JESSY Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 изволите.... :bendoff: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 verum est in beer, JESSY and ines је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 хвала Никола....лепо... Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Ај мало ид а појасним избор, много волим Дајер стрејтсе а ова им није толико популарна да се може чути често, а исто је сјајна. Караконџула, verum est in beer, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 хвала Срђане, допада ми се.... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Ovo mi je palo na pamet, neznam ni sama zasto. http://www.youtube.com/watch?v=wWAmupjsEBo JESSY and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 On 6. 12. 2013. at 17:46, Jelena 76 рече Ovo mi je palo na pamet, neznam ni sama zasto. супер је....вратило ме у стара добра времена....акције.... Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 JESSY, Срђан Шијакињић and Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 3 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 kome poklanjamo pjesmu, onome iznad ili samo Jessy? da ne bih zabrljao nešto... "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 @ verum est in beer допада ми се наслов песме... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 On 6. 12. 2013. at 18:08, Oglo рече kome poklanjamo pjesmu, onome iznad ili samo Jessy? da ne bih zabrljao nešto... pa ja sam zamislila da meni poklonite.... ...da bi se tema razlikovala od ostalih..... Oglo, Драшко, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 On 6. 12. 2013. at 18:14, JESSY рече @ verum est in beer допада ми се наслов песме... Зато сам ти и ставио ту, нешто си ми сумљива JESSY је реаговао/ла на ово 1 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 On 6. 12. 2013. at 18:19, verum est in beer рече нешто си ми сумљива hahaha.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 @ Нелеpoklonu se u zube ne gleda.....i tacno je da ima lepog cveca.....ne samo ruza.....ali ja bas ne slusam ovu muziku.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука