feeble Написано Јануар 3, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2020 Ja i dan danas pogledam neku epizodu Seinfeld, moze se naci na dailymotion.com Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 3, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2020 Dovrsavam "Mad Men" na N1 I Poldarka na Epic drama, oooodlicna serija "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 3, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2020 пре 37 минута, Драшко рече I Poldarka na Epic drama, oooodlicna serija Odlicna serija. Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 3, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2020 @Драшко I omiljena muzika iz Poldarka... ... Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 16, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2020 Endeavour Svaka epizoda priča za sebe i umetničko delo! I detektivski i dramski, izuzetno! "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 16, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2020 Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 13, 2020 Пријави Подели Написано Април 13, 2020 Poldark se zavrsio i sve u hepi stilu sto je bitno! Sad sam uleteo na pola serije Da Boot i svidja mi se "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Април 13, 2020 Пријави Подели Написано Април 13, 2020 Пратим Наркос, Јужни ветар и Тајкуна. Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aandrej Написано Април 13, 2020 Пријави Подели Написано Април 13, 2020 Taboo (TV Series 2017– ) - IMDb WWW.IMDB.COM Created by Chips Hardy, Tom Hardy, Steven Knight. With Tom Hardy, David Hayman, Jonathan Pryce, Oona Chaplin. Adventurer James Keziah Delaney returns to London during the War of... Meni se svidja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 13, 2020 Пријави Подели Написано Април 13, 2020 пре 12 минута, Aandrej рече Taboo (TV Series 2017– ) - IMDb WWW.IMDB.COM Created by Chips Hardy, Tom Hardy, Steven Knight. With Tom Hardy, David Hayman, Jonathan Pryce, Oona Chaplin. Adventurer James Keziah Delaney returns to London during the War of... Meni se svidja malo je hevi ali dobro je uradjena "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aandrej Написано Април 13, 2020 Пријави Подели Написано Април 13, 2020 A ovo su ludaci neopevani Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 13, 2020 Пријави Подели Написано Април 13, 2020 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blaža Željko Написано Април 13, 2020 Пријави Подели Написано Април 13, 2020 Isključivo sitkome A klase, odmaraju mozak i okrepljuju malo (Prijatelji, Frejžer, Svi vole Rejmonda, Pravila po Džimu, Mućke ...ima ih dosta). Od ozbiljnijih stvari to su dobro urađene i dokumetima potkovane lekcije iz istorije; istraživanja avionskih nesreća... naravno Černobil etc etc Broken је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 25, 2020 Пријави Подели Написано Април 25, 2020 Енглеске крими серије су заиста врх...топла препорука за ову крими драму,ја прву сезону одгледах у два дана! Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 20, 2020 Пријави Подели Написано Мај 20, 2020 On 25.4.2020. at 15:09, Зосима рече Енглеске крими серије су заиста врх...топла препорука за ову крими драму,ја прву сезону одгледах у два дана! Gledao sam Odlična serija Teška ali višeslojna Зосима је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука