JESSY Написано Децембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Prati me gdje god da se nađem nije ni cudo....sjajna je..... Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Ne znam da li voliš orishas ples...uz ovo se ubijam ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Ne znam da li voliš orishas ples...uz ovo se ubijam smiley-dance007 Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=b6UAYGxiRwU http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 ova će ti se svidjet garant! (to znači ne primamo žalbe : D ) JESSY and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2013 ova će ti se svidjet garant! facenew22222222 :good2: нарочито назив песме.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Децембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2013 Bryan Adams, "Please forgive me. " http://www.youtube.com/watch?v=9EHAo6rEuas&feature=share JESSY and Inner Truth је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2013 "Please forgive me. " I will.... Nebojš.a је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2013 JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2013 Neku hevi metal baladu mislim da bi ti prijala negde u večernjim satima. JESSY and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2013 We have no past we won't reach back Keep with me forward all through the night And once we start the meter clicks And it goes running all through the night Until it ends there is no end Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2013 Neku hevi metal baladu mislim da bi ti prijala negde u večernjim satima. moze.... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 nek ti se nađe JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 nek ti se nađe bas me naslo.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука