Jump to content

Pravoslavna draga Saveta... :)

Препоручена порука

Драга Савета,

зашто ми не стиже мејл кад изађе нова порука одавде, иако сам уредно кликнуо да желим да "follow this topic"?

Зашто возачи "побесне" кад је киша/снег, возе много брже него кад је суво, па прскају нас бициклисте/пешаке?

Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31)

Подели на овим сајтовима

draga Saveta....sutra zvanicno pocinje Bozicni post....koje su vase poruke nama gresnima.....?

Draga Džesika,

Najlepše hvala za ovo pitanje. O postu bih mogla da vam pričam do izbora sledećeg pape ali ne želim to da radim. Savetin doživljaj posta je sažet u jednu rečenicu koju, vo vremja ono, izgovori sveti Grigorije niski (ne niški)

Besplodan je svaki post koji za cilj nema zajednicu sa drugim.

Za ostale detalje prelistajte forum :)))  1324_womens 1324_womens 1324_womens

• Волим 1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

draga Saveta

neki ljudi jednostavno ne čuju šta im pričaš

šta raditi u takvim slučajevima ?

kupiti im slušni aparat , dati vizit kartu nekog dobrog neuro psihijatra, povisiti ton ili pozvati nadležno lice ?

M

Draga M,

postoje i neki ljudi koji čuju... ako me razumeš

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Драга Савета,

зашто ми не стиже мејл кад изађе нова порука одавде, иако сам уредно кликнуо да желим да "follow this topic"?

Зашто возачи "побесне" кад је киша/снег, возе много брже него кад је суво, па прскају нас бициклисте/пешаке?

Dragi Slečeviću,

ne bih znao odgovor na 1. pitanje... možda follow topic znači da ti se u listi novih tema ovde na forumu javi ta tema - mada si verovatno čekirao da stiže na mail pa u tom slučaju ne bih znao, kao što rekoh... pitaj admine

Što se tiče ludih vozača, to je samo subjektivan doživljaj jer voze isto kao i kad je suvo ali tad ništa ne prska pa ne obraćaš šažnju LOL p.s. možda si imao tu nesreću da naletiš na nekog ko žuri na liturgiju... ili akatist 1324_womens 1324_womens 1324_womens

• Волим 1

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Besplodan je svaki post koji za cilj nema zajednicu sa drugim.

draga Saveta......kao i uvek tacno u centar.....hvala.....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Драга Савето, какав је ваш став о зилотима? И шта су то уопште зилоти? Јел то нешто добро или лоше? 

Подели на овим сајтовима

Драга Савето, какав је ваш став о зилотима? И шта су то уопште зилоти? Јел то нешто добро или лоше? 

ovo ću morati kasnije... i studiozno :)))

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

draga Saveta....zasto nas tako namcorasto gledate.....? jesmo li vam vec dojadili.....? ne_shvata

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

draga Saveta....zasto nas tako namcorasto gledate.....? jesmo li vam vec dojadili.....? ne_shvata

taman posla... to je samo maska ispod koje se krije ličnost a od maske do ličnosti .... ihaaaaaaaaaa

Naprotiv, ja iz vaših pitanja crpem forumski identitet - samo rokajte :bendoff: :pivo:1324_womens 1324_womens 1324_womens

• Волим 1

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Dragi Dabižapčiću,

mislila sam da ti ne znam kako odgovorim ali sam nakon podužeg posta sve obrisala. Prosto, nije vredno trošiti energiju na takve eseje. Ziloti su ljudi ko i mi ostali sa jednom maleckom razlikom, ubedjeni su da brane Boga od ovakvih kao što smo mi (ja, ti i ovaj pošten svet koji postavlja pitanja na temi).

Vo vremja ono, kad bejah mladjana vernica, možda bih se i upustila u neku ozbiljniju debatu o zilotima ali ne i sada. U principu, to su ljudi za koje je lepo prorokovao sveti Alfred lord Tenison kada je bogonadahnuto uskliknuo (uskliknuo je u Engleskoj jer i tamo ima takvih) - Greh je isuviše slep da bi video van sebe!!!

I to je problem... mimo toga, verujem čak sam i duboko ubedjen da su ti ljudi i veći isposnici, podvižnici itd. od većine nas koji smo u drugom taboru.

Na žalost, kaže se - milosti hoću a ne žrtve! 0703_read1324_womens 1324_womens 1324_womens

Nadam se da sam bar delimično uspeo da zadovoljim tvoju radoznalost o Savetinom stavu o zilotejstvujščima LOL :bendoff:

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

draga nasa Saveta....sta nam preporucujete da citamo ovih dana.....?

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

draga nasa Saveta....sta nam preporucujete da citamo ovih dana.....?

Pozdravčić, evo mene, drage i jedine... Sawete LOL smiley-dance007

Što se duhovne literature tiče, toplo preporučujem Sabrane besede svetog Simeona novog bogoslova.

http://www.kupindo.com/Pravoslavlje/14704801_SVETI-SIMEON-NOVI-BOGOSLOV-SABRANE-BESEDE

Za širu publiku... preporuka u vidu autobiografije poznatog italijanskog slikara, SEĆANJA IZ MOG ŽIVOTA - Đorđo de Kiriko. 0513_music

• Волим 1

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Драга Савета,

Које бисте боје препоручили за кречење детиње собе, те за кречење дневне? Нешто размишљам о бојама смога или бојама издувних гасова (све у складу са временским условима и општом животном ситуацијом), кад се ради о дневној соби. Што се тиче дечије собе - представу немам, те, молим Вас, помозите.

Хвала.

Брижна мајка и домаћица

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...