Jump to content

Основана аутокефална "Хрватска православна црква" !

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости

@,

ima brate sve i svašta da čitaš, sve se svodi da su jedini ispravni, prava vera prađedovska, pa ima dotle do silnih jeretičkih učenja...sve možeš ovde da pogledaš na anti-raskol.ru.

ima puno toga, treba dosta dana i meseci da se sve to lepo sašvaka ....malo se šalim ali ovaj sajt ima dosta toga i zaista treba vremena da se sve to prelista.

recimo , ja već to nekoliko god.pratim, sigurno jedno 4-5.g. i ramišljao sam jednom da ovde postavim jednu temu baš o svim ovim raskolnicima, sektašima i jereticima , tj. da prevodim neke tekstove i da postavljam fotke kolko da se upoznamo i sa ovima.

ima još jedan sajt isto posvećen ovoj temetici , pa sam mislio oba izvora da koristim.

ne znam koliko bi to bilo korisno i pametno da postavljam sve to ovde .

Подели на овим сајтовима

@,

ima brate sve i svašta da čitaš, sve se svodi da su jedini ispravni, prava vera prađedovska, pa ima dotle do silnih jeretičkih učenja...sve možeš ovde da pogledaš na anti-raskol.ru.

ne znam koliko bi to bilo korisno i pametno da postavljam sve to ovde .

Па било би корисно, ја мислим да би боље упознали нашу теологију кроз грешке њихове.

Зато су и јеретици тешки, јер им је прађедовска вера не њихова. Да је њихова они би били православци при једној светој и апостолској цркви - а не би правили јерес аутокефалних цркви.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Гости

Превише је ово за један дан, Мартирије, пушти нешто за лаку ноћ... 0703_read

samo za tebe i za laku noć :D     1.jpg

Григорий (Менке)

"Епископ Аризоны"

p.s. ...ovaj ko da se od nečega uplašio , mož ne vidim lepo :D

Подели на овим сајтовима

Mozda su na nekim drogama, to je jedino razumno objasnjenje

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Епископитис тј. претерана жеља да се постане Епископ је озбиљна болест= прелест; изгледа да су у овој организацији  сви такви.

Подели на овим сајтовима

Епископитис тј. претерана жеља да се постане Епископ је озбиљна болест= прелест; изгледа да су у овој организацији  сви такви.

U vezi sa mojim komentarom, zameni Episkop sa Car i Patrijarh i dobićeš nastanak SPC

Подели на овим сајтовима

E a znate li i da je SPC isto ovako nastala, sama sebe osnovala, da bi postala priznata koliko, skoro pola veka kasnije.

Тачно тако, призната од старне свете апостолске цркве као њен део и основана од стране те исте цркве.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

E a znate li i da je SPC isto ovako nastala, sama sebe osnovala, da bi postala priznata koliko, skoro pola veka kasnije.

Hoces reci da su srpki episkopi sami sebe rukopolagali?

Послато са LG-E510 користећи Тапаток 2

Подели на овим сајтовима

Hoces reci da su srpki episkopi sami sebe rukopolagali?

E ček pozaboravljao sam istoriju :D

To je beše bilo još za vreme Rastka i sve legalno. Ispravio sam se gore, valjda je tako. Ispravite me ako grešim

A što se patrijaršije tiče to je bilo ilegalno za vreme Dušana, a kao patrijaršija je priznata tek za vreme Lazara? 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...