Караконџула Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 još uvek neznam neke teme gde u koji podforum da stavim. I moj najveći problem ovdje, tako da najčešće odustajem od postavljanja novih tema, jer se sa tim ne snalazim baš najbolje. Sve ostalo je sasvim OK i nikakvih drugih problema nemam. Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 I moj najveći problem ovdje, tako da najčešće odustajem od postavljanja novih tema, jer se sa tim ne snalazim baš najbolje. Sve ostalo je sasvim OK i nikakvih drugih problema nemam. do sada sam samo jednu temu otvorila, ali sad da se o zivotu radi, ja pojma nemam gde se nalazi.Tako da vise necu nista ni otvarati, i ako bih možda želela. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 do sada sam samo jednu temu otvorila, ali sad da se o zivotu radi, ja pojma nemam gde se nalazi.Tako da vise necu nista ni otvarati, i ako bih možda želela. Baš sam danas bio na onoj tvojoj temi "Život piše priče" i čudio se zašto nikad ne nastavljaš sa pisanjem. A koliko vidim na tvom profilu, ti imaš dvije teme. Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Па затражите помоћ, неко ће вам помоћи сигурно и то одмах Уђи на свој профил и са леве стране имаш Теме и ту ти је Ma dok ima Kaladonta, ne brinem Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Baš sam danas bio na onoj tvojoj temi "Život piše priče" i čudio se zašto nikad ne nastavljaš sa pisanjem. Kazi mi gde je to , hahaha, ja to danima trazim Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 do sada sam samo jednu temu otvorila, ali sad da se o zivotu radi, ja pojma nemam gde se nalazi.Tako da vise necu nista ni otvarati, i ako bih možda želela. Nije tako tesko ma da za pocetnike moze da izgleda kofnuzno. Ovde imas objasnjenu i nacrtanu ahritekturu foruma-podforuma-pod-podforuma kada to shvatis, a relativno je prosto. Udjes u podforum koji zelis i kliknes na dugme "Zapocni novu temu" i ostalo je kao da pises email upises nesto za naslovi stavis nesto za sadrzaj prve teme. Ostalo je sve kao kad pises na temama koje su drugi pokrenuli. Objasnjenej kako je forum organizovan https://www.pouke.org/forum/topic/30430-tehnicka-pomoc-za-novopridosle-clanove/#entry978863 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 do sada sam samo jednu temu otvorila, ali sad da se o zivotu radi, ja pojma nemam gde se nalazi. Одеш на твој профил и уђеш у постављене теме....тамо је гарант,...што је не би било.. ...видим истовремено већ стигло потпуније објашњење ... .....имаш две своје теме: "Кордун и Банија" и "Живот пише приче" ...јел тако? Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Kazi mi gde je to , hahaha, ja to danima trazim https://www.pouke.org/forum/topic/30823-%C5%BEivot-pi%C5%A1e-pri%C4%8De/#entry990538 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Hvala puno svima-shvatila sam,imam sve u svom profilu nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Meni je jasno pronalaženje tema, nego nikada nisam siguran u koji od svih ovih silnih podforuma bih mogao svrstati neku, sasvim novu, svoju temu ! Mada, hvala u svakom slučaju. Moža nekom drugom zatreba. "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 do sada sam samo jednu temu otvorila, ali sad da se o zivotu radi, ja pojma nemam gde se nalazi.Tako da vise necu nista ni otvarati, i ako bih možda želela. Укуцај назив теме у претрагу затим претисни дугме Гогле а потом означи поље форум и затим претисни дугме које је означено са лупом поред дугмета Гогле . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Meni je jasno pronalaženje tema, nego nikada nisam siguran u koji od svih ovih silnih podforuma bih mogao svrstati neku, sasvim novu, svoju temu ! Ихх, па то је бар лако ,...ти поставиш где мислиш да припада и одмах се оградиш "извињавам се ако тему нисам поставио у одговарајући подфорум, админи нека је преместе.. итд... Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 imam mali predlog-da se zakljucane teme stave u neki poseban podforum da se zna da su tu http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 imam mali predlog-da se zakljucane teme stave u neki poseban podforum da se zna da su tu Што ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука