Jump to content

Ко је овде нормалан, а ко луд?

Оцени ову тему

Препоручена порука

хм... тешко! Али! Ко зна, можда ја само то још не знам! :)

Ma jesi,Tako sam i ja jednom kad sam se zaljubio,svi su znali o cemu se radi samo ja nisam! :))

Подели на овим сајтовима

ПАЖЊА ПАЖЊА!

МОЛИМ АДМИНИСТРАТОРЕ ДА нИКОЛИ ПОПОВИЋУ ДАЈУ ПАР ДАНА ОДМОРА ОД МОДЕРИСАЊА ПОДФОРУМА ЗА УПОЗНАВАЊА.

ПОЧЕО ЈЕ ЧУДНО ДА СЕ ПОНАША!

Па требали би да ти дају бенифицирани радни стаж.

море слушај ти, немо' да се шалом шалиш, имам ја специјалне моћи и овде, на обичнем форуму... :)))  ијаооо, виђе ти ово!  :bleh:  :D

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Svi mozemo biti ludi i normalni, zavisi od percepcije onoga koji sudi.

Источниче, ај му га дај мало по обичном, много ми брате ово велика мудрост вечерас :) 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Источниче, ај му га дај мало по обичном, много ми брате ово велика мудрост вечерас :)

12:smeha:  12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: 12:smeha: odavno nisam ovo cula jaoooj!

Подели на овим сајтовима

Боље бити луд,него збуњен... :)))

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Tražite ovde da kažem da li sam lud ili nisam, e pa vi mi lepo kažite šta da kažem i ja ću kazati. :)

еее немо' да га много тупиш, него се изјасни! :))) Ил' јеси ил' ниси - нема треће батко, нема! :) 

Подели на овим сајтовима

Луда сигурно нисам... нормална сигурно јесам........само не знам зашто ме у околини чудно посматрају ???

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Боље бити луд,него збуњен... :)))

И ја то кажем, ал ја сам ти нешто много збуњиве природе..  :)))

Подели на овим сајтовима

Луда сигурно нисам... нормална сигурно јесам........само не знам зашто ме у околини чудно посматрају ???

ee to, to!

http://www.youtube.com/watch?v=Wojf4X1Y1_8

Подели на овим сајтовима

Море, да не правиш ти неке комбинације између лудих и збуњених .....?! :0120_angryy:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

a ja stidljive  :)))

Ко стидљив!? Ти!? Ијо мајко.. па ти си луђа од мене!  :D  :D  :D  :)))

Подели на овим сајтовима

Море, да не правиш ти неке комбинације између лудих и збуњених .....?! :0120_angryy:

ili...nesto mozda jos gore... :.mislise.

(ahaha I am such a whack right now) ;) 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...