kordun Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Vjerujem! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rahela Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 da,verujem oduvek,kako sam sazrevala tako je i moja vera rasla,nikad nisam tražila dokaze (poput ateista) a Bog ih je uvek slao. Караконџула, billy2014 and Amour је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Verujem i oduvek sam verovao ali se moje verovanje razlikuje nekada i sada. Nekada dok sam isao u osnovnu skolu i srednju skolu procitao sam Jevandjelje i prosto verovao bez ijednog racionalnog razloga. Kasnije moj najbolji drug koji je ateista je poceo da mu bombarduje pitanjima tipa a gde se u Bibliji pominju dinosaurusi, a nenadertalci itd. Dans je moja vera vise bazirana na nekom racionalizmu a ne na prostoj veri kao sto je to nekada bilo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Drugo mislim da zivot nema smisla bez vere u Boga. Mozes da zivis 15 ili 100 godina i sta onda, vracas se u nebice iz kojega si dosao. Жедни, Караконџула, Amour and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Vjerujem i to baš kao što je i Rahela obrazložila : On 16. 11. 2013. at 14:49, rahela рече da,verujem oduvek,kako sam sazrevala tako je i moja vera rasla,nikad nisam tražila dokaze (poput ateista) a Bog ih je uvek slao. Amour and rahela је реаговао/ла на ово 2 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Ako Bog ne postoji onda će se svemir istog trenutka zalediti, naravno da Bog postoji. Istochnik and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Ne verujem... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Ako "revnitelji" aminuju onda verujem. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Da Ne није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Ја не верујем у Бога. Бог може да верује у мене, да ћу се на крају покајати и да ћу се спасити. А како ја могу у њега да верујем? Ја знам да Он постоји, ја знам да је Христос Васкрао. А то што се по некад пољуља то моје знам, то је по мојој људској слабости, исто као када се човек разочара у родитеље, супружнике, пријатеље иако није у праву, па се опет врати љубави која је владала међу њима. Лидија Миленковић, Жедни, Mironosica and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Верујем Богу. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 16, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2013 Ово јесте тешко питање, јер наравно да ћу рећи верујем да постоји или знам да постоји, онако теоретски, јер је моја насушна потреба да знам да Њега има. Међутим, сетим се својих (не)дела и онда постављам питање, да ли ја стварно верујем?! И тако сваки дан, док не одем рецимо на Литургију, онда ми није јасно како то да стално нисам на Литургији. kirios1, Amour, Zero and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Литургије су прелепе и осећање када их слушам не могу да опишем. Kaludjerovic Sreten, Arsenija, Amour and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Prelepo je saznanje da sve ono najbolje i najlepše i do krajnih granica savršeno koje dolazi od samog čoveka je u poredjenju sa Bogom potpuno i celovito ništa. kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Prelepo je saznanje da sve ono najbolje i najlepše i do krajnih granica savršeno koje dolazi od samog čoveka je u poredjenju sa Bogom potpuno i celovito ništa. Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука