Kolega2357 Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Ne znam šta da kažem da li je dobro ili loše ovo. Ako ima tamo ekstremnih islamista naravno da je dobro u svakom pogledu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Имам и ја џамију у парохији само је без минарета. Шта да радим? Озбиљно. Napravite štalu ili samoposlugu,kao i muslimani što rade sa Hrišćanskim svetinjama. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 @Sudija Ма је ли.А ти ћеш да се церекаш док ми буду черечили фамилију из освете и писаћеш из топле собе у папучама на ЖРУ.И мислићеш да си православац,мало пљуцнеш по Цркви мало провоцираш,сваком попу нађеш ману и сл, Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Nemojte se svađati. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 U sopoćanima se je cela romska muslimanska porodica preobratila u Hrišćanstvo (tu su i Kršteni) Potpuno su bili privrženi Liturgijskom životu nisu izostavljali nijednu nedelju i praznike. (dugo nisam bio u sopoćanima nadam se da je još uvek tako) DYNABLASTER and Kolega2357 је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Заиста имам хоџу у парохији,веома је коректан и образован, био је на кафи скоро. Предлаже ми неке заједничке трибине.Међутим ја одлазим одатле ускоро па нека мој наследник настави. Имали су и Сарајевски Срби...и Срби из подриња... па се зна како су прошли... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Анголи свака част! „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 @Sudija Ма је ли.А ти ћеш да се церекаш док ми буду черечили фамилију из освете и писаћеш из топле собе у папучама на ЖРУ.И мислићеш да си православац,мало пљуцнеш по Цркви мало провоцираш,сваком попу нађеш ману и сл, Oče,ne pravi se omlet bez razbijenih jaja.Jel Isus rekao da je žrtva najveći dokaz ljubavi?Jeste. Da je sv.Đorđe razmišljao tako nikad ne bi postao to što je postao,ili sv.Andrija i ostali dobrovoljni mučenici,svi su se oni žrtvovali za veru a nisu se pitali -jao šta će biti sa mnom,jao gde će mi auto,kuća...Svetac se postaje tako što se odreknete konformizma i uradite nešto konkretno. Tačno,ja sam Pravoslavac,i odan sam SPC kao vernik,međutim ne pada mi na pamat da ćutim kada vidim da je kler SPC utonuo u konformizam,pasivnost i samodovoljnost. Ovo što sam rekao je izrečeno u najboljoj nameri i nigde nema traga nekoj provokaciji. A što se tiče ostalog u vašoj izjavi,oni koji znaju sa foruma ko sam i šta sam znaju da sam bio tamo gde je trebalo i kad je trebalo i da ne pričam bez pokrića Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikolajj Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Gde god dosli islamisti, tu je poceo rat i samo rat i nista sem rata. Ubistva, odozumanje zivota mladih, i okretanje istog naroda u rat i propadanje drzave u robove. sta ce im to. zar im nije dovoljno biblija nego i kuran da ture zuti car је реаговао/ла на ово 1 “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука