Raymond Red Reddington Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ниво анонимности вам је исти обојици. На форуму ти је туђа слика и име Френсис Андервуд и као такав си то и тврдио, нема извлачења. Искористио си двоструки аршин, дупли стандард карактеристичан за колективистичке наступе. Ма и да си сто пута доктор, опет ти то не ваља. Титула и звање мало шта значи у односу колико сам човјек као професионалац вриједи, без обзира какву имао титулу, а Судија је ту далеко високо на љествици што се тиче професионализма у историји. А иначе из сто претходних тема се види да је Судија завршио историју ( што је једном и причао Срђану Шијакињићу ) и да је добро поткован што се тиче исте. Сјећам се и тебе да си спремао докторат ако се добро сјећам? Једноставно, његов гријех је што размишља историјски, а не популистички. Толико од мене. Академик је рекао не ја...ја само читам вести.. какви аршини...о чему говориш... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Па то је план о коме се говори већ деценију-обнова турске империје и аустроуграске. Наравно у новим околностима јер је немогуће обнова ових регионалних центара моћи без благослова глобалних центара моћи. Дунавски регион је заправо обнова аустроугарске унутар ЕУ. ЕУ већ одавно не функционише као савез европских земаља јербо је Немачка преузела кормило, што је и реално с обзиром да је она носилац економије у ЕУ. Стога Енглези разматрају да се повуку из ове заједнице, а неки други као Исланд прекинули су приступни процес. Рецимо примера ради, сви који су пореклом са простора бивше Аустроугарске значи Хрватска, Босна , Војводина, делови Румуније, могу у мађарском конзулату поднети молбу за мађарско држављанство потребно је да напишу СИВИ на мађарском и да по мало познају језик. Што се тиче Турске она је економски доста стабилна и јача је од свих земаља балкана. Амери им за услуге на блиском истоку дају уместо уласка у ЕУ утицај на Балкану отуда оне изјаве Ердогана о Босни, Рашкој, Албанији и Косову. Капитал исламских земаља који улази у Србију треба да осигура и политичко а касније и војно присуство Турске на овим просторима. Тако да братијо Србљи ускоро се видимо у 18-ом веку. Ми вамо под аустроугарима ви доле тамо под турцима. Sasa Kolbas, Драган Јашић, Raymond Red Reddington and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Па то је план о коме се говори већ деценију-обнова турске империје и аустроуграске. Наравно у новим околностима јер је немогуће обнова ових регионалних центара моћи без благослова глобалних центара моћи. Дунавски регион је заправо обнова аустроугарске унутар ЕУ. ЕУ већ одавно не функционише као савез европских земаља јербо је Немачка преузела кормило, што је и реално с обзиром да је она носилац економије у ЕУ. Стога Енглези разматрају да се повуку из ове заједнице, а неки други као Исланд прекинули су приступни процес. Рецимо примера ради, сви који су пореклом са простора бивше Аустроугарске значи Хрватска, Босна , Војводина, делови Румуније, могу у мађарском конзулату поднети молбу за мађарско држављанство потребно је да напишу СИВИ на мађарском и да по мало познају језик. Што се тиче Турске она је економски доста стабилна и јача је од свих земаља балкана. Амери им за услуге на блиском истоку дају уместо уласка у ЕУ утицај на Балкану отуда оне изјаве Ердогана о Босни, Рашкој, Албанији и Косову. Капитал исламских земаља који улази у Србију треба да осигура и политичко а касније и војно присуство Турске на овим просторима. Тако да братијо Србљи ускоро се видимо у 18-ом веку. Ми вамо под аустроугарима ви доле тамо под турцима. Одлична анализа.. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 ајде црвени иди помози у гашењу неког радија или малтретирању опозиције Ја сам црвени? Ја сам брале либелар, тешке сорте, ја сам да и глупости имају право да се искажу, па нисам за гашење ниједног радија нити гушење било које опозиције. ...политика и геополитика са историјом ти слабо иду... Теби геополитика одлично иде, штета што са реалним и свакодневним животом везе немаш. Што се тиче историје, она се не учи на НСПМ, ту те је судија доброооо ишамарао. (: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Niko u Austriji ne želi Austro-Ugarsku. Dalje je Austrijancima bliža Češka ili Slovačka nego li Mađarska ili Hrvatska, bez Češke nema ni Carske Austrije. Češka je bila jedan elementarni deo Carske Austrije, često puta važnija od današnje Austrije. Carska Austrija bez Češke je kao Srbija bez Vojvodine i Beograda ili Bosna bez Hercegovine, to ne postoji.. Sa Mađarskom Austrijanci nisu bili nikad srećni i toliko simpatije za nju nemaju, Prag ili Bratislava su im važniji od deset Budimpešte, no Česi ne daju ni mali prst za Austriju; a Hrvatska je vukoje*ina, nevažna provincija. Мало ко у Србији жели аустроугарску. Па то не значи да они који су то замислили неће и остварити. На крају може то и без Аустрије( али неће) може само велика Маџарска. