Зосима Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 Моје две омиљене... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 11, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 bravo za mucke, zaboravih skroz na njih 8084.gif 0110_hahaha pri tom se setih i /alo-alo/ i helge, samo radi nje sam pratio tu seriju klapklap 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 11, 2010 A "Црна Гуја" или наш "Црни Груја" (такође добро одрађено,али једино са Трифуновичћем)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 ниједну никад нисам озбиљно .. седнем лепо скинем са нета старе неке, једва их нађем, недељама их скидам ... и онда седнем и из цуга их погледам, значи прекинем се од неспавања ... и онда сам утврдио да није то за мене, а мрзи ме да чекам епизоду, тако да сам фикнуо тв, не гледам више. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Ђекна још није умрла, а ка' ће не знамо Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Најбоље серије су ми Паја и Јаре,Врућ ветар,Породично благо.Од новијих Вратиће се роде,Рањени орао,а сад пратим Шојића и Грех њене мајке.Од страних Мућке. 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Schmetterling Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Цитат Следећи пут нечији цитат у потпису-бан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Човјече каква је мене грозница тресла због П.Б и Скофилда 0104_cheesy Добро је па је прошло 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lion Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Као клинац, волео сам Twin peaks Волим стари серијал (имам све на диску епизоде) Twilight Zone, као и Шерлок Холмса и Поароа, Мућке. Од домаћих, можда Врућ ветар, Вук Караџић. "Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
сербон Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 а прати ли ко серију о инспектору ........ Џорџу? Serija o Dzordzu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 U detinjstvu sam pratila skoro sve serije jer ih i nije bilo mnogo, a ni 100 kanala pa da biras koje ces gledati a koje ne, sada ne pratim ni jednu da ono ne propustim epizodu. Imala sam nameru pratiti serijal Liturgija ali eto na zalost i to ne mogu. Ponekad pogledam CSI da li Majami ili NY, Without a trace, ali sada su vec epizode koje ponavljaju tako da sam i to batalila. Dal' se secate serije Jelenko? E to mi prvo padne na pamet kad mislim o detinjstvu i sta smo gledali. klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='0202_238' /> My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Цитат Цитат .... Вук Караџић. ех да, како је то добра серија била. Штета што је не репризирају чешће.... pravopop Свиђа ми се што првенствено има доминантно историјску позадину тог вермена....Добро описује сечу кнезова, 1. и 2. српски устанак.... Све у свему, драго ми је што смо у оно време када је снимана та серија (1985) имали овакву серију са националним мотивима.....што и није било једноставно тада... Важно је да Срећне људе репризирају поново! Од домаћих убедљиво су најбоље Село гори и Горки плодови. Од страних - тренутно гледам Доктора Хауса! 4chsmu1 Што се тиче латиноамеричких....почев од Касандре на овамо....има тридесетак! slava3 http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Prison Break je jedino sto sam skinuo i pogledao za jedan dan uzastopno svaku epizodu. pravopop Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јуки Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Дефинитвно најбоља серија коју сам пратио је LOS SERRANO Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Prijatelji pravopop Vesele sedamdesete, Mućke, Mr. Bean. S vetrom u leđa, Put za Ejvonli, Fojlov rat, Poaro, Twin Peaks ... Громовы, Диверсант. A od naših serija samo Otvorena vrata. slava3 СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука