Александар Милојков Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 И ти си теолог? Оправдаваш убиство зарад силовања? Невероватно..ко теби даде благослов? Ајде не лупетај, молим те. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Liberalna Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Pare nemaju gdje da odu jer ih nema... Ako ovde imaju da daju par stotina za abortus, imale bi i van zemlje, nemas brige... A sto sam te postidela sada... Hteo bi ti da priznas da se svidjaju moja dva predloga ona, ali te sramota... ^^ Iju, iju... Njih... kako je simpaticno sve to ^_^ Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Ја сам му и одговорио. Да би имао дело, мораш имати жртву, доказви субјект права. И лепо га пита, може ли он да докаже и оправда ембрион као субјект права. То нико до сада није успео, зато нико и не гледа абортус као убиство. Што сам вама и објашњавао - али тешко да се схвати. A po cemu dokazuješ da je neko subjekt prava? Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Ako bi država Srbija htela da zabrani abortus, prvo bi morala da nađe neko praktično rešenje šta sa tom neželjenom decom kada se jednom rode (jer su po definiciji to neželjena deca, čim su njihove majke htele abortus). Da li ih treba ostaviti da ih podižu roditelji koji ih ne žele? Kako neko može da zna da ih se roditelji neće 'otarasiti' na neki drugi način? Zabrana abortusa bez tog pitanja rešenog bi bilo čisto licemerije i populizam najgore vrste. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Pa i nezeljena trudnoca je nesrecan slucaj... pati on, pati ona, pati ono. xD Хахах, funny but... говорио сам о правном појму несрећног случаја vs нехата. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 A po cemu dokazuješ da je neko subjekt prava? То не могу ја да ти објасним, јер је тема комплексна. Мораћеш у гњиге да задубиш ко што сам ја.. осим наравно ако се не плашиш да ти не исперу мозак.. као што су мени. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Руска ПЦ, по документу Светог Синода (Основи социјалне концепције РПЦ), дозвољава абортус услед опаснопсти по живот мајке, поготово ако она већ има децу. Овим стварима се мора прићи пастирски, а не инквизиторски. Некада човек мора да бира између два зла. Млађони and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 То не могу ја да ти објасним, јер је тема комплексна. Мораћеш у гњиге да задубиш ко што сам ја.. осим наравно ако се не плашиш да ти не исперу мозак.. као што су мени. Znači, izbjegavaš odgovor. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Znači, izbjegavaš odgovor. Дабоме, избгавам. Нисам ја дужан да те едукујем на захтев и за џабе. 8086.gif oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Liberalna Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Хахах, funny but... говорио сам о правном појму несрећног случаја vs нехата. Ma priznaj da se slazes samnom i ja sma navela jedan nesrecan slucaj, spram nehata... nezeljena trudnoca vs. pobacaj Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Ako bi država Srbija htela da zabrani abortus, prvo bi morala da nađe neko praktično rešenje šta sa tom neželjenom decom kada se jednom rode (jer su po definiciji to neželjena deca, čim su njihove majke htele abortus). Da li ih treba ostaviti da ih podižu roditelji koji ih ne žele? Kako neko može da zna da ih se roditelji neće 'otarasiti' na neki drugi način? Zabrana abortusa bez tog pitanja rešenog bi bilo čisto licemerije i populizam najgore vrste. imaju domovi,a majke u zatvor,pa da vidimo ko ce na sta da se odluči... ako se pitaš št je bolje mrtvi embrioni ili živa djeca odgojena u domu,svakako ova živa djeca... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Liberalna Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Znači, izbjegavaš odgovor. Ti ze za to ne javljaj... :o Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Ako bi država Srbija htela da zabrani abortus, prvo bi morala da nađe neko praktično rešenje šta sa tom neželjenom decom kada se jednom rode (jer su po definiciji to neželjena deca, čim su njihove majke htele abortus). Da li ih treba ostaviti da ih podižu roditelji koji ih ne žele? Kako neko može da zna da ih se roditelji neće 'otarasiti' na neki drugi način? Zabrana abortusa bez tog pitanja rešenog bi bilo čisto licemerije i populizam najgore vrste. Па има ли ту неке одговорности родитеља? Лако је рећи не желим, али зрели људи мора да понесу неку одговорност - према људском животу. Око тога се по мени и врти сва прича. Није то крпа па га баци ако не желиш... kordun је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Liberalna Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 imaju domovi,a majke u zatvor,pa da vidimo ko ce na sta da se odluči... ako se pitaš št je bolje mrtvi embrioni ili živa djeca odgojena u domu,svakako ova živa djeca... A sto majke u zatvor? Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Прича да би се после забране абортуси преселили на неко "црно тржиште" је један велики мит, настао у главама оних који мисле да је и сама забрана неко враћање у мрачни средњи век (наведене земље у којима је забрањен сведоче супротно, а све су гле чуда чланице ЕУ). Па зар ико нормалан мисли да се у Шпанији. Ирској, Кипру или Пољској и даље иде код неке бабе која у штали зарђалим гвожђем врши абортус. Нелегалан абортус је онај који би и упркос забрани био изведен, што аутоматски не значи да би био нестручан. Тако да прича о повећаном броју смртности у случају забране пада у воду. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука