мирођија Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 26.04.2014. Црква Светог Архангела Гаврила у селу Катрга код Чачка. Величанствени скуп на Јелеосвећењу пред моштима Свете Петке,дивне наше светитељке, пре пар сати. Христос Васкрсе ,драга браћо и сестре! horatio, Олимп, Ненад Р. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 26.04.2014. Црква Светог Архангела Гаврила у селу Катрга код Чачка. Величанствени скуп на Јелеосвећењу пред моштима Свете Петке,дивне наше светитељке, пре пар сати. Христос Васкрсе ,драга браћо и сестре! Ваистину Васкрсе! Дивне фотографије сејо.. мирођија and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 26, 2014 Пријави Подели Написано Април 26, 2014 @@мирођија, Ако Бог да, ја ћу тамо у понедељак. мирођија and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 27, 2014 Пријави Подели Написано Април 27, 2014 Драган Мирило, nana, Viikica and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шиле_95 Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Света тајна крштења у Цркви Св. пророка Илије Тесвићанина Viikica, Олимп, bgpj and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шиле_95 Написано Април 28, 2014 Пријави Подели Написано Април 28, 2014 Иван Ивковић, bgpj and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 Кумовање. Роде јел`ово у Земунској цркви Св. Тројица? Пс.Лепа си ми.. Viikica and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 Јесте Земун. Хвала, побратиме. 8086.gif Данче* and Олимп је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikolay Написано Октобар 14, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2014 Немам слику тог тренутка. Али никад нећу заборавити кад је хор на Литургији почео да пјева "Маријо славна"... Код "тебе славе Ангели,и ми грешни на земљи" хтио сам да изађем и да се исплачем. Било ме је срамота да плачем у пуној цркви. Једва сам се сусдржао... Ево и дан данас, послије пар година, кад чујем "Маријо славна", сјетим се тог тренутка... Данче*, Интегра, nana and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 6, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2015 Sanja Т., Agaton Vuzman, Данче* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 24, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2015 izvinjavam se zbog loseg kvaliteta fotografija, ali imam jako skroman telefon....to sam nekako jedva uspela da snimim sa vecerasnjeg bdenija Bogorodici Mlekopitateljnici..... Ненад Р., verum est in beer, МилошБГ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Sanja Т., feeble, ivanaika and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Ево једне Литургије које се радо сјећам из неколико разлога. Локација је саборни храм Свете Тројице у Пакрацу (епархуја славонска). Иначе, жена ми је одатле. Служио је владика Јован, кога знам још из времена док је био отац Јован, појачан митрополитом Порфиријем. Мој пријатељ Димитрије рукоположен за ипођакона. (Још један Димитрије, отац, рукоположен у јеромонаха). 4. јануар 2015. у рзрушеном и дјелимично обновљеном храму било мало вјерног народа, али и то је знатно више него што обично буде, јер тамо више готово да и нема Срба. Све у свему, предивно зимско јутро. Kaludjerovic Sreten and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 Моје дете у манастир Велика Ремета дана 24.01.2016 лета Господњег. GeniusAtWork, МилошБГ, БанеЛ and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 8, 2016 Пријави Подели Написано Август 8, 2016 predukus raja na zemlji Страле, Kaludjerovic Sreten, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука