JESSY Написано Август 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2014 @, ojea.....! smiley-dance007 Mini Mi and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Џеси, ето те ко Шехерезада "Џеси и 1000 и један пост" JESSY and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 On 22. 8. 2014. at 20:47, Иван Ивковић рече Blackmore's Night - Toast To Tomorrow https://www.youtube.com/watch?v=5kA6hDHQam0 Мора он да стави напирлитану плавушу звану Кендис :bleh: Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 On 22. 8. 2014. at 21:11, Mini Mi рече Мора он да стави напирлитану плавушу звану Кендис :bleh: Па да, из више разлога. Нисам ја то само због себе него и због Џеси. Иначе се госпођа Кендис уклопила у овај бенд боље него игде, бар колико сам успео да испратим њен рад. А и ове напирлитане "Месечеве сестре" исто. Ричи к'о Ричи, видео човек шта ваља да свира, сазревао је он доста да би дошао дотле... И сама песмица је добра па сам је од срца срцу предао, то је главно. Blackmore's Night - Health To The Company JESSY and Mini Mi је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Secret Garden - Poéme JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 @, it`s great..... :good2: Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 13, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 @@зеленизуб, а где је песма....? зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 немој више да спамујеш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 13, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2014 On 13. 11. 2014. at 22:19, зеленизуб рече немој више да спамујеш... @JESSY, in great britain idea... Овако испада да држим монологе, на чега сад тек то личи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2014 On 13. 11. 2014. at 22:11, JESSY рече @@зеленизуб, а где је песма....? Ево једне добре, Azra - Filigranski plocnici, сад се некако и сетих, а из неког разлога је баш нешто и нема по YouTube-у. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Децембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2014 Erik Satie - 3 Gymnopédies, 6 Gnossiennes - D JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2014 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 16, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 16, 2014 great... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 16, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2014 Иван Ивковић and JESSY је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука