Jump to content

Како претражујете форум? Да ли вам је тешко да се снађете на ЖРУ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Такође сам и ја престао да пратим. 

Некад уђем у тему и прочитам неколико одговора и одустанем. Кад се вратим тема већ има 15 страна, од тих 15 страна, 12 страна не води ничему, већ се људи убеђују ко је у праву и терају своју причу.

Никад у животу нисам видео оволико тврдоглавих људи - на само једном месту.  :)))

Подели на овим сајтовима

Никад у животу нисам видео оволико тврдоглавих људи - на само једном месту. 

Ма то онај Шумадинац конвертит и Јужно-тиролац велико-срБин са ЕУропском платом - све теме покваре, ја би их бановао! :)))   :t1253:  :kriminalac:  

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Zapazio sam da je upravo nestala jedna tema...

:4869:

Подели на овим сајтовима

Nestala tema je bila sasvim legitimna. Problem je selektivna gadljivost i kriticnost vise jerarhije prema ljudima sumnjivih profesija, nacina zivota i pogleda na svet. To bi gotovo svako nazvao licemerjem...

Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Приметно је на већини тема да се за "најбољи одговор" често истиче одговор администрације и уредништва форума и тако неко грицкање кокица...Селфи! Баш лепо! :)))

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• 10 months later...

Форум је толико велики да свако може да нађе оно што му одговара , да нађе дрштво које му одговара . На таквом форуму мени није тешко да се снађем.,

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
Скоро започете теме

види нови садржај

Теме у којима сам учествовао

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...