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ја сам црвени? Ја сам брале либелар, тешке сорте, ја сам да и глупости имају право да се искажу, па нисам за гашење ниједног радија нити гушење било које опозиције. Теби геополитика одлично иде, штета што са реалним и свакодневним животом везе немаш. Што се тиче историје, она се не учи на НСПМ, ту те је судија доброооо ишамарао. (: Можеш да се зовеш и монархиста, али си црвени разумом... тренутна корист коју имају твоји црвени, није геополитика, већ дипломатска деликвенција у међународном односу Србије и других зарад личне политичке користи. прво није НСПМ већ академик САНУ-а, а НСПМ је за вас измислио свет, нема потребе са САНУ-ом друго..почните да читате постове људи са којима покушавате да комуницирате, а не да само себе слушате и да се себи дивите. п.с адвокатура вам је одлична Баба је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Nisi u toku, taj plan je javan odavno, al ti si izgleda iz neke druge galaksije... Al kazem ti, to je sve photoshop i teorija zavere, to nista ne postoji. Ај да будем добар другар па да покушам да ти објасним. Ако бих узео твоје критеријуме доказа као валидне, ја бих исто тако могао да поверујем да је буш - гуштер из друге димензије како тврди ајк. Могао бих да поверујем да је постојала атлатида како тврди Хенког. Могао бих да поверујем да си ванезамљци створили људе и да смо ми њихов експеримет како тврде теоретичари древних ванземаљаца. Вас теоретичара завере има пуно и теорија завере има пуно. УФО, хришћанство је измишљотина, дејвид ајк и људи гуштери. И сви имате исте доказе, и сви ми причате да је то што ми ви кажете - неки доказ. Да бих разликовао оно што у свету има смисла, наспрам оног што нема ја бирам рационални скептицизам. Свидело се теби или не, јесу теорије, немаш никакав квалитетан доказ за те теорије oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Пре две године испричам ја ово гробарима што сам сад овде горе написао, пола гробара су Маџари пола Срби. Срби ме гледају као будалу а Маџари кажу : Знамо ми то... Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Можеш да се зовеш и монархиста, али си црвени разумом... Како сам, мајке ти, ја црвени разумум? Јел ти знаш уопште шта је идеологија црвених, фамилије ти? Стварно не верујем какав си ти лик. руго..почните да читате постове људи са којима покушавате да комуницирате, а не да само себе слушате и да се себи дивите. Читао бих ја тебе када би имало шта да се прочита. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 citao sam jednu vrlo zanimljivu teoiju ( mozda i na zru) o tome na koji nacin bi se mogla odvojiti Vojvodina. Nista silom, ratovima- postoji mnogo jednostavnije resenje na koje bi, sasvim verovatno, pristala i vecina Srba iz Vojvodine. A to je ponuditi Vojvodini ulazak u Eu pre Srbije. Narod dezorjentisam, siromasan ovo bi rado prihvatio. Potrebno bi bilo napraviti referendum i uz pricu da to nije otcepljenje od Srbije nego bla bla bla ima sanse da uspe. Nazalost Ђуро Станивук and Баба је реаговао/ла на ово 2 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ај да будем добар другар па да покушам да ти објасним. Ако бих узео твоје критеријуме доказа као валидне, ја бих исто тако могао да поверујем да је буш - гуштер из друге димензије како тврди ајк. Могао бих да поверујем да је постојала атлатида како тврди Хенког. Могао бих да поверујем да си ванезамљци створили људе и да смо ми њихов експеримет како тврде теоретичари древних ванземаљаца. Вас теоретичара завере има пуно и теорија завере има пуно. УФО, хришћанство је измишљотина, дејвид ајк и људи гуштери. И сви имате исте доказе, и сви ми причате да је то што ми ви кажете - неки доказ. Да бих разликовао оно што у свету има смисла, наспрам оног што нема ја бирам рационални скептицизам. Свидело се теби или не, јесу теорије, немаш никакав квалитетан доказ за те теорије Ајд да ово одштампамо и сачувамо, па се чујемо за 5 година. Ако не буде до тада роварења по Војводини или нечег горег, дођем ти пиво. Може и гајба Ђуро Станивук, Raymond Red Reddington, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Али да врати амбалажу Volim_Sina_Bozjeg, feeble and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ајд да ово одштампамо и сачувамо, па се чујемо за 5 година. Ако не буде до тада роварења по Војводини или нечег горег, дођем ти пиво. Може и гајба Може наравно. Ако буде дођем ја теби. Ево ја сам већ имао једну опкладу са Црвеним Бароном. Ни ја ни он нисмо добили али је била ближа мени. Око гласања конгреса поводом оног хемијског оружија ономад. ЈА сам рекао да неће да изгласа ништа он је рекао да хоће - и на крају гласања није ни било. feeble је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Може наравно. Ако буде дођем ја теби. Војводину за пиво... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Може наравно. Ако буде дођем ја теби. Ima i nas ! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука