Odahviing Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 prvo formuliši šta je zločin,onda se o njemu može razgovarati! Stefan Nemanja nije bio član crkve nego veliki župan Raške kada je imao rat sa bogumilima,koje je relativn dugo trpio,čak su mu bili i na dvoru Pa ja koliko sam skontao u pitanju je da li je neko i kada iskoristio crkvu i Hrišćanstvo kao povod za ubiustva, naveo sam krstaške ratove, ovo može biti da grešim, ali imamo i onog plavog što je isto u ime hrišćanstva ubijao muslimane, u Norveškoj, što je skoro bilo. Poenta je da se sve može zoupotrebiti, kako TE tako i Hrišćanstvo. Млађони and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Tema se svodi na ovo: Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 el si to prešo na 3D sliku hahha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 el si to prešo na 3D sliku hahha Ма какви 3Д. Осећам тему. То је четврта димензија. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nina 777 Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 ma to je bila šala,a ti odma krenula da se braniš sa 6 argumenata Hahaha ,pa otkud znam,reko da odbranim za svaki slucaj zenski rod,a i da naglasim kakvo je dostojanstvo zena dobila,zahvaljujuci hriscanstvu kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Kao sto je komunistima posluzila nevera tj ateizam i sta sad? Komunistima je poslužila vera u komunističku utopiju... a ne nevera... kao što sam već i napisao... kordun and Млађони је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 jel mi može neko od pristalica TE da objasni sa evolutivnog značaja prednost pojave muškog i ženskog pola !? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 jel mi može neko od pristalica TE da objasni sa evolutivnog značaja prednost pojave muškog i ženskog pola !? Evo prva, ako jedan od roditelja umre onda drugi može da se brine o mladuncu. I različitost genetskog materijala prilikom kombinovanja gena za dobijanje mladunca, dobije dobre osbine od jednog i od drugog, na neki način. Ovako na prvu loptu što mi je palo na pamet. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Evo prva, ako jedan od roditelja umre onda drugi može da se brine o mladuncu. I različitost genetskog materijala prilikom kombinovanja gena za dobijanje mladunca, dobije dobre osbine od jednog i od drugog, na neki način. Ovako na prvu loptu što mi je palo na pamet. ne bi se složio sa time,pošto o potomstvu brinu uglavnom majke kod većine vrsta,to je prva stvar,druga stvar hemrafroditi se ne razmnožavaju sami sa sobom,također se pare sa partnerom,prema tome ni ova druga stvar ne može biti prednost,ali šta bi bila prednost ? po meni to je mana gledajući prema mehanizmima evolucije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Komunistima je poslužila vera u komunističku utopiju... a ne nevera... kao što sam već i napisao... Kao i darvinistima vera u TE...watz d pojnt? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Kao i darvinistima vera u TE...watz d pojnt? Ja debelo verujem da si trol.. tako mi lakse... ne verujem da neko ove stvari pise bas ozbiljan.. kapiram da si trol koji ima malo dilema po pitanju evolucije, pa ovde teras shegu.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Ja debelo verujem da si trol.. tako mi lakse... ne verujem da neko ove stvari pise bas ozbiljan.. kapiram da si trol koji ima malo dilema po pitanju evolucije, pa ovde teras shegu.. U TE evolcuiju ne verujem samo se koristim argumentima koje koristie i drugi......posto je kako rece vera u pitanju tako su isto i nacisti verujuci cika darvilu vrsili eugeniku..tripujuci da su Spartanci.....sto je zlopupotreba te teorije iako ja ne verujem u nju to ne koristim kao napad i kontraargument protiv nje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Ja debelo verujem da si trol.. tako mi lakse... ne verujem da neko ove stvari pise bas ozbiljan.. kapiram da si trol koji ima malo dilema po pitanju evolucije, pa ovde teras shegu.. jel možeš ti da odgovoriš na moje pitanje ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Jel ima neko od sagovornika da mi objasni ovaj problem ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука