Sudija Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ти као доктор историје и међународно признат историчар то тврдиш? Nisam doktorirao istoriju već sam običan dipl.istoričar,i ne treba da budem međunarodno priznat da bih mogao da kritikujem svog kolegu! Osim toga,kada ti neki profesor priča da se mlađi istoričari trebaju čuvati da ne postanu režimski ili salonski istoričari,pa taj koji ti to kaže upravo sam i postane takav istoričar,šta reći onda. A inače šta znači biti PhD?To što je neko doktor istorije samo znači da je specijalista za neku određenu oblast a ne da je ne znam ni ja kakav neprikosnoveni poznavalac opšte istorije,što je uostalom i nemoguće,jer posao istoričara NIJE da zna sve iz istorije,već je posao istoričara da....šta?Šta je posao istoričara,mr.Francis? Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Što reče familija: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=zzivEifPVO8 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Što reče familija: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=zzivEifPVO8 Мислиш да је Емил Влајки параноик? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Мислиш да је Емил Влајки параноик? Ja verujem da nije paranoik,samo što bi obaveštajna služba ove smotane države trebalo da propita Vlajkija o tim navodima i poreku informacija. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ja verujem da nije paranoik,samo što bi obaveštajna služba ove smotane države trebalo da propita Vlajkija o tim navodima i poreku informacija. Влајки није држављанин ове државе него сусједне. Тако да обавештајци не могу да га "пропитују" могу само да га питају. Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Мислиш да је Емил Влајки параноик? Kako da kažem...Svetom vladaju interesi. Ko normalan može da pomisli da se svet urotio protiv nas iz čista mira? Nije problem Srbije u svetu, već u nama samima. Kako se svi oko nas udružiše da izboksuju svoje interese osim nas? Pa, nije valjda da su svi pametniji i sposobniji a još manje da njih više vole. Jednostavno, izgleda da smo samoživ narod koji, pojedinačno, gleda samo svoj interes - svako od nas, i da nas na svakodnevnom nivou nije briga kako je sa komšijom, osim da mu želimo da mu crkne krava. Kad igraš šah, a prisiljen si da ga igraš, onda ili igraš tako da poštuješ pravila igre, ili gubiš ako si nezainteresovan - da bi dobio moraš i da daješ. Mi to nikad nismo radili. Dakle, moguće je da se sprema satanizacija, ali to će i da bude ako mi, opet, to dozvolimo. Hrvati, albanci - svi redom, su silne pare uložili u advertajzing agencije i razne lobije kako bi sliku o sebi u svetu podesili kako im odgovara, jedino se mi busamo u "istinu" - kao ona će da pobedi. NEĆE! Pobediće Hristova Istina, ali na svetu nema istine koja će da pobedi, jer nema istine. A, mi se busamo i uzdajemo u pobedu te "istine" jer niko koga smo ovlastili da raspolaže našim zajedničkim parama, ne želi da sa drugim podeli to što pljačka od nas - a i šta ga briga, kad se vojvodina odcepi, on već ima lepe nepokretnosti po londonima, sejšelima i ko zna gde sve ne - kosultovati miškoviće, zeptere pa i đilase i ostalu bandu. A sve se to lepo odslikava u onom našem - vlast je vlast...i e da mi je da budem na pet minuta vlast...al bi natrpao u svoje džepove. Eto to je surova realnost, a nikakve zavere i ostale gluposti. Dok čekamo zavere, zaboravljamo da obratimo pažnju na svoje budalaštine i gadosti što ih činimo protiv samih sebe a bogme i protiv drugih. Manolis, Дејан, Иван Недић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Kako da kažem...Svetom vladaju interesi. Ko normalan može da pomisli da se svet urotio protiv nas iz čista mira? Otac Tadej recimo. I naravno da nije iz cista mira, to niko nikad nije ni tvrdio. U pitanju je Pravoslavlje koje smeta knezu ovoga sveta. Драган Јашић and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Otac Tadej recimo. I naravno da nije iz cista mira, to niko nikad nije ni tvrdio. U pitanju je Pravoslavlje koje smeta knezu ovoga sveta. Ma, daj, nema to nikakve veze sa pravoslavljem. Uostalom, ruku na srce, pogledaj koliko ima HRIŠĆANA po Crkvama - ne onih koji idu u Crkvu, već koji ŽIVE svoje hrišćanstvo...ako ih je par promila, da skačemo od sreće! - Mi OVDE ne živimo kako valja, a kamoli oni koji nisu ni zainteresovani da se uključe više nego što to folklorna tradicija traži. Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ma, daj, nema to nikakve veze sa pravoslavljem. Uostalom, ruku na srce, pogledaj koliko ima HRIŠĆANA po Crkvama - ne onih koji idu u Crkvu, već koji ŽIVE svoje hrišćanstvo...ako ih je par promila, da skačemo od sreće! - Mi OVDE ne živimo kako valja, a kamoli oni koji nisu ni zainteresovani da se uključe više nego što to folklorna tradicija traži. Oket, imas pravo na svoje misljenje. I kad mi to ne bi bilo jasno, i kad ne bih imao uvid, opet bih pre verovao Starcu Tadeju nego tebi. PS: Nikad mi nije bilo jasno na kojim sve principima funkcionise "najbolji odgovor", ali jedan od njih jeste "sto je babi milo to joj se i snilo". Mislim da je besmisleno da jedan moderator odlucuje o tome sta je najbolje za celu zajednicu. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Otac Tadej recimo. I naravno da nije iz cista mira, to niko nikad nije ni tvrdio. U pitanju je Pravoslavlje koje smeta knezu ovoga sveta. Oca Tadeja za predsednika Vi stvarno ne znate kad treba a kad ne treba citirati ljude iz crkvenog života,samo tako izvadite nekog svetog oca i bub! Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Oket, imas pravo na svoje misljenje. I kad mi to ne bi bilo jasno, i kad ne bih imao uvid, opet bih pre verovao Starcu Tadeju nego tebi. PS: Nikad mi nije bilo jasno na kojim sve principima fukncionise "najbolji odgovor", ali jedan od njih jeste "sto je babi milo to joj se i snilo". A zašto bi meni verovao? Veruj Hristu i pogledaj oko sebe. Toliko gladnih, ljudi bez nade, bez krova nad glavom, pa onda obesnih, samoživih, besnih, pa i u Crkvi ih je masa.Prvima niko da pomogne, druge niko da ukroti. Šta tu ima da se uništi što već sami nismo poprilično urušili? Zašto knez ovoga sveta da se trudi kad ima toliko saradnika među nama samima? Ono što oci govore treba znati i tumačiti, a posebno što nije svaka njihova reč baš direktno od Boga - i oni su ljudi, posebno kad se radi o politici...(da mi ne prebacite, ovo i te kako važi i za pape). Иван Недић је реаговао/ла на ово 1 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Verujem, zato i kazem. Odgovor ti je nenamerno spinovanje, izvini ali tako ja to vidim. Ili se sustinski ne razumemo... iako jesi velikim delom u pravu samo sto ti objasnjavas formu, a Otac Tadej sustinu. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Verujem, zato i kazem. Odgovor ti je nenamerno spinovanje, izvini ali tako ja to vidim. Pa, nisi jedini - veruj u zaveru, to je svakako lakše. Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Opet spin?! Nisam rekao da verujem u zaveru, nego sam odgovorio na tvoj savet da verujem Hristu (i da gledam oko sebe). Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Midrashe kad bih ti rekao da su obelisci antene za komunikaciju sa demonima tek bi onda mislio da sam zaverolog i da nisam normalan, a sta cu kad eto nisam normalan. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука