Лидија Миленковић Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Дуња, Мајда, коЖељ њацИ and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Лидо, не мењаш се. <3 Очекивала сам на трећој фотки парче хрскавог меса у тигању, кад ништа од тога. Gordana . and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 DUDIIIIIIINJAAAAA !!!!!!!! :cheesy3: :cheesy3: Pa gde si ti 158 godina i 6 meseci ?!?!?!?!?!?!? Ubicu te ! Znas li koliko si me zabrinula ?! Дуња је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 DUDIIIIIIINJAAAAA !!!!!!!! :cheesy3: :cheesy3: Pa gde si ti 158 godina i 6 meseci ?!?!?!?!?!?!? Ubicu te ! Znas li koliko si me zabrinula ?! Замало и себе да забринем. Ајд' ми само најави то убијање на време како бих стигла да вратим књиге у библиотеку. Него, Миленко, склањај ту палицу, па да се упитамо за здравље. Где си, роде?! Срећне очи што те виде! Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 25, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2014 http://1.bp.blogspot.com/-jwol2muR9o4/UM5pVg7vFsI/AAAAAAAAAJ8/BqRJCk1b9-Y/s1600/Let+it+snow!.jpg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 Ето , да испуним обећање Дуњи и Гордани, надам се да сам погодио тему . Прво, град Керкира, највећи, уствари и једини град на острву Крф . Састоји се из старог и новог дела, има стару и нову луку и над градом стражу држе стара и нова тврђава . Град је мали и лако се свуда стигне пешке . Лидија Миленковић, Мајда, ivanaika and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 Ово је црква светог Спиридона у истоименој улици . Нисам фотографисао унутрашњост, некако ми се чинило непристојним. Иначе, на Крфу је све у знаку светог Спиридона, гомила производа носи његово име . У тој цркви се налазе и мошти светог Спиридона . Можете да оставите имена за помињање . Лидија Миленковић, Дуња, ines and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 Острво Видо, на десет минута бродићем од Керкире и између њих , плава гробница . Лидија Миленковић, Дуња, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 7, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2014 Иначе , кажу да Грчки рибари 50 година нису ловили рибу у том подручју из поштовања према српским жртвама . Залив из ког су српски војници кретали на последње одредиште. Данче*, Дуња, Мајда and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 23, 2014 Пријави Подели Написано Април 23, 2014 Husband's voice calms his wife who has Alzheimer's so he recorded a message for a Build-a-Bear. This way she can hear his voice any time https://lh4.googleusercontent.com/-tHwUPytheOA/U1ctiYhfEtI/AAAAAAAAFxA/mQfY8oUpwAE/w426-h461/1.jpg Лидија Миленковић and Данче* је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 23, 2014 Пријави Подели Написано Април 23, 2014 Иван Ивковић, Мајда, Лидија Миленковић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 1, 2014 Пријави Подели Написано Мај 1, 2014 Jessica Cox was born without arms - a black belt, a scuba diver and the first ever arm less pilot. https://lh3.googleusercontent.com/-1MMeFeH9cic/U2KE2m7anDI/AAAAAAABxUQ/nJ22B-cpe0s/w426-h318/Jessica%2BCox%2Bwas%2Bborn%2Bwithout%2Barms%2B-%2Ba%2Bblack%2Bbelt%252C%2Ba%2Bscuba%2Bdiver%2Band%2Bthe%2Bfirst%2Bever%2Barmless%2Bpilot%2B%2523respect.png мирођија, Иван Ивковић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 http://www.lepotaizdravlje.rs/sites/default/files/2011/05/18-05-porodica-2.jpg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 17, 2014 Пријави Подели Написано Мај 17, 2014 http://www.mitropolija.com/foto-prica-poplave-u-srbiji/ Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 http://www.milosrdnice.hr/wp-content/uploads/MOLITVA.jpg Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука