Jump to content

Да ли перете веш недељом?

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

• Одговори 415
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Djapa рече

@Вилер Текс  vidi kako ove zene koriste hilti, slajfericu i brusilicu  https://www.youtube.com/watch?v=a0fkNdPiIL4 a ti se za mikser uhvatio :D:D

Брате, што се толико плашиш да обришеш прашину...Није страшно. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Брате, што се толико плашиш да обришеш прашину...Није страшно. 

alergija brate :D 

Управо сада, Вилер Текс рече

Сачекај мало онда са женидбом...:)

opusten sam po pitanju toga, kad naletim na kuvaricu, to je to :D 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Djapa рече

kad naletim na kuvaricu,

Немој да подцењујеш жену. Кувати за породицу је велика ствар, подвиг али није баш једино то што треба да тражиш у жени са којом ћеш изаћи пред Бога.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Natasa. рече

Ali nisam, ni blizu :smeh1:.

Polaaakooo, živ bio pa video i taj bračni život. BU :))!

http://africanleadership.co.uk/wp-content/uploads/2017/07/fear-04.jpg

fear-04.jpg

ako cemo ozbiljno, 90% ljudi koje znam su razvedeni a oni koji nisu varaju, to je sto se tice mladjih ljudi. Oni stariji se ne razvode tako lako kao nase generacije ali zato mnogi  zive dvostruke zivote. Pa se ponekad i pitam jel brak sluzi samo da napravis decu ili ima jos neki smisao pored toga, ja ne vidim drugi smisao, sta vise vidim laz, obmanu. 

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Natasa. рече

Ko te bre pita šta voliš, radi se šta se mora raditi. Ko da žene vole da peglaju, ko nas bre pita.

Mа воле бре и то све. А сви мушкарци воле само да говоре тикет тикет клаџа из кеца у икс, роштиљ.

Ово је бре Балкан, традиција. Из кеца у икс већ 30 година. (читати баршунастим гласом)

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Djapa рече

@Вилер Текс  vidi kako ove zene koriste hilti, slajfericu i brusilicu  https://www.youtube.com/watch?v=a0fkNdPiIL4 a ti se za mikser uhvatio :D:D

Без увреде, али гору песму и спот у животу нисам видео.

Није ваљда да се ложиш на ово ђубре?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Јел ме зезаш?

nisam se tebi obracao, idi spremaj kolace :D :D  Dace Bog da naidjem na dobru zenu, koju mogu da zamislim kao majku svoje dece i domacicu, prijatelja pre svega, ali nesto sam skeptican. Samo da ne prodjem kao ova vecina koju sam opisao, gore bi mi bilo da zivim u promasenom braku nego da ostanem sam. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Djapa рече

nisam se tebi obracao, idi spremaj kolace :D :D  Dace Bog da naidjem na dobru zenu, koju mogu da zamislim kao majku svoje dece i domacicu, prijatelja pre svega, ali nesto sam skeptican. Samo da ne prodjem kao ova vecina koju sam opisao, gore bi mi bilo da zivim u promasenom braku nego da ostanem sam. 

Само се опусти...Колче да правим не знам, али кад будем био у расположењу да научим неће ми бити фрка стварно.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Djapa рече

ako cemo ozbiljno, 90% ljudi koje znam su razvedeni a oni koji nisu varaju, to je sto se tice mladjih ljudi. Oni stariji se ne razvode tako lako kao nase generacije ali zato mnogi  zive dvostruke zivote. Pa se ponekad i pitam jel brak sluzi samo da napravis decu ili ima jos neki smisao pored toga, ja ne vidim drugi smisao, sta vise vidim laz, obmanu. 

Statistike ti ne idu u prilog, to stoji. Mogu ja sad da ti ovde nešto romantizujem o "pravoj", ali oboje znamo da je to bullshit. Da je izgubio na vrednosti-jeste.

Vredi li pokušati? Vredi, što da ne. Velika je verovatnoća da će da propadne, ali možda ipak uspe i bude nešto smisleno. Svakako doprinosi odrastanju, ako imaš volje da radiš na sebi i odnosu.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Djapa рече

gore bi mi bilo da zivim u promasenom braku nego da ostanem sam. 

Naravno...ali ne možeš da znaš ako ne probaš. Rizik je to, pa šta bude...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Само се опусти...Колче да правим не знам, али кад будем био у расположењу да научим неће ми бити фрка стварно.

91u5MxL9gbL._SY445_.jpg.efdea81d8a0f2c0b30958779fe9857d6.jpgkad bih imao ovakvu kecelju i kolace bih pravio, ako mi neko od vas pokloni ovu kecelju pravim palacinke i zovem vas sve kod mene :D 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...