zuti car Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Potpune neistine. Niti sam bilo kakav sektas, niti sam rekao da " ostali lazu ". Veoma precizno sam citirao ko laze, i ti dokazi i dalje stoje. Nikoga ne napadam, samo se branim od nicim izazvanih napada na mene, bas kao sto je i ovo tvoje pisanje. Svi imaju " argumente " protiv , samo sto sve " mrzi " da ih iznesu . I to sto sve " mrzi " je " dovoljan " argument da mene optuzi za bilo sta.... Ne secam se da sam ti se obratio pa nema potrebe da odogovaras na moje postove . Ja strogo biram drustvo za razgovor i na forumu i uopste pa te lepo molim da me u buduce obidjes . Ovo je moje poslednje direktno obracanje tebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Jel si ti protestant ili pravoslavac? Ma jehovin svedok ili jos verovanije neki novokomponovani pseudohriscanin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 O cemu ti pricas, moji postovi su odbrana hriscanstva uopste od ateistickih napada ( sto je tema ), odstupanje od teme nije moja namera. Поред такве одбране антитеисти нам нису потребни. Сами ће се средимо. Форум није инквизиторски. Далеко је од тога. Али није ни у фазону "Крстарице" или "Бурек" форума. Ово је православни форум, који ради под благословом Српске Православне Цркве. Било какво вређање Православља није дозвољено, као ни проповедање секташких учења. Било оно директно или увијено. Имамо чланове других вера и атеисте. За све важи исто правило. Добронамерна и пристојна критика је дозвољена. Мисионарење и увијено секташење није. Најбоље је да се декларишеш које си вере. Да јавност која прати овај форум зна са ким има посла. И деца гледају све ово што пишеш. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Od dana kada je prvi covek stvoren na teritoriji Srbije ( Vinca / Lepenski Vir ) pa do danas, nije postojala mogucnost da se ovaj svet istrazi vise nego sto je istrazen. Sila koja je uzrokovala / Stvorila Sve, odnosno Gospod Bog ne tar inat " Sam Sebi ", Sva Kreacija je Savrsena, unikatna i neponovljiva. Sve je Bozija Pamet, kao sto rekoh nije covek stvorio " svoju pamet ". Pamet je i ovako relativan pojam, posto ne spasava od smrti. Nijednoj. Kakav " Mesijanski sindrom ". o cemu ti pricas ? Da li se osecas ispunjen kada ovako na internetu sakriven od posledica vredjas ljude kao sto mene vredjas tvojim ispiranjem usta o meni ? Da li se u stvarnom zivotu ovako obracas potpunim strancima kao sto sam ja ? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Nije, ali je farisejima rekao da su " Slepci koji vode slepce ", da li znas koje najpoznatiji farisej ? Мало је оних који умију да подносе сопствене мане код других људи. кукаш како си нападнут овамо сам нападаш, а да ниси можда "папин сведок" ? sHa_sarcasticlol DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jupiter Написано Децембар 15, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2013 Ne secam se da sam ti se obratio pa nema potrebe da odogovaras na moje postove . Ja strogo biram drustvo za razgovor i na forumu i uopste pa te lepo molim da me u buduce obidjes . Ovo je moje poslednje direktno obracanje tebi Kako mi se nisi obracao, kada konstantno govoris neistine o meni, ne d cu da te zaobidjem, nego cu posebnu paznju da obratim na tebe i tvoj jezik, Moja paznja oko tvojih postova ce biti kao belo oko pirinca, posto si presao sve granice civilizovane diskusije. Ja jehovin svedok ili " pseudohriscanin " ? Pa ti pojma nemas sta su i jedni i drugi, kada u mojim postovima vidis bilo sta slicno. Мало је оних који умију да подносе сопствене мане код других људи. кукаш како си нападнут овамо сам нападаш, а да ниси можда "папин сведок" ? sHa_sarcasticlol Koga ja napadam, o cemu ti pricas covece ? Kome ja i najmanje osporavam bilo sta, sam bezumnih napada na mene ? CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука