JESSY Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Sabrane besede svetog Simeona novog bogoslova. thankic..... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Драга Савета, Које бисте боје препоручили за кречење детиње собе, те за кречење дневне? Нешто размишљам о бојама смога или бојама издувних гасова (све у складу са временским условима и општом животном ситуацијом), кад се ради о дневној соби. Што се тиче дечије собе - представу немам, те, молим Вас, помозите. Хвала. Брижна мајка и домаћица Draga Jelo, Jelo, Jelenoooo, pre svega - ne gazi seno ko-še-no! itd. sve u tom st. Što se tiče dnevnjaka tj. dnevne sobe lično uvek izaberem toplu žutu jer mi je prijatelj (akademski slikar, megistar, car...) rekao da ta boja -širi- sobu. Inače, to je limun žuta u koju se ubaci malo crvene ali kap po kap, bukvalno... rezultat je nešto ovakvo http://www.amazingpaper.com.au/persistent/catalogue_images/products/OTY.jpg Što se dečije sobe tiče, ima više varijanti... bela sa crtežima likova iz crtaća a može isto topla žuta... može i pastelno plava sa nekim detaljima u tamno plavoj i beloj..kao morski fazon..... evo jednog predloga, iz dečije Драшко, Ленка*, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smirena Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Najdraza Saveta... kako da kontrolisem sebe i svoje emocije. Bes konkretno. Sad bih nekog istukla ... ( ima razloga nije tek tako )???Ako imas neku ideju rado bih je primenila Mилена КШ and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Ne cini drugome ono sto ne zelis sebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 uspeo Мешају Вам се родни идентитети w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Najdraza Saveta... kako da kontrolisem sebe i svoje emocije. Bes konkretno. Sad bih nekog istukla ... ( ima razloga nije tek tako )???Ako imas neku ideju rado bih je primenila Draga Saveta, nije da se mešam se u tvoj posao, ali sam hteo onako sa strane, da kažem neku: Smirena, Smirena više si Naizmenična znaš AC/DC nego smirena. Broj do milion, i tri puta meri pa onda seci odnosno tuci, tu su i ta tri znaka pitanja! znači nisi baš sigurna da imaš razlog, a nije jasno iz tvog pisanja ni da li bi nekog konkretno istukla ili onako redom ko prvi naleti. Nije uvek sve onako kako na prvi pogled izgleda, i probaj da stvari gledaš uvek sa "svetlije strane" Draga Saveta, Smirena......... 8086.gif w.a.mozart and Smirena је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Najdraza Saveta... kako da kontrolisem sebe i svoje emocije. Bes konkretno. Sad bih nekog istukla ... ( ima razloga nije tek tako )???Ako imas neku ideju rado bih je primenila Još draža Smirenice, razumem te u potpunosti. Saweta praktikuje da se u takvim situacijama svadja ali retko mi zbog toga bude bolje. Mnogo mi je bolje kad plivam ili pešačim malo duže. U principu, to nije moguće potpuno pobediti ali je moguće ublažiti... probaj da se družiš sa lokalnim beskućnicima i bednicima, ne nešto intenzivno ali probaj da ćaskaš sa njima onako usput... Ne znam šta bih ti drugo rekla. Možda nije loše probati i još neke aktivnosti, ako me razumeš Smirena and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Мешају Вам се родни идентитети Da, hvala na isticanju. Ponekad kuckam poruke iz eshatona a pošto je tamo sve naopačke onda zaboravim da vodim računa. hvala i Sidarti što je svoju drugost podelio sa nama Sidarta and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Савета, сви развезли о посној храни ко да је најбитније. Осећам се лоше јер сам разрешена од поста овај хране. Верујем да знаш да је у том случају духовни пост тежи, али нећу да се хвалим и жалим. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Савета, сви развезли о посној храни ко да је најбитније. Осећам се лоше јер сам разрешена од поста овај хране. Верујем да знаш да је у том случају духовни пост тежи, али нећу да се хвалим и жалим. Драганице, теби је теже него нама који -постимо- јер немаш храну да се за њу везујеш па само речи и дела испливају. Носи свој крстић, Господ је близу Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 prijatan vam ručak Плутон and Arsenija је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Draga Saveta, koju knjigu bi volioela ( ) da dobiješ na dar? Srdačan pozdrav w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Draga Saveta, koju knjigu bi volioela ( ) da dobiješ na dar? Srdačan pozdrav Je l to pokušaj mita? LOL evo upravo se spremam da naručim ovu http://www.kupindo.com/Filozofija/14085873_IGOR-PRIMORAC-ETIKA-I-SEKS Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 Je l to pokušaj mita? LOL Jok bre, kakvo te mito spopalo, nemamo mi para za to :/ Pitanje je i dalje na mjestu. Draga Saveta, molimo za odgovor "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 pa rekla sam... ovu od Primorca Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 2, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2013 pa rekla sam... ovu od Primorca onda je nemoj kupovat, to će ti bit završeno ; ) w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука