Jump to content

Питбул и његове чаробне чељусти

Оцени ову тему

Препоручена порука

pitbull1%20A.jpg

http://www.liveleak.com/view?i=821_1386337649#7PAG3J8J4md6mo6A.01

Кликните само на  CONTINUE да погледате клип...

Ako vas gricne ova slatka zivotinica, mnogo ce te  tesko spasiti, jer grize dog vam ne sadzmi ono sto vam grizao....

malo nih zna da Pitbull ima jake celjusti, nemojte vam se desi da se cekate ili izazivate sa ovom kucom, kidacevam meso, 

pas je prirodan u misicav....

ako vam se desi ugriz pasa samo za usi vucete dog vas ne pusti  ili molimoli  dok vam neko ne pomogne :)))

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

?

Не разумем шта ово треба да значи? Да су питови агресивни сами од себе? Да су они једина раса која напада?

Ако те нападне и шарпланинац, кавкаски овчар, ротфајлер, црни руски теријер, немачки овчар и још много раса, исто ће ти направити, па чак и горе него пит бул.

А тек тигар ако те нападне. Ту ти тек нема спаса.

Није раса крива, него неодговорни власници.

Nije nije samo malo (sve su oni pitomi tako i pocnu)

pogledaj ovo

http://www.liveleak.com/view?i=096_1382129917

eto negov test

http://www.youtube.com/watch?v=qcIx1MWPrZ8

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

Ако те нападне и шарпланинац, кавкаски овчар, ротфајлер, црни руски теријер, немачки овчар и још много раса, исто ће ти направити, па чак и горе него пит бул.

Питбул је заиста посебан по томе што не испушта оно што загризе . Комшијин питбул је тако убио неколико мачака и паса луталица . Једноставно, кад се дочепа плена, не слуша ни газду нити било кога . 

Подели на овим сајтовима

Ја сам само хтео да кажем да не треба осуђивати расу јер она није крива, него човек од њих направи звер.

to je to!

'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.'

-Isaija 40:31

Подели на овим сајтовима

Питбул је заиста посебан по томе што не испушта оно што загризе . Комшијин питбул је тако убио неколико мачака и паса луталица . Једноставно, кад се дочепа плена, не слуша ни газду нити било кога . 

To je gazda kriv, nije ga lose vaspitao. Mnogi psi zakljucavaju vilicu kada zagrzu izmedju ostalih i moja stela.. kada se igramo i ona ugrize igracku i otimamo se ne pusta mogu da je podizem sa sve igrackom.

Ali kada joj kazem FUJ TO par puta.. u 99 % sluchajeva pusti.

Takodje se potukla sa drugim psom, capila ga za vrat... i mogao sam da je skinem...

dakle - u pitanju je samo gazda.... nista vise.

Nema to veze sa rasom.

A nije  mi jasno sto ovde izdvajaju pitove kao opasne pse? Dobermann, rottwieler, nemacki ovcar, argentinac, cane corso svi oni imaju ugrize kao pit bul mozda i jace. Od toga argentinac,  rot, cane corso sigurno zakljucavaju vilicu, a doberman grize kao makazama... takva mu je tehnika...

a ti ujedi nisu toliko sttrasni koliko se prica.. mogu biti.. zaviis iz kog razloga pas napada i kako je treniran... ali uglavnom nisu...

evo dogo argentino protiv pume..

http://youtu.be/jqgndJqondg

Realno gledano po tome koliko mogu biti opasni.. pit je smesan pas za DA...

• Волим 1

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Sve je stvar do vlasnika i pit moze biti velika maza zavisi kako mu formirate licnost, ali nazalost vecina zavrsi u pogresnim rukama uglavnom kod onih sto preko ljubimca lece svoje komplekse.

Подели на овим сајтовима

p.s. 

FUJ TO je obavezna komanda koja treba svaki dan da se urezuje u mozak jakom psu. 

Подели на овим сајтовима

Nije ni vlasnik kriv... njega su pogrešno vaspitali njegovi roditelji.... ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ne znam, onaj pit koji je mene ujeo je apsolutno pustio nakon što sam ga udarila pesnicom u njušku... Možda je bio finiji nego što je standard :)

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Ne znam, onaj pit koji je mene ujeo je apsolutno pustio nakon što sam ga udarila pesnicom u njušku... Možda je bio finiji nego što je standard :)

Ma to sve zavisi od psa... mit je da se pitovima "zakljucava" vilica.. oni imaju samo toliko jaku vilicu da mogu da drze kol'ko oce. 

Подели на овим сајтовима

Не верујем да пит није испоштовао стандарде, све ми се чини да ти песницом удараш као гром. :)))  

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

кажу да ако им попрскаш њушку водом одмах пуштају (било које куче)

такође, негде сам чуо да их треба подићи са земље и онда исто пуштају

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...