kordun Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 njena je odluka da,al šta je sa mojom odukom,nije to samo njena beba nego i moja,ko mene tu šta pita ? više se pitala njena mama nego ja...ja kad se pitam sve se dogovorimo a iduće jutro opet sve iz početka i tako 2 mjeseca dok nisma načisto poludio... Moja nikada ne bbi otišla nikuda jer je kukavica od osobe,meni nije smetalo,čak mi bilo simpatično što je tako krhka i neodlučna,nisam ni sanjao gdje to može da odvede,mislio sam jak sam ja dosta i za nju i za sebe jer je jako dobra osoba bila i vidi ovo sada,nije fer ,gdje su moja prava,šta država mene ne zaštiti u tom pogledu ? Briga mene za mene,ja svejedno o sebi ne vodim računa,nego je meni,ja oću moju bebu,sad bi ležala tu pored mene na krevetu... zašto država i mene ne štiti?zašto to nije protuzakonito? zašto to nije zločin u očima pravnika? jelsal, ИгорМ, Ђуро Станивук and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 njena je odluka da,al šta je sa mojom odukom,nije to samo njena beba nego i moja,ko mene tu šta pita ? možda u tom pravcu treba menjati zakom a ne zabranom ako oba partnera ne pristaju na abortus , onda on ne može da se izvrši a svakako treba da se promeni ime abortus u ubistvo deteta kordun, Silence , Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 pa i to bi bilo već nešto konkretno Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Mala je verovatnoća da trudnoća može ženi ugroziti zdravlje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Mala je verovatnoća da trudnoća može ženi ugroziti zdravlje. :unbelieveble: mislim da je vreme da se povučem sa ove teme није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 :unbelieveble: mislim da je vreme da se povučem sa ove teme Povuci se to bi bilo najbolje za tebe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Mala je verovatnoća da trudnoća može ženi ugroziti zdravlje. Је ли то било на првом или другом часу? Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rahela Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 onda zabraniti sex maloletnicama jer one najviše abortiraju.Nisam ni za kakve zabrane jer mogu postići kontra efekat. Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Danas baš i nije mala vjerovatnoća,jer je malo ko zdrav,svi pate od nekih poremećaja bože me sačuvaj,ponekad pomislim da sam jako rijetka pojava u društvu što se zdravlja tiče... Živimo nezdravo,žene trebaju mnogo ranije da rađaju,ne sa 30 godina nego sa 20 Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Povuci se to bi bilo najbolje za tebe. ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 ? Lik je trol u losem pokusaju. Ne obracaj paznju na ono sto on pise, bar ne ozbiljno. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 -Sprecavanje ubistva/prekidanje zivota (kako god oces) ljudskog bica u ranoj fazi svog zivota. -Povecanje svesti da je tako nesto lose i da je zbog toga zabranjeno -Nerodjeno ljudsko bice se vise nece tretirati kao neko smece Не, спречаваш законито прекидање живота. Што не значи да ће клинка од 15 година са радошћу донети на свет нежељено дете већ да ће испробати све могуће бапске фазоне да га се отараси. Од испијања сирћета до скакања по степеницама. Тешко, дрога је забрањена па можеш да је купиш на сваком ћошку. Међу најрањивијом популацијом, клинцима у адолесцентској фази, забрањено је знак да га треба урадити. Не значи да ће сад маса њих похрлити да затрудни да би абортирала али тако се не подиже свест. Могуће, само ће га мајка од 15 година третирати врло вероватно још горе. Е, сад, узми у обзир да за такве "мајке" одједном постаје невероватно тешко да се даље школују, да стекну образовање и да издржавају то дете, ко то треба да финансира? Ево, млада мајка роди и каже: "Изволи државо, одгаји и одшколуј ово дете пошто си ми наредила да га родим, ја немам средства за то". Хоћете да пуните домове нежељеном децом? Није ово питање тако једноставно како га представљате. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 (измењено) Lik je trol u losem pokusaju. Ne obracaj paznju na ono sto on pise, bar ne ozbiljno. Ti nisi normalan. Ali dobro svako ima pravo da etiketira druge. Da ne govorimo o tome da ne znaš ni šta je trol. Измењено Новембар 22, 2013 од Иван Цветковић Ово није допуштено на фопруму ЖРУ. Не може тако да се разговара. Опомена... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 ajmo onda sve da dozvolimo i ubijanje,čemu u zatvor da se ide ako pobijem komšije,kakva je to logika,Bog će da sudi,šta mi imamo da sudimo... Нигде везе. Пробај да повежеш мисао и да полако откуцаш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Ti nisi normalan. ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука