Paradoksologija Написано Новембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2017 У последње време: The Leftovers Black Mirror Stranger Things (i najstarije dete nam se oduševilo) Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2017 1 Sezona, 8 Epizoda Odlična serija! Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2017 Ја се "распадох". Нису серије у питању него "Задруга" и "Парови". Тако су "згуснусти" термини емитовања ових културно-забавних садржаја, да просто не стижем ништа друго да радим сем праћења истих, јер се просто смењују термини емитовања. "Најгоре" ми је у вечерњим сатима када се термини преклапају, премда сам нашао решење у куповини још једног ТВ апарата које сам окачио на зид па стоје један испод другог.... Lady Godiva and ivanaika је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Новембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2017 Тренутно не гледам ниједну. Оно ухватим некад ову Бјелину недељом и гледам Игру престола, али сад ништа до лета. Једна од омиљених ми је Sons of anarchy. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Новембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2017 Једина серија коју сам активно пратио, а видим да се спрема емитовање још неколико епизода идуће године је серија Досије Х. И дан данас се сећам са каквим еланом сам кренуо да пратим када се почела емитовати давних 90-тих година. Н И Н Е and ivanaika је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Новембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2017 Гледам ову нову Сенке над Балканом. Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 25, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2017 Једна од мени омиљених : Danijela, ivanaika and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Новембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2017 ''Alias Grace'' sjajna serija ali samo jedna sezona. ''The middle'' ostaje ''Victoria'' je OK Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2017 Одлична ! Danijela је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2017 Danijela је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Адриана92 Написано Април 7, 2018 Пријави Подели Написано Април 7, 2018 Не знам да ли је неко спомињао већ, али "The office" разбија добрим хумором Препорука! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Април 7, 2018 Пријави Подели Написано Април 7, 2018 http://serijeonline.net/serija/the-x-files-online/the-x-files-sezona-11-sa-prevodom-hd-online-serijeonline Досије Х, одгледао још једну сезону, а почео са гледањем од давне 1995. године, од прве епизоде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 20, 2018 Пријави Подели Написано Јун 20, 2018 Кад не гледам СП у Русији,гледам ову руску серију,тј,већ сам је одгледао,мени се баш допала. Мало је теже наћи за онлине гледање,али се нађе... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јун 20, 2018 Пријави Подели Написано Јун 20, 2018 Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Santi Написано Јун 20, 2018 Пријави Подели Написано Јун 20, 2018 Ne pratiti u trudnoći. https://lb3f.lilypie.com/nUWBp1.png Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука