Nikolajj Написано Децембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 http://www.liveleak.com/view?i=821_1386337649#7PAG3J8J4md6mo6A.01 Кликните само на CONTINUE да погледате клип... Ako vas gricne ova slatka zivotinica, mnogo ce te tesko spasiti, jer grize dog vam ne sadzmi ono sto vam grizao.... malo nih zna da Pitbull ima jake celjusti, nemojte vam se desi da se cekate ili izazivate sa ovom kucom, kidacevam meso, pas je prirodan u misicav.... ako vam se desi ugriz pasa samo za usi vucete dog vas ne pusti ili dok vam neko ne pomogne “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Децембар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 ? Не разумем шта ово треба да значи? Да су питови агресивни сами од себе? Да су они једина раса која напада? Ако те нападне и шарпланинац, кавкаски овчар, ротфајлер, црни руски теријер, немачки овчар и још много раса, исто ће ти направити, па чак и горе него пит бул. А тек тигар ако те нападне. Ту ти тек нема спаса. Није раса крива, него неодговорни власници. Nije nije samo malo (sve su oni pitomi tako i pocnu) pogledaj ovo http://www.liveleak.com/view?i=096_1382129917 eto negov test http://www.youtube.com/watch?v=qcIx1MWPrZ8 “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Децембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 Ако те нападне и шарпланинац, кавкаски овчар, ротфајлер, црни руски теријер, немачки овчар и још много раса, исто ће ти направити, па чак и горе него пит бул. Питбул је заиста посебан по томе што не испушта оно што загризе . Комшијин питбул је тако убио неколико мачака и паса луталица . Једноставно, кад се дочепа плена, не слуша ни газду нити било кога . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 Ja bi se cikao sa njim ali bi pre toga poveo pravog sarplaninca sa sobom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Децембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 Ја сам само хтео да кажем да не треба осуђивати расу јер она није крива, него човек од њих направи звер. to je to! Срђан Ранђеловић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 Питбул је заиста посебан по томе што не испушта оно што загризе . Комшијин питбул је тако убио неколико мачака и паса луталица . Једноставно, кад се дочепа плена, не слуша ни газду нити било кога . To je gazda kriv, nije ga lose vaspitao. Mnogi psi zakljucavaju vilicu kada zagrzu izmedju ostalih i moja stela.. kada se igramo i ona ugrize igracku i otimamo se ne pusta mogu da je podizem sa sve igrackom. Ali kada joj kazem FUJ TO par puta.. u 99 % sluchajeva pusti. Takodje se potukla sa drugim psom, capila ga za vrat... i mogao sam da je skinem... dakle - u pitanju je samo gazda.... nista vise. Nema to veze sa rasom. A nije mi jasno sto ovde izdvajaju pitove kao opasne pse? Dobermann, rottwieler, nemacki ovcar, argentinac, cane corso svi oni imaju ugrize kao pit bul mozda i jace. Od toga argentinac, rot, cane corso sigurno zakljucavaju vilicu, a doberman grize kao makazama... takva mu je tehnika... a ti ujedi nisu toliko sttrasni koliko se prica.. mogu biti.. zaviis iz kog razloga pas napada i kako je treniran... ali uglavnom nisu... evo dogo argentino protiv pume.. http://youtu.be/jqgndJqondg Realno gledano po tome koliko mogu biti opasni.. pit je smesan pas za DA... Пг је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Slavko... Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Sve je stvar do vlasnika i pit moze biti velika maza zavisi kako mu formirate licnost, ali nazalost vecina zavrsi u pogresnim rukama uglavnom kod onih sto preko ljubimca lece svoje komplekse. Nina 777, Натан, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Питбул је заиста посебан по томе што не испушта оно што загризе . Комшијин питбул је тако убио неколико мачака и паса луталица . Једноставно, кад се дочепа плена, не слуша ни газду нити било кога . p.s. FUJ TO je obavezna komanda koja treba svaki dan da se urezuje u mozak jakom psu. Сунчица. and Пг је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Nije ni vlasnik kriv... njega su pogrešno vaspitali njegovi roditelji.... Натан је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 To su opasni kerovi, trebalo bi zabraniti držanje i obavezna korpa napolju - što NIKO ne poštuje. Evo već se pojavljuju lutalice stafordi i pitbulovi, koje gazde odbacuju, i to je nastupajući problem i šta ćemo sa tim? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Ne znam, onaj pit koji je mene ujeo je apsolutno pustio nakon što sam ga udarila pesnicom u njušku... Možda je bio finiji nego što je standard Млађони је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Ne znam, onaj pit koji je mene ujeo je apsolutno pustio nakon što sam ga udarila pesnicom u njušku... Možda je bio finiji nego što je standard Ma to sve zavisi od psa... mit je da se pitovima "zakljucava" vilica.. oni imaju samo toliko jaku vilicu da mogu da drze kol'ko oce. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Ne znam, onaj pit koji je mene ujeo je apsolutno pustio nakon što sam ga udarila pesnicom u njušku... Možda je bio finiji nego što je standard Не верујем да пит није испоштовао стандарде, све ми се чини да ти песницом удараш као гром. Пг је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Ne znam, onaj pit koji je mene ujeo je apsolutno pustio nakon što sam ga udarila pesnicom u njušku... Možda je bio finiji nego što je standard кажу да ако им попрскаш њушку водом одмах пуштају (било које куче) такође, негде сам чуо да их треба подићи са земље и онда исто пуштају Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сунчица. Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 http://www.zivotinje.rs/vestiStrana.php?id=7205&name=najnoviji-zakljucci-nauke-tri-najagresivnije-rase-pasa-koje-ce-vas-iznenaditi&tip=vesti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука