Sudija Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Душан Тубић: Англосаксонци – Британија и САД у походу на свет (V) Душан Тубић: Англосаксонци – Британија и САД у походу на свет (IV) Душан Тубић: Англосаксонци – Британија и САД у походу на свет (III) Душан Тубић: Англосаксонци - Британија и САД у походу на свет (II) Душан Тубић: Англосaксонци – Британија и САД у походу на свет (I) Kakve gluposti,sačuvaj me Bože! Ovaj lik lupeta gluposti po istom receptu kao što ameri lupaju gluposti o nama. Istinom se treba boriti protiv neistine a ne ovakvim trabunjanjima.Davno nisam izgubio sat vremena čitajući ovakve gluposti. Kao da mu je neko iz Kremlja diktirao u perol. Млађони and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Иначе на ову тему...одлична књига Nadmeni saveznik i zanemareno srpstvo britansko-srpski odnosi (1875-1941)Dragoljub R. Živojinović A Živojinović je ...ajd da ne pljujem suviše profesora,salonski istoričar. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Како не, они имају тајни план да униште супер-силу по имену Србија која им прави велике проблеме у њиховим злим сатанистичким плановима поробљавања света. Супер им иде, а иће ће још боље када се Војводина одвоји... Занимљиво ми је како мене оптужујеш да сам свезналица, али ти некако необјашњиво знаш да су УН, НАТо, ЕУ демони.. само што то своје знање не можеш да нам пренесеш... мислим ако сам ја свезналица, ти си интергалатички мега мозак. Nisi u toku, taj plan je javan odavno, al ti si izgleda iz neke druge galaksije... Al kazem ti, to je sve photoshop i teorija zavere, to nista ne postoji. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Pa ako bi se razvlacilo kao sa Kosovom i Metohijom , godinama onda bi oni nasli razlog za intervenciju. Ako se to rsi ko bugari sa turcima za nedelju dana , digne se pprasina i to je to , obavljenom poslu mane nema . Da bi to uradio, ustvari samo to i treba da uradis, da skines ove zombirane veleizdajnicke politicare sa vlasti i reseni su svi problemi. Okupirani smo iznutra i dok god su njihovi podanici na vlasti mogu da rade sta oce. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 taman posla da sudim na osnovu izgleda p.s. ako baš hoćeš, liči mi na Gustava Значи, почели смо да се вређамо... Срђан Ранђеловић, Andre Williams, Драган Јашић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ne poznaješ situvaciju na terenu. Autonomaša + svih ostalih nema dovoljno da bi na bilo kakvom referendumu otcepili Vojvodinu na osnovu vojvođanerske ideologije. Ali na silu se sve može. Jer sila Boga ne moli. Srba u Vojvodini ima 60tak procenata po popisu iz 2011. Ostalo su nacionalne manjnine naravno prednjace Madjari,Slovaci,Hrvati. Dakle nekih 40tak procenata cine manjine. Medju pojedinim Srbima tipa stranacki aktivisti i simpatizeri lsv-a,ds-a,ldp-a vec postoji takvo razmisljanje o kako Canak kaze Vojvodini republici. Uz agresivnu kampanju kao onomad u Crnoj gori i koji mozda procenat kradje na nekakvom referendumu,lako bi tesna vecina otisla na onu drugu stranu. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 A Živojinović je ...ajd da ne pljujem suviše profesora,salonski istoričar. Ти као доктор историје и међународно признат историчар то тврдиш? „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Како не, они имају тајни план да униште супер-силу по имену Србија која им прави велике проблеме у њиховим злим сатанистичким плановима поробљавања света. Супер им иде, а иће ће још боље када се Војводина одвоји... Занимљиво ми је како мене оптужујеш да сам свезналица, али ти некако необјашњиво знаш да су УН, НАТо, ЕУ демони.. само што то своје знање не можеш да нам пренесеш... мислим ако сам ја свезналица, ти си интергалатички мега мозак. ајде црвени иди помози у гашењу неког радија или малтретирању опозиције...политика и геополитика са историјом ти слабо иду... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Знао сам да смо ми некако криви..што сметамо великом германском народу... само нисам знао да је то што верујемо да ће нас побити све... значи.. ако верујемо да нас германи воле...они ће нас волити и поништити одлуку о признању КиМа и избрисати уз помоћ временска машине жртве из неколико бомбардовања и три рата.. ево верујем јааааааакооооо DYNABLASTER, antics, Драган Јашић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ти као доктор историје и међународно признат историчар то тврдиш? А ти као исти имаш право, то јест квалификован си да то испитујеш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 А ти као исти имаш право, то јест квалификован си да то испитујеш? Па погледам ко је човек... нисам ја као Francis Underwood тврдио то...већ човек који је доктор, академик и међународно признат историчар. а са друге стране имам анонимног форумаша... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Не бој нам се сиви тићу, ми смо с тобом Светозаре Милетићу! Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Па погледам ко је човек... нисам ја као Francis Underwood тврдио то...већ човек који је доктор, академик и међународно признат историчар. а са друге стране имам анонимног форумаша... Ниво анонимности вам је исти обојици. На форуму ти је туђа слика и име Френсис Андервуд и као такав си то и тврдио, нема извлачења. Искористио си двоструки аршин, дупли стандард карактеристичан за колективистичке наступе. Ма и да си сто пута доктор, опет ти то не ваља. Титула и звање мало шта значи у односу колико сам човјек као професионалац вриједи, без обзира какву имао титулу, а Судија је ту далеко високо на љествици што се тиче професионализма у историји. А иначе из сто претходних тема се види да је Судија завршио историју ( што је једном и причао Срђану Шијакињићу ) и да је добро поткован што се тиче исте. Сјећам се и тебе да си спремао докторат ако се добро сјећам? Једноставно, његов гријех је што размишља историјски, а не популистички. Толико од мене. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 А ево шта Додик каже да се припрема у Босни Milorad Dodik: U BiH dolazi 500.000 Arapa Raymond Red Reddington and Баба је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 А ево шта Додик каже да се припрема у Босни Milorad Dodik: U BiH dolazi 500.000 Arapa Сарајево је пуно турака и арапа...купују некретнине... гранични појас федерације и РС пун вехабије... све је истина што рече Преседник.. Баба је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука