno udaljen od tebi dragog bića, ali ljubav prema njoj ti niko ne može oduzeti, kao ni tvoje roditeljstvo. Jenog dana sve dođe na svoje...i to će :)

Shvatila si da nije racionalno da tvrdis da moje reci " nemaju vrednost " pa samu sebe kontradiktiras neuspelim pokusajem da kazes nesto racionalno o mojim recima.

Uopste nisam ljut, posto nemam razlog za to govorim samo cinjenice.

Ako kazem da me neki ljudi ovde satanizuju, ja ne govorim nista protiv tih ljudi, n ego iznosim cinjenice, istinu o onome sto su mi neki rekli, ato stoji, nije obrisano.

Nemas apsolutno pojma o mojoj situaciji sto se tice moje porodice, i tvoja imaginacija mani nije potrebna, kolicina smile-ija te uopste ne cini kao osoba koja ima smisao za humor, za moje shvatanje humora.

Подели на овим сајтовима

Kakva nagrada, pa ti nisi prismrdeo pokusaju da bilo sta sto sam ja rekao bilo cim argumentujes kao neistinu.

Negirao sam sve tvoje bajke.

krijes se na internetu i u razgovoru samnom koristis rec " retard ", a u stvarnosti si da ne kazem sad sta kada dodje do takve terminologije prema strancima.

Shvatila si da nije racionalno da tvrdis da moje reci " nemaju vrednost " pa samu sebe kontradiktiras neuspelim pokusajem da kazes nesto racionalno o mojim recima.

Uopste nisam ljut, posto nemam razlog za to govorim samo cinjenice.

Ako kazem da me neki ljudi ovde satanizuju, ja ne govorim nista protiv tih ljudi, n ego iznosim cinjenice, istinu o onome sto su mi neki rekli, ato stoji, nije obrisano.

Nemas apsolutno pojma o mojoj situaciji sto se tice moje porodice, i tvoja imaginacija mani nije potrebna, kolicina smile-ija te uopste ne cini kao osoba koja ima smisao za humor, za moje shvatanje humora.

I pored najbolje volje i dobre namjere, nisam uspjela da objasnim i žao mi je. Možda će uspjeti neko mudriji od mene...nadam se.

Nisam pokazala svoj smisao za humor...moj osmijeh je dobra volja :)

Kritikuješ i mene, mada sam pružila ruku.

Neću te zadržavati.

Hvala :)

Подели на овим сајтовима

Петре/Јупитеру погледала сам емисију. 

Преслатке су ти и жена и ћерка, држи се њих.

Мани се цитата из Светог Писма коме је то данас потребно.

Можеш да се рецимо укључиш у писање стихова, или да даш неки други користан савет базиран на твом животном искуству. Или би ти била прикладна тема Живот пише романе (обзиром на 3 брака која имаш иза себе).

Тумачење Светог Писма препусти људима који су се за то школовали, опет ти кажем мани се теологије.

А све коментаре који су ти упућени схвати као покушај добрих људи да ти прошире видике. Не заборави човек се учи док је жив.

Није добро бити толико самоуверен, јер као што знаш гордост је смртни грех.

Мислим да си у право време дошао на овај форум, али не можеш још увек да препознаш са колико љубави и стрпљења смо те прихватили.

Надам се да ћеш до Божића заједно са нама са радошћу да кличеш ХРИСТОС СЕ РОДИ!

Подели на овим сајтовима

Kakva nagrada, pa ti nisi prismrdeo pokusaju da bilo sta sto sam ja rekao bilo cim argumentujes kao neistinu. Negirao sam sve tvoje bajke. krijes se na internetu i u razgovoru samnom koristis rec " retard ", a u stvarnosti si da ne kazem sad sta kada dodje do takve terminologije prema strancima.

Од првог до последњег твог поста ниси ништа написао а да се може назвати смисленим...чак не може ни "присмрдети" смисленом...али, добро...то је у крајњем случају твој проблем и не љути се на мене.Моја процена твог писанија не значи да имам нешто против тебе. Жив ми био и нећу те више смарати и улазити у разговор са тобом.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...