Jump to content

Равна Гора -дебата о серији на РТС-у

Оцени ову тему

Препоручена порука

Па то је рекао Батајница, пошто сад сви знамо шта је у Батајници а не би се сконтало да помене Крушедол или Земун у серији. А само пар вас зна како је било :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 648
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

А писало је да РТС има проблема да исплати плате (неке прича се и астрономске...) радницима због трошкова за снимање овога...

Нека дигне чоек кредит, није ваљда сујеверан? Може? :Д

Подели на овим сајтовима

Па то је рекао Батајница, пошто сад сви знамо шта је у Батајници а не би се сконтало да помене Крушедол или Земун у серији. А само пар вас зна како је било :)

Иначе, да не буде да сам се напрасно "придружио" критикама иако сам на почетку ове теме изразио симпатије... И даље "стојим" иза става да коначни суд треба дати тек након емитовања читаве триоплогије и свих 30 епизода који ће овај пројекта имати... Али овакве "јефтине" грешке полако, али сигурно "дају" неозбиљан тон серијалу... Ал`, ајд` да видим(о) до краја... :)

Подели на овим сајтовима

Иначе, да не буде да сам се напрасно "придружио" критикама иако сам на почетку ове теме изразио симпатије... И даље "стојим" иза става да коначни суд треба дати тек након емитовања читаве триоплогије и свих 30 епизода који ће овај пројекта имати... Али овакве "јефтине" грешке полако, али сигурно "дају" неозбиљан тон серијалу... Ал`, ајд` да видим(о) до краја... :)

Ја одустајем. 

Можда гледам репризу која ће се емитовати за пар година, под условом да се серија у наредних 25 епизода промени за 100%. 

Подели на овим сајтовима

Ајд овако,мене нешто ту није јасно, није баш да сам одушевљен серијом, али не капирам вас који сте толико разочарани, где је ту проблем ,у лошој глуми,сценарио,историјским подаци или шта већ...

И шта би ви уствари хтели да видите, праву истину,истину која вама одговара ,или ...?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Мислим висока очекивања, а испоставиће се да је то само комерцијални пројекат за добробит породице Бајић, о нашем трошку

Подели на овим сајтовима

Ајд овако,мене нешто ту није јасно, није баш да сам одушевљен серијом, али не капирам вас који сте толико разочарани, где је ту проблем ,у лошој глуми,сценарио,историјским подаци или шта већ...

И шта би ви уствари хтели да видите, праву истину,истину која вама одговара ,или ...

Види, проблем је већ у томе што питаш тако шта...

проблем је што код тебе истина је нешта небитно.

наравно да је проблем у истини..које нема у овој серији...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Xaxaxaxaxaax ... Батајница... то је још једно у низу потцењивања гледаоца... па Батајнице нема до после рата  ... имбецилно ..

А она сцена са сиктањем комунаРца на малу ... брате ... кој доживљај ... па још петокрака у шаку ... ц,ц,ц,цц, са предугим снимаљњем исте .. 

А оно кад комунаРци гледају постављање кукастог крста на Двор .. па умало не прескоче да се бију голим рукама.. Ма супермени ...

Серија је глупља од Шотриног Боја на Косову ... што је било неизводиво ...

Али Радашин Секула - Далибор је успео.. 

Него ајде да отворимо кладионицу .. Шта ће да глуми Сузана Манчић кад се појави ... ;)

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

A sta bi Suzana mogla da glumi?

Па вероватно ће да извлачи бројеве лотоа за Чичу и Чеду  :)

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

И шта би ви уствари хтели да видите, праву истину,истину која вама одговара ,или ...?

Ако не видиш(намерно или ненамерно)проблем онда ти џаба објашњење. Све је крш од историјских чињеница до драме које нема. Ок?

CICA20DRAZA1.gif

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...