Срђан Ранђеловић Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Од данас се зовем Курсула. Драган Јашић је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Inace, ako niste znali, sve je to photoshop i teorija zavere, to nista ne postoji. Sasa Kolbas and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Од данас се зовем Курсула. ja ću onda slično tebi, Kursurla Јанко, Срђан Ранђеловић and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Веома извесно, чим заврше причу око КиМ иде се на РС и Срп.Војводство. Само и даље ме интересује чим су уплашили ове мороне на власти. Губитком власти и афером коферче Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 ja ću onda slično tebi, Kursurla ) ) ) ) w.a.mozart and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Губитком власти и афером коферче мислим да су морали видети црног ђавола... ово нико није радио зарад власти... црвени су радили идеолошки,острашћено...њихова деца настављају...али за други тим... мислим да инфо...да је гестапо имао школу за обуку кадрова у БГ тачна...инфо говоре и да су поједини другови ишетали из матхаузена и дахауа...прешли читаву окупирану европу и гле чуда дошли у окупирану босанаску шуму...без и једног ожиљка... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Varaju se oni koji misle da se vojvodina nebi mogla odvojiti zbog 70% Srpskog stanovnistva.. Па војвођански срби и јесу главни актери отцепљења,они то и желе,можда не у великој већини,али нису ни мањина,нажалост... Ја сам већ једном рекао, то ће бити као са црном гором, по принципу срби-аутономаши+ мањине (мађари,словаци,русини,буњевци,хрвати...) ,имаће већину на реферндуму. и добиће отцепљење... Istochnik је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 VFOR je već spreman Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Па војвођански срби и јесу главни актери отцепљења,они то и желе,можда не у великој већини,али нису ни мањина,нажалост... Ја сам већ једном рекао, то ће бити као са црном гором, по принципу срби-аутономаши+ мањине (мађари,словаци,русини,буњевци,хрвати...) ,имаће већину на реферндуму. и добиће отцепљење... Ne poznaješ situvaciju na terenu. Autonomaša + svih ostalih nema dovoljno da bi na bilo kakvom referendumu otcepili Vojvodinu na osnovu vojvođanerske ideologije. Ali na silu se sve može. Jer sila Boga ne moli. Срђан Ранђеловић, -Владимир-, Ђуро Станивук and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 A sekira medju rogove moze preventivno da smiri autonomase i ostale. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ha, pa to jedva cekaju demoni, crnokosuljasi, EU, UN, NATO i ostala zgadija Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Иначе на ову тему...одлична књига Nadmeni saveznik i zanemareno srpstvo britansko-srpski odnosi (1875-1941)Autor: Dragoljub R. Živojinović Knjiga Dragoljuba Živojinovića, jednog od naših najistaknutijih istoričara, predstavlja plod dugogodišnjih istraživanja srpsko-britanskih diplomatskih i političkih odnosa, koji su na formalnom nivou bili uglavnom saveznički. Međutim, rezultati tog istraživanja ubedljivo ukazuju na činjenicu da je srpsko nacionalno i državno pitanje retko kada bilo u vidokrugu britanske međunarodne strategije. Naprotiv, pre bi se moglo reći, da je savezništvo ovih dveju zemlja bilo u funkciji velesilskih pretenzija jače strane u ovom odnosu. Stoga ova istraživanja sugerišu promenu srpske nacionalne politike u tom smislu, što bi ona morala biti strategijski usmerena na zasnivanje tradicije veće ravnopravnosti i adekvatnijeg uvažavanja srpskih nacionalnih interesa. Okolnost, gde je Srbija u svim velikim istorijskim lomovima i krupnim međunarodnim zbivanjima bila na onoj strani gde se nalazila i Velika Britanija ovlašćuje Srbiju da na toj korektnosti istrajno insistira. Srećna je i ta okolnost, da je ovo tako značajno štivo do uzbudljivosti napisano živim, pitkim i jasnim stilom, te će sa lakoćom naći čitaoca i van uskog kruga stručnjaka. Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Velika Britanija , Istorija Srbije Ostali naslovi iz oblasti: Istorija „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ha, pa to jedva cekaju demoni, crnokosuljasi, EU, UN, NATO i ostala zgadija Pa ako bi se razvlacilo kao sa Kosovom i Metohijom, godinama onda bi oni nasli razlog za intervenciju. Ako se to rsi ko bugari sa turcima za nedelju dana, digne se pprasina i to je to, obavljenom poslu mane nema. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Иначе на ову тему...одлична књига Nadmeni saveznik i zanemareno srpstvo britansko-srpski odnosi (1875-1941)Autor: Dragoljub R. Živojinović Knjiga Dragoljuba Živojinovića, jednog od naših najistaknutijih istoričara, predstavlja plod dugogodišnjih istraživanja srpsko-britanskih diplomatskih i političkih odnosa, koji su na formalnom nivou bili uglavnom saveznički. Međutim, rezultati tog istraživanja ubedljivo ukazuju na činjenicu da je srpsko nacionalno i državno pitanje retko kada bilo u vidokrugu britanske međunarodne strategije. Naprotiv, pre bi se moglo reći, da je savezništvo ovih dveju zemlja bilo u funkciji velesilskih pretenzija jače strane u ovom odnosu. Stoga ova istraživanja sugerišu promenu srpske nacionalne politike u tom smislu, što bi ona morala biti strategijski usmerena na zasnivanje tradicije veće ravnopravnosti i adekvatnijeg uvažavanja srpskih nacionalnih interesa. Okolnost, gde je Srbija u svim velikim istorijskim lomovima i krupnim međunarodnim zbivanjima bila na onoj strani gde se nalazila i Velika Britanija ovlašćuje Srbiju da na toj korektnosti istrajno insistira. Srećna je i ta okolnost, da je ovo tako značajno štivo do uzbudljivosti napisano živim, pitkim i jasnim stilom, te će sa lakoćom naći čitaoca i van uskog kruga stručnjaka. Ostali naslovi koji sadrže ključne reči: Velika Britanija , Istorija Srbije Ostali naslovi iz oblasti: Istorija Душан Тубић: Англосаксонци – Британија и САД у походу на свет (V) Душан Тубић: Англосаксонци – Британија и САД у походу на свет (IV) Душан Тубић: Англосаксонци – Британија и САД у походу на свет (III) Душан Тубић: Англосаксонци - Британија и САД у походу на свет (II) Душан Тубић: Англосaксонци – Британија и САД у походу на свет (I) Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ha, pa to jedva cekaju demoni, crnokosuljasi, EU, UN, NATO i ostala zgadija Како не, они имају тајни план да униште супер-силу по имену Србија која им прави велике проблеме у њиховим злим сатанистичким плановима поробљавања света. Супер им иде, а иће ће још боље када се Војводина одвоји... Занимљиво ми је како мене оптужујеш да сам свезналица, али ти некако необјашњиво знаш да су УН, НАТо, ЕУ демони.. само што то своје знање не можеш да нам пренесеш... мислим ако сам ја свезналица, ти си интергалатички мега мозак. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука