Дејан Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Hoces reci da su srpki episkopi sami sebe rukopolagali? E ček pozaboravljao sam istoriju To je beše bilo još za vreme Rastka i sve legalno. Ispravio sam se gore, valjda je tako. Ispravite me ako grešim A što se patrijaršije tiče to je bilo ilegalno za vreme Dušana, a kao patrijaršija je priznata tek za vreme Lazara? Stvar je u tome da se niko u srbiji nije lazno predstavljao kao svestenik odnosno episkop, stvar je crkvene eklisiologije i apostolskog prejemstva a tu sve istorijske i politicke price padaju u vodu. Ovi su gomila civila koja je obukla mantije, to ti je kao da su obukli mantile pa oce da budu doktori i imaju svoju bolnicu,a inace imaju srednju elektricarsku trogodisnju ,popularno banderaši Послато са LG-E510 користећи Тапаток 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Епископитис тј. претерана жеља да се постане Епископ је озбиљна болест= прелест; изгледа да су у овој организацији сви такви. Ma to je neka sprdnja lakrdija maskare, to je sad u modi... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Послато са LG-E510 користећи Тапаток 2 jel moze nekakako ova reklama da se zaobidje? ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о.Небојша Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Код ових су најбоље профитирали продавци владичанских одежди. Читам данас да су установили да прекдедник Привредне коморе Београда нема више од 3 разреда СШ. А делио толике награде, давао стручна мишљења којих су се многи држали... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 31, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 ovaj , koliko sam ranije primetio, često je na FB možda je neko i video ovog na FB. Самуэль Пулторак"Патриарх" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 ovaj , koliko sam ranije primetio, često je na FB možda je neko i video ovog na FB. Самуэль Пулторак"Патриарх" to je patrijarh dva u jedan, visoko kotiran na lestvici evolucije Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 E ček a koja im je fora, ovo oko vrata, zar nije to samo kod katoličkih sveštenika, ili sam ja nešto pogrešio. Ali ono nigde nisam video sliku gde pravoslavni ima ovo belo oko vrata, kako god (A napisao sam dobro!!!!) se ono zvalo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 31, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 @@DYNABLASTER, hehehehe a lud si ko struja hehehehe vid mu panu kamilavku , kao da je stavio krpu... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 31, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 nema šta, svi su ljudi za Lazu Lazarevića... pogledajte ovog kako se slikao - sa biblijom i kadionicom hehehehe Bože sačuvaj Константин Михеев"Епископ Омский" -Владимир- and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 ovaj , koliko sam ranije primetio, često je na FB možda je neko i video ovog na FB. Самуэль Пулторак"Патриарх" Ма ово је Милан тарот Pontifex Emeritus, Ромејац and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Е људи која сте ви екипа на форуму, покидах се од смеха NemanjaVa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 ovaj , koliko sam ranije primetio, često je na FB možda je neko i video ovog na FB. Самуэль Пулторак"Патриарх" Личи ми на Милана Тарота Предухитрио ме Срђан -Владимир-, Срђан Ранђеловић and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 31, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 E ček a koja im je fora, ovo oko vrata, zar nije to samo kod katoličkih sveštenika, ili sam ja nešto pogrešio. Ali ono nigde nisam video sliku gde pravoslavni ima ovo belo oko vrata, kako god (A napisao sam dobro!!!!) se ono zvalo. ima i kod nas, to se često vidi u dijaspori iz više opravdanih razloga... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Ма ово је Милан тарот Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 E ček pozaboravljao sam istoriju To je beše bilo još za vreme Rastka i sve legalno. Ispravio sam se gore, valjda je tako. Ispravite me ako grešim A što se patrijaršije tiče to je bilo ilegalno za vreme Dušana, a kao patrijaršija je priznata tek za vreme Lazara? И у време тог раскола са Мајком Црквом остале помесне цркве нису следиле Цариград у прекиду општења са Пећком Патријаршијом. На послетку наша помесна црква се покајала и Цариградска мајка Црква јој је признала патријарашко достојанство. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука