Драшко Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 On 13. 12. 2013. at 23:02, Милан Ракић рече У моје време, прелазни метал са атомским бројем 104, звао се Курчатовијум... Данас се зове Радефордијум... Сећам се , нисам знао да је променио име У моје време било је друго, рођен сам та на на на на на на на Над Београдом је било топло "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 u moje vreme ljudi su imali tremu prilikom prvog seksualnog odnosa Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 У моје време узор је био Спорт Били. Ванда је била злоћа. А сад......... Лидија Миленковић and drvce је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 14, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2013 U moje vreme nisi mogao decu da uteras u kucu, a sad ne mozes da ih isteras iz kuce da se igraju JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 u moje vrijeme, skajp je izgledao ovako Ромејац, YOKA, Arsenija and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 u moje vreme vreme je teklo sporije Andre Williams, JESSY, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 U moje vreme je sneg bio beo.A sad ako se desi da padne u toku zime, liči na sve samo ne na sneg. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 У моје време Жељко је био главни на овој теми .... Столе and Баба је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 Чист луксуз ! У моје време нисмо имали родитеље, одгајале су нас бабе и деде који су нам давали чај од мака кад смо плакали јер смо били гладни. Одрастали смо без струје, воде, телефона, хране,....уствари јели смо једну кобацису од Божића до Божића....и то ако је деда не би продао ка би купио дувана. Прву девојку сам видео са 19 година...а она мене кад је видела одма је побегла. Плаћао сам да бих бесплатно радио у каменолому....и недељом и празником...а газдин син би нас из досаде гађао малим камењем...ако бисмо имали среће. Кад се вратим кући...која је уствари била скромна пећина...деда би ме тукао војничким каишем. Једном сам се окупао ...са пеном...после ме је гризла савест али сам уживао, то признајем. И ми смо ипак били срећни у то време. Кад данас све ово испричаш омладини...они једноставно не верују. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Децембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2013 У моје време за пун износ чека у кафићу сам добијао 2 шприцера. Цигаре су се куповале на комад а људи су се некако више дружили, најчешће у редовима... Касније је дошла Година културе, Брзи Бендови Србије ... Стара добра времена, кад сам имао 18. http://youtu.be/60GgolEiCy8 Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2013 u moje vreme je kad je bio sveti Luka bio sneg do kuka a sad se u to vreme vraćaju s mora Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2013 E kako se ucilo u moje vreme, kako su se profesori postovali, nisi smeo da pisnes i kad te udari dobijes batine od oca jer te nije udario bezveze! A sad, kao od slina decu da prave, sve bre nesto kilavo i nesposobno, e kako je to bilo u moje vreme, a tek u vreme mojih predaka, kako je sve bilo bolje! Pretvaram se u pravu onu prosvetarsku zvocaru ! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2013 У моје време Срби нису знали шта је антисемитизам. Данас не знају шта је то Србин. Ромејац, verum est in beer and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 ...baš u ovo doba, borila sam se sa sestrama oko poštanskog sandučeta i čekala novogodišnje čestitke. Predivni motivi od kojih je zastajao dah, najljepše želje...da, nedostaju, a tako su radovale. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 У моје време кад би неко стајао у центру града непомично по три сата и ћутао, мислили би да нешто није у реду са њим. Сад се то зове огледало. Number15648, Nebojš.a and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука