Jump to content

Ко је овде нормалан, а ко луд?

Оцени ову тему

Препоручена порука

еее немо' да га много тупиш, него се изјасни! :))) Ил' јеси ил' ниси - нема треће батко, нема! :)

Jesam do kraja života i čekaću Lekara :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Море, да не правиш ти неке комбинације између лудих и збуњених .....?! :0120_angryy:

И додам паметне... па ти види!  :)))  joooj

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ко стидљив!? Ти!? Ијо мајко.. па ти си луђа од мене!  :D  :D  :D  :)))

:zfwr6wr9:   :)))

a u kom smislu ludja?

Подели на овим сајтовима

Добро да није питање и ко је збуњен.. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Добро да није питање и ко је збуњен.. 

опа Милосављевићу, љубљени наш! :)

а јел си нам ти збуњен, паметан, луд или можда оно чудно - нормалан? :)  :)))

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ништа то мени не значи - докажи ти лепо овде да си луда па да разговарамо! :):D

Da li sam dovoljno luda, ako sedim i kuckam, a ujutru moram da ustanem u 6 da idem na posao :.mislise. ?

Подели на овим сајтовима

opet Nikoli hvala za temu gde jurodivi zajedno Caruju sa normalnima :)

Па о томе ти причам све време, а ти ме не слушаш.. јаооо ова данашња јуродива омладина... ццц..  :)))  :0222_shocked:

Подели на овим сајтовима

:zfwr6wr9:   :)))

a u kom smislu ludja?

Море немо се правиш ти много блесава, знаш!  :)))  Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

Da li sam dovoljno luda, ako sedim i kuckam, a ujutru moram da ustanem u 6 da idem na posao :.mislise. ?

Па сад.. па шта ћу кад сам неодољив!  :)))  Just_Cuz_19

http://www.youtube.com/watch?v=ouR_wW4YwnI

Подели на овим сајтовима

ццц... и нико да прокоментарише Цецу... ијаооо мајко, па какви смо ми то Срби.. куку!  :)))   Just_Cuz_19

Подели на овим сајтовима

опа Милосављевићу, љубљени наш! :)

а јел си нам ти збуњен, паметан, луд или можда оно чудно - нормалан? :)  :)))

Ја сам жедан и гладан. А и ладно ми... јел се то рачуна?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Nidzo, totalno si otkacio sa ovom temom.....hahaha....ja mislim da svi koji smo se ovde javili pripadamo toj cuvenoj kategoriji (ludih).... :)))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ја сам жедан и гладан. А и ладно ми... јел се то рачуна?

А не, не... само горе понуђено, али мудро одговараш, допада ми се то  :aplauz:  :bendoff:  :)))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...