Jump to content

Да ли перете веш недељом?

Оцени ову тему

Manolis

Препоручена порука

пре 40 минута, Broken рече

Djapa, ti moraš da shvatiš da muškarac radi sopstvenog opstanka mora ženi ugađati. Prosto mora.

mora da prica ono sto ona zeli da cuje i da radi ono sto mora da radi.

123.JPG.a5e78b20deee780a1ed98fc2b9400a2f.JPG

ovo ne mora!

ali ko voli nek izvoli :D  neko mora da bude musko i da lupi sakom o sto, a neko da pravi kolace :D posle se pitate sto su zene postale ovakve ...eeee ccc

Подели на овим сајтовима

• Одговори 415
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 53 минута, Djapa рече

mora da prica ono sto ona zeli da cuje i da radi ono sto mora da radi.

123.JPG.a5e78b20deee780a1ed98fc2b9400a2f.JPG

ovo ne mora!

ali ko voli nek izvoli :D  neko mora da bude musko i da lupi sakom o sto, a neko da pravi kolace :D posle se pitate sto su zene postale ovakve ...eeee ccc

Што волим кад се извлаче неки примери крајности и тоталног лудила да би се доказала поента.

пс: Ово је по свему судећи неко зезање, као луди смо, оргинални. Ко бре ово стварно ради?!

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Djapa рече

i ti pravis zeni kolace ... :D toliko se rasirio ovaj virus da to postaje normalno ... otvorite temu "Recepti" da ovi muskarci sto citaju blic zenu mogu da postavljalju recepte za druge muskarce poput njih :D 

А шта је порблем ако рецимо муж направи колаче а жена опере судове? И обрнуто?

Јел ту неко понижен?

Подели на овим сајтовима

Djapa jeste tj njegova muskost. 

A onda ce da se zacopa u neku i ako nema srece a obicno tako biva ta ima da ga izvrti oko malog prsta da nece znati sta ga snaslo i zavrsice ozlojedjen kako su sve zene pa sad staviti po zelji... 

Brak je jedna fantasticna vezbaonica, samo ko hoce. Iiih kako razveje sve te mladalacke zablude, dok si rekao keks. 

Samo ako si spremam samom swbi na crtu. I to vazi za obe strane. Pa haj majkin sine, sebe pritegni i sa sobom se porvaj. 

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Вилер Текс рече

А шта је порблем ако рецимо муж направи колаче а жена опере судове? И обрнуто?

Јел ту неко понижен?

Da, muž 

Ajd da skuva neki paprikaš i rakiju, odlično, al da mućka šlag i peče piškotu   ccc

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Phoebe рече

Da, muž 

Ajd da skuva neki paprikaš i rakiju, odlično, al da mućka šlag i peče piškotu   ccc

Зашто ако зна и није му тешко то да уради? 

Мислим обично то раде жене, али у браку је све ствар договора.

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Вилер Текс рече

Зашто ако зна и није му тешко то да уради? 

I to što kažeš. 

Ima žena koje prave kolač tako što sednu i naređuju- samelji mi orahe, narendaj mi koru limuna, otopi mi margarin... a posle kažu - ja pravila

A on crko od posla

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Natasa. рече

Je l iko još pravi kolače ne_shvata?

О Божеееее....какво питање. Код мене скоро увек има домаћих колача...:D

пре 16 часа, Natasa. рече

Ne sećam se kad sam poslednji put pojela neki domaći kolač. ne_shvata

Па ти мајчин сине направи, па поједи....:smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Phoebe рече

I to što kažeš. 

Ima žena koje prave kolač tako što sednu i naređuju- samelji mi orahe, narendaj mi koru limuna, otopi mi margarin... a posle kažu - ja pravila

A on crko od posla

Добро бре, што одмах пројектујеш хитлер жену и папучара?

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Рапсоди рече

Па ти мајчин сине направи, па поједи....:smeh1:

Ja sam ćerka. I nisam rekla da mi nedostaju, već da se ne sećam kad ih je neko poslednji put pravio. Kupujem slatko ako mi se prijede. Nisam generacija koja pravi slatko, niti razumem zašto se iko zamara tim glupostima.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

Ja sam ćerka. I nisam rekla da mi nedostaju, već da se ne sećam kad ih je neko poslednji put pravio. Kupujem slatko ako mi se prijede. Nisam generacija koja pravi slatko, niti razumem zašto se iko zamara tim glupostima.

Moje bake bi povremeno, vrlo retko, napravile poneki kolač. Mama već ne, ni tata (oni su delili kuhinjske poslove). Nikad nisam ni kapirala poentu kolača. Ako već mora nešto slatko, ima desetine ukusnijih varijanti koje ne moraju nešto posebno ni da se spremaju.

• Свиђа ми се 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Natasa. рече

Говори у своје име, знам доста млађе деце и оних од 30 и 35 који итекако знају и воле да праве слатко. Купуј и даље...али знај да није ко домаће.

Да, да глупости које волите да поједете али и не да направите....   

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Рапсоди рече

Говори у своје име, знам доста млађе деце и оних од 30 и 35 који итекако знају и воле да праве слатко. Купуј и даље...али знај да није ко домаће.

Да, да глупости које волите да поједете али и не да направите....   

Samo sam čekala sastav kako su danas žene loše, a kako si ti super. Jaaaaoooo kod mene sve dooomaaaaćeee :)), nije kupovno kao doooomaaaaćeeee, bla bla bla bla...Današnje žene, ccc, nema dooomaaaaćeeee :)).

Umem da uporedim, najela sam se dooomaaaćeeeg...i briga me nešto za dooomaaaćeeee, samo da je ukusno kad mi zatreba.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...