Jump to content

Пратите ли серије? Које су Вам најомиљеније?

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 367
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

ниједну никад нисам озбиљно ..

седнем лепо скинем са нета старе неке, једва их нађем, недељама их скидам ...

и онда седнем и из цуга их погледам, значи прекинем се од неспавања ...

и онда сам утврдио да није то за мене, а мрзи ме да чекам епизоду, тако да сам фикнуо тв, не гледам више.

Подели на овим сајтовима

Најбоље серије су ми Паја и Јаре,Врућ ветар,Породично благо.Од новијих Вратиће се роде,Рањени орао,а сад пратим Шојића и Грех њене мајке.Од страних Мућке.

Подели на овим сајтовима

Као клинац, волео сам Twin peaks

Волим стари серијал (имам све на диску епизоде) Twilight Zone, као и Шерлок Холмса и Поароа, Мућке.

Од домаћих, можда Врућ ветар, Вук Караџић.

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

U detinjstvu sam pratila skoro sve serije jer ih i nije bilo mnogo, a ni 100 kanala pa da biras koje ces gledati a koje ne, sada ne pratim ni jednu da ono ne propustim epizodu. Imala sam nameru pratiti serijal Liturgija ali eto na zalost i to ne mogu.

Ponekad pogledam CSI da li Majami ili NY, Without a trace, ali sada su vec epizode koje ponavljaju tako da sam i to batalila.

Dal' se secate serije Jelenko? E to mi prvo padne na pamet kad mislim o detinjstvu i sta smo gledali.  klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='0202_238' />

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

• 7 months later...
  Цитат
  Цитат

.... Вук Караџић.

ех да, како је то добра серија била. Штета што је не репризирају чешће.... pravopop

Свиђа ми се што првенствено има доминантно историјску позадину тог вермена....Добро описује сечу кнезова, 1. и 2. српски устанак....

Све у свему, драго ми је што смо у оно време када је снимана та серија (1985) имали овакву серију са националним мотивима.....што и није било једноставно тада...

Важно је да Срећне људе репризирају поново! joooj

Од домаћих убедљиво су најбоље Село гори и Горки плодови.

Од страних - тренутно гледам Доктора Хауса! 4chsmu1

Што се тиче латиноамеричких....почев од Касандре на овамо....има тридесетак!  slava3

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Prijatelji  pravopop Vesele sedamdesete, Mućke, Mr. Bean.

S vetrom u leđa, Put za Ejvonli, Fojlov rat, Poaro, Twin Peaks ...

Громовы, Диверсант.

A od naših serija samo Otvorena vrata.  slava3

СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...