Oglo Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Prosijava dobrotu. verum est in beer, Gordana . and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Зато што по 10 пут морам да мењам поруку због обојеног. Mironosica and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Opet ponavljanje. Ban. Mironosica and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Опет обојени Mironosica је реаговао/ла на ово 1 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 зато што пропагира расизам.... verum est in beer and Oglo је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 zato što se folira verum est in beer and Биљана је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Зато што је драга Mironosica and Биљана је реаговао/ла на ово 2 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 @M Alo, nije ti ovo žurka. @ Momak, dva nikšićka "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 ...eto, može mi biti (upao si Oglo...aoooooo ) Oglo and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 @Ayla daj, ne sprdaj se "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Зато што је скроман, а спрда се. orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Da platim. Mironosica је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Сада бих ти дао снимак "Како је пропао рокен рол" ал је непристојно orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Da, kad ga svako svira. Gordana . and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 зато што спамује... verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука