Solomon Kane Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Јел ово Милан Тарот пустио брадицу? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 e samo ovo da postavim i više neču...baš sam preterao Алексий Скрипников-Дардаки"Архиепископ" Крчмарице још вина наточи, да пијемо све док трају ноћи... Млађони, DYNABLASTER and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Крчмарице још вина наточи, да пијемо све док трају ноћи... А брате таман кренуо на спавање и опет ми се коче образи, неће да ваља NemanjaVa, Срђан Ранђеловић and Ромејац је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 ovaj , koliko sam ranije primetio, često je na FB možda je neko i video ovog na FB. Самуэль Пулторак"Патриарх" Profesionalni davač blagoslova- Level Pro ИгорМ, -Владимир-, Срђан Ранђеловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Level Pro Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bnenad92 Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 OMG На шта ово личи?! :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 На шта ово личи?! Ne znam na šta liči, ali znam da pevaju kao http://www.youtube.com/watch?v=MgNkJfTfHa4 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Inoslav Bešker lol koje ime, ova tema je stvarno freak show... a najgrdje od svega je sto ovo nije ni film ni san nego java. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Ма, да ли је могуће да нам "браћа" Хрвати направе нешто овако!? Јој, а како ћемо сада водити екуменски дијалог.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маринковић Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Помаже Бог, Ја сам из Хрватске и познајем већи број људи хрватске националности који су тражећи Бога постали припадници Српске Православне Цркве. Не говорим овде о људима који су постали Православни јер је нпр супружник Православац или је неко од родбине Православац и слично већ говорим о људима који су препознали Православну Цркву као истинску Христову Цркву која је тело Исусово на земљи. Ти људи су активни учесници у црквеном животу као појци, црквењаци и слично. Наравно, тих људи нема много. Да ли ће их бити више у будућности? Не знам. Уколико их буде онда је могуће основати, на један здрав начин, најпре аутономну Хрватску Православну Цркву. -Владимир-, Млађони and Andre Williams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 човек лепо рече на другој теми Аутокефалност неке цркве могу ''извојевати'' само канонски епископи на неком одређеном територију за који се тражи аутокефалност. Не може рецимо у Црној Гори рашчињени свештеник, који се прогласио за епископа, тражити аутокефалност, нити било шта црквено, јер је он ван Цркве. Данас, када би се у Црној Гори могла прогласити аутокефалност, то би једино могао тражити митрополит црногорско-приморски и епископ будимљанско-никшићки, као канонски епископи на простору Црне Горе. И када би добили аутокефалност, они би били епископи те аутокефалне цркве, а не тамо неки расколнички лопови. То исто важи и за Македонију и остале земље. Аутокефалност у њима могу затражити само канонски епископи, што не значи да ће је добити (уосталом, не иде се то тако напамет тражити, то се све саборно разматра и доноси се најбоља одлука). "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Бог помогао, сами рекосте мало је народа за ово што предлажете, а будућност...ђаволу се очигледно жури и овај циркус је узрокован том журбом...светска црква, светска влада, ово је потез за припрему светске цркве-нецркве... пре него се установи свевера потребно је обесмислити веровања свих конфесија, до гађења, и тек тада понудити, згађеним, опште веровање на светском нивоу...организатори овога циркуса су моћни и знају да ратују против Христа...нема шале... Dijelim mišljenje sa tobom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Помаже Бог, Ја сам из Хрватске и познајем већи број људи хрватске националности који су тражећи Бога постали припадници Српске Православне Цркве. Не говорим овде о људима који су постали Православни јер је нпр супружник Православац или је неко од родбине Православац и слично већ говорим о људима који су препознали Православну Цркву као истинску Христову Цркву која је тело Исусово на земљи. Ти људи су активни учесници у црквеном животу као појци, црквењаци и слично. Наравно, тих људи нема много. Да ли ће их бити више у будућности? Не знам. Уколико их буде онда је могуће основати, на један здрав начин, најпре аутономну Хрватску Православну Цркву. Здраво живо брате у Христу, слажем се са тобом. Бог помогао, сами рекосте мало је народа за ово што предлажете, а будућност...ђаволу се очигледно жури и овај циркус је узрокован том журбом...светска црква, светска влада, ово је потез за припрему светске цркве-нецркве... пре него се установи свевера потребно је обесмислити веровања свих конфесија, до гађења, и тек тада понудити, згађеним, опште веровање на светском нивоу...организатори овога циркуса су моћни и знају да ратују против Христа...нема шале... Какве ово везе има са оним што је наш брат у Христу причао? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Помаже Бог, Ја сам из Хрватске и познајем већи број људи хрватске националности који су тражећи Бога постали припадници Српске Православне Цркве. Не говорим овде о људима који су постали Православни јер је нпр супружник Православац или је неко од родбине Православац и слично већ говорим о људима који су препознали Православну Цркву као истинску Христову Цркву која је тело Исусово на земљи. Ти људи су активни учесници у црквеном животу као појци, црквењаци и слично. Наравно, тих људи нема много. Да ли ће их бити више у будућности? Не знам. Уколико их буде онда је могуће основати, на један здрав начин, најпре аутономну Хрватску Православну Цркву. Слава Богу , будућност православља и није у православним земљама. Све би било доста једноставније када би смо се и правилно изражавали, па не би говорили Српска Православна Црква већ Православна Црква у Србији. Такође је велика разлика кад је неко под управом српске патријаршиј а кад је неко под управом Пећке патријаршије. Православна Црква никада није била подељена по националном кључу, сада јесте и то је њена велика рак рана. Слажем се са тобом да постоји могућнсот да православна црква у ХР буде аутокефална, исто као и у ЦГ , али мислим да је то тек могуће у далекој далекој будућности. Млађони and Orthophill је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 1, 2013 Мислим да постоји на форуму тема "о чему тренутно размишљам", да не би смо баш свуда исписивали своје мисли... Зашто онда ниси постовао ово тамо??? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука