Jump to content

Проституција

Препоручена порука

Istochnice,

konacno smo svi dosli do istog zakljucka - NE ODOBRAVAMO PROSTITUCIJU!!! :aplauz:

Nekima je trebalo malo duze da skontaju, ali dobro! Dva sata je ujutru, pa necemo zameriti! A sad na spavanje, treba sutra poraniti pa zaraditi za hleb...

Подели на овим сајтовима

Mnoge žene se bave protitucijom da bi mogle da nose cipele od 500 evra... opet neke druge hrane rositelje, mldjeg brata i sestru ,plaćaju sebi studije i stan....

da u ovoj državi živi nebeski narod, ne bi bilo ni jednih ni drugih...

jeste tako je,s tim da ni ovima drugima prostitucija nije nikakvo opravdanje jer imaju i bezbroj drugih mogućnosti to treba naglasiti

Подели на овим сајтовима

Sestro, prvo napadas pa se izvinjavas... Nije lepo!

Сестро ти нападаш са негативним ставом,који не видим којој сврси служи.А не знам о ком извињавању причаш ја теби ништа слично нисам упутила да би ти се извињавала??

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Сестро ти нападаш са негативним ставом,који не видим којој сврси служи.А не знам о ком извињавању причаш ја теби ништа слично нисам упутила да би ти се извињавала??

Ispravi greske u pisanju pa mi se ponovo javi :))) Zelim ti lepe i prijatne snove!

Подели на овим сајтовима

Da bi postao guverner NB ili predsednik, moras imati vec pare da bi uopste bio kandidat.

Netačno :)

Opet, nisi nas uputio uvodnim postom koliko visoko možemo ići, ja koristim propust.

Pitanje je bilo vezano za žrtvu koja je spremna da se položi, a ako nije tako, svaki odgovor je suvišan. Prostitucija je poslednja alternativa...

Подели на овим сајтовима

Kako gledati na prostituciju u slucaju da osoba oce da zaradi da izljeci svoju bolesnu bracu, djecu itd?

Vasa misljenja?

Шта вреди да спасаваш једно тело а изгубиш једну душу? То ми је била прва мисао. Друга је: треба се наћи у тој ситуацији па доносити одлуке. Тешка ситуација и тешке одлуке. Обујеш ципеле те особе и кренеш њеним путем па онда судиш.

Подели на овим сајтовима

U svakom slucaju lakse nego pranje prozora, prosenje na ulici itd.

Морам признати да је ово занимљива перцепција, а могао сам ставити руку у ватру да је прање прозора лакше....Ах, човјек се учи док је жив..

Подели на овим сајтовима

Onda ne odobravam.

Predlažem da se brižni ćlan lati nečeg čistijeg, iliti manje bolnog a opet unosnijeg, kao - guverner NB ili biti predsjednik vlade...neodlučna sam, ali prostitucija ne, definitivno. :)

Ima onaj vic... pričaju dve prostituke i žale se na to kako im u poslednje vreme slabo ide... prva kaže: "Ma da se mi učlanimo u vladajuću stranku, svi koji su se učlanili su dobili neku funkciju, krenulo im super u životu"... Druga kaže: "Ne mogu, sramota me i od ovoga što sad radim"

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ispravi greske u pisanju pa mi se ponovo javi :))) Zelim ti lepe i prijatne snove!

Јасно,немаш шта да кажеш па се окрећеш граматици као задњем могућем ставу који можеш да подржиш.Основна школа.

Подели на овим сајтовима

Ima onaj vic... pričaju dve prostituke i žale se na to kako im u poslednje vreme slabo ide... prva kaže: "Ma da se mi učlanimo u vladajuću stranku, svi koji su se učlanili su dobili neku funkciju, krenulo im super u životu"... Druga kaže: "Ne mogu, sramota me i od ovoga što sad radim"

Da  :D

(u jednom trenu mi se učini...ono, prihvatljivije, roditelji bi bili ponosniji...možda :) )

Подели на овим сајтовима

jeste tako je,s tim da ni ovima drugima prostitucija nije nikakvo opravdanje jer imaju i bezbroj drugih mogućnosti to treba naglasiti

naravno, neke svetiteljke su imale artenativu da budu silovane, pa su ipak odlučile da izvrše samoubistvo...

često se treba zapitati kakva je ta alternativa...

Подели на овим сајтовима

Проституција једна много лоша навика код девојкака и жена, колико видим у последња времена и мушкарци почели исто то...  (не желе да се муче, желе лако хлеб и моћ за једну ноћ)

ТВ+ запад= Проституција.     Шта нече запад да нам тури отпозади.

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

naravno, neke svetiteljke su imale artenativu da budu silovane, pa su ipak odlučile da izvrše samoubistvo...

često se treba zapitati kakva je ta alternativa...

Размем поенту у вези са темом и слажем се.

Мада кад размислим не везано за тему увек ми те ствари остављају неку дилему.Извршити самоубиство да би се избегло силовање.Силовање као такво наноси штету духовну ономе ко силује а девици која је силована то је страдање а не чини је грешнијом јер није она згрешила.Мислим да је писало извршила самоубиство уместо да згреши са мушкацем из похоте то би и разумела овако се испостави да је важније да тело остане нетакнуто па макар по цену живота.Тело изнад свега.Просто не знам шта о томе да мислим.А знам за те примере и те девојке су канонизоване.:збун:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...