Jump to content

Angola proterala islam i zatvorila džamije?

Оцени ову тему

Препоручена порука

@Sudija Ма је ли.А ти ћеш да се церекаш док ми буду черечили фамилију из освете и писаћеш из топле собе у папучама на ЖРУ.И мислићеш да си православац,мало пљуцнеш по Цркви мало провоцираш,сваком попу нађеш ману и сл,

Подели на овим сајтовима

U sopoćanima se je cela romska muslimanska porodica preobratila u Hrišćanstvo (tu su i Kršteni)

Potpuno su bili privrženi Liturgijskom životu nisu izostavljali nijednu nedelju i praznike. (dugo nisam bio u sopoćanima nadam se da je još uvek tako)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Заиста имам хоџу у парохији,веома је коректан и образован, био је на кафи скоро. Предлаже ми неке заједничке трибине.Међутим ја одлазим одатле ускоро па нека мој наследник настави.

Имали су и Сарајевски Срби...и Срби из подриња...

па се зна како су прошли...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Анголи свака част!

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

@Sudija Ма је ли.А ти ћеш да се церекаш док ми буду черечили фамилију из освете и писаћеш из топле собе у папучама на ЖРУ.И мислићеш да си православац,мало пљуцнеш по Цркви мало провоцираш,сваком попу нађеш ману и сл,

Oče,ne pravi se omlet bez razbijenih jaja.Jel Isus rekao da je žrtva najveći dokaz ljubavi?Jeste.

Da je sv.Đorđe razmišljao tako nikad ne bi postao to što je postao,ili sv.Andrija i ostali dobrovoljni mučenici,svi su se oni žrtvovali za veru a nisu se pitali -jao šta će biti sa mnom,jao gde će mi auto,kuća...Svetac se postaje tako što se odreknete konformizma i uradite nešto konkretno.

Tačno,ja sam Pravoslavac,i odan sam SPC kao vernik,međutim ne pada mi na pamat da ćutim kada vidim da je kler SPC utonuo u konformizam,pasivnost i samodovoljnost.

Ovo što sam rekao je izrečeno u najboljoj nameri i nigde nema traga nekoj provokaciji.

A što se tiče ostalog u vašoj izjavi,oni koji znaju sa foruma ko sam i šta sam znaju da sam bio tamo gde je trebalo i kad je trebalo i da ne pričam bez pokrića :)

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

Gde god dosli islamisti, tu je poceo rat i samo rat i nista sem rata. Ubistva, odozumanje zivota mladih, i okretanje  istog naroda u rat i propadanje drzave u robove. sta ce im to. zar im nije dovoljno biblija nego i kuran da ture confused1

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...