Jump to content

Вандали исписали увредљиве поруке на маузолеју Шејх-Мустафино турбе у Београду

Оцени ову тему

Препоручена порука

Будале ко будале. За сваку осуду. Овако нешто није достојно нашег Београда. Требају болесни умови да знају да је та џамија НАША и да су људи који се тамо Богу моле НАШИ суграђани и земљаци. Дакле, шарамо и вређамо своје. Срамота.

Оно што ме још забрињава, када је у питању ислам, јесте што се исти, по мом неком убеђењу и утиску, данас пропагира  углавном кроз уста екстремиста. Нормални и прави муслимани сносе одговорност што су дозволили да ислам репрезентују разни белосветски лудаци. Крајње је време да у исламу буду коначно најгласнији људи попут нашег  Јусуфспахића. За то се морају потрудити сами муслимани. То је добро и за њих а и за нас, немуслимане.

Од свих муслимана које познајем, ниједан нешто не воли богзна муфтију Јусуфспахића.

:fik: Рођен намргођен!

Подели на овим сајтовима

A ti slobodno kleveci,pa sutra se opet izvinjavaj putem privatnih poruka.

Obzirom da se privatne prepiske mogu iznositi samo ako su svi akteri prepiske dozvolili to,  @@Милан Ракић,   jeste li mu vi dozvolili da vašu privatnu prepisku ovde iznosi i prepričava javno?

Подели на овим сајтовима

Logično da ga niko ne voli jer im Zukorlić ispira mozak da je on jedini ispravan.

Је ли само он проблем? Има ли кога од браће муслимана да нам каже нешто више?

:fik: Рођен намргођен!

Подели на овим сајтовима

Bicanicu te decacke forice prosipaj u vrticu nekom,ne prilici to sa umisljenoscu.

.

Obzirom da se privatne prepiske mogu iznositi samo ako su svi akteri prepiske dozvolili to,  @@Милан Ракић,   jeste li mu vi dozvolili da vašu privatnu prepisku ovde iznosi i prepričava javno?

I ne bi bilo lose samo preporucujem,s'obzirom sto bi ti rekao da si admin da pises iole trezvenije i smislenije poruke,ovako tesko pohvatati. 

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Не, ал` нема везе... Ја му се јесам извинуо након жустре расправе по већ се ни не сећам по којој теми... Да, извинуо се јесам, у смислу, да ако сам га нечим увредио, те му својим коментаром евентуално нанео било какву бол, да ми опрости. Сматрао сам то за сходно... Тада. Али свакако нисам очекивао да ме се прозива по том питању... Ал` добро, ово говори више о њему... Нема везе...

Подели на овим сајтовима

Не, ал` нема везе... Ја му се јесам извинуо након жустре расправе по већ се ни не сећам по којој теми... Да, извинуо се јесам, у смислу, да ако сам га нечим увредио, те му својим коментаром евентуално нанео било какву бол, да ми опрости. Сматрао сам то за сходно... Тада. Али свакако нисам очекивао да ме се прозива по том питању... Ал` добро, ово говори више о њему... Нема везе...

Naravno, vi se njemu izvinuli zbog načina na koji ste pisali, a ne zbog smisla rečenog, a on em izneo na javno em prekrstio na svoj način.

Tako je sad interpretirao moj i njegov telefonski razgovor.

Ovo nikom neće biti tolerisano

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...