Manolis Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 ali mislim da su Hrvati nastali od Srba... Радикалчино једна, тешка је ова ЕУропска земља што те држи! Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад С. Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Такође сам и ја престао да пратим. Некад уђем у тему и прочитам неколико одговора и одустанем. Кад се вратим тема већ има 15 страна, од тих 15 страна, 12 страна не води ничему, већ се људи убеђују ко је у праву и терају своју причу. Никад у животу нисам видео оволико тврдоглавих људи - на само једном месту. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Никад у животу нисам видео оволико тврдоглавих људи - на само једном месту. Ма то онај Шумадинац конвертит и Јужно-тиролац велико-срБин са ЕУропском платом - све теме покваре, ја би их бановао! :t1253: RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 ... већ се људи убеђују ко је у праву и терају своју причу. tj. čija je patka veća, a? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 prebrzo se čita... što dovodi do ovakve teme. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Zapazio sam da je upravo nestala jedna tema... :4869: RYLAH, Juanito, Mironosica and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Септембар 4, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Nestala tema je bila sasvim legitimna. Problem je selektivna gadljivost i kriticnost vise jerarhije prema ljudima sumnjivih profesija, nacina zivota i pogleda na svet. To bi gotovo svako nazvao licemerjem... GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Септембар 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 4, 2014 Juanito, Иван Ивковић, Плутон and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Септембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2014 Приметно је на већини тема да се за "најбољи одговор" често истиче одговор администрације и уредништва форума и тако неко грицкање кокица...Селфи! Баш лепо! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Snalazim se, samo jos da skontam gde sam sve bila ,kome pisem ,ko mi pise ,posto me ima svuda.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 7, 2015 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Snalazim se, samo jos da skontam gde sam sve bila ,kome pisem ,ko mi pise ,posto me ima svuda.. Verovala ili ne, pises svima i svi pisu tebi, sem ako se ne dopisujete privatnim porukama 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Verovala ili ne, pises svima i svi pisu tebi, sem ako se ne dopisujete privatnim porukama 8086.gif Svi sve pisu...A gde ja citam odgovore kada i ja sve citam i svuda nesto pisem??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 7, 2015 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Svi sve pisu...A gde ja citam odgovore kada i ja sve citam i svuda nesto pisem??? Ovo je buboko filosofsko pitanje na koje mi je veoma tesko da dam smislen odgovor... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Август 7, 2015 Пријави Подели Написано Август 7, 2015 Форум је толико велики да свако може да нађе оно што му одговара , да нађе дрштво које му одговара . На таквом форуму мени није тешко да се снађем., Драшко and Goku је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2015 Скоро започете теме види нови садржај Теме у којима сам учествовао ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука