kordun Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Шта ти би................која те начепила................ Мора да си данас некој цео дан кућу сређивао................. zena mora bitti slabija od muskarca mentalno, fizicki, na koji hoces nacin, inace nema niceg sta bi je ogranicavalo, to je osnovni zakon ljudskog drustva, manite me ovih super zena, niej me niko pricepio, ja sam radio do skoro, prosto kazem sta sam vidio kroz zivot, nisam corav. izuzetci postoje al ja ne pricam o izuzetcima, pricam generalno i to jeste tako, ti obrazlozi da nije Suncokret54 and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 evo sad ce paralogija da pise o pravvu i pravima, ja iso skoro na popravni iz prava Никола Поповић, Suncokret54 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 куку, ако ово види Парадоксологија... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 zena mora bitti slabija od muskarca mentalno, fizicki, na koji hoces nacin, inace nema niceg sta bi je ogranicavalo, to je osnovni zakon ljudskog drustva, manite me ovih super zena, niej me niko pricepio, ja sam radio do skoro, prosto kazem sta sam vidio kroz zivot, nisam corav. izuzetci postoje al ja ne pricam o izuzetcima, pricam generalno i to jeste tako, ti obrazlozi da nije Када кажеш мора бити слабије значи да ни сам не верујеш у то.Да си рекао жена је слабија и ментално и физички и на који год хоћеш начин, е то већ мења ствар. Утврди мало градиво.......овде су речи од пластелина .................. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Када кажеш мора бити слабије значи да ни сам не верујеш у то.Да си рекао жена је слабија и ментално и физички и на који год хоћеш начин, е то већ мења ствар. Утврди мало градиво.......овде су речи од пластелина .................. ne nego postoje situacije gdje je zena jaca od muskarca mentalno, intelektualno, muskarac ne moze sa njom da se nosi cesto, ona takodjer ide u slijepu ulicu, svijesno ili nesvijesno, osnovno pravilo zdravog ljudskog drustva je da je muskarac glava zeni, ne zato sto je to tako zapisano, nego zato sto tako u praksi i treba da bude, ne da bude puka formalnost, vec realno stanje, tek tada je zena zena i zenstvena , a muz muzevan, sve druge situacije proizvode nakaze, muske ili zenske, karikature duhovne od ljudi, mnoge zene prosipaju suplju definiciju da se muskarci nesto plase jakih zena, jok more, nego ogromnu vecinu muskaraca odbijaju takve zene, konkretno meni se gade, mogu da budu super modeli , dzabe im, prosto nisu zenstvene... mada ima bolesnika koje privale i takve zene, ali ajde da govorimo o onom sta je normalno, ne da se bavimo specijalnim slucajevima Војвода7, Kaludjerovic Sreten, Suncokret54 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 ne nego postoje situacije gdje je zena jaca od muskarca mentalno, intelektualno, muskarac ne moze sa njom da se nosi cesto, ona takodjer ide u slijepu ulicu, svijesno ili nesvijesno, osnovno pravilo zdravog ljudskog drustva je da je muskarac glava zeni, ne zato sto je to tako zapisano, nego zato sto tako u praksi i treba da bude, ne da bude puka formalnost, vec realno stanje, tek tada je zena zena i zenstvena , a muz muzevan, sve druge situacije proizvode nakaze, muske ili zenske, karikature duhovne od ljudi, mnoge zene prosipaju suplju definiciju da se muskarci nesto plase jakih zena, jok more, nego ogromnu vecinu muskaraca odbijaju takve zene, konkretno meni se gade, mogu da budu super modeli , dzabe im, prosto nisu zenstvene... mada ima bolesnika koje privale i takve zene, ali ajde da govorimo o onom sta je normalno, ne da se bavimo specijalnim slucajevima Амин ..... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 inace nema niceg sta bi je ogranicavalo Ипак није свака жена незрела. Као што није ни сваки мушкарац зрео. kordun and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 куку, ако ово види Парадоксологија... Шта? Да је пао из права? Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Ma vidim, no mi samo smešno... Mora da bude i ako nije stvarno - ne zato što mora nego zato što je tako u stvarnosti. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Фебруар 20, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Иако заиста разумем Кордуна шта хоће да каже, мислим да је ово једно чак и сакаћење друштва уопште. Хитлер, а не само он већ и идеја нацизма је да сви одговорамо одређеним менталним и физичким пропорцијама. А то просто није реално. Јасно, постоје општа места и мушкарац има одређене предности у односу на жену, као што жена има одређене предности у односу на мушкарца, али ићи овако далеко и говорити о наказности... Ја сам први различит. И разумем јачи либидо и мужевност код неких, као и јачу страну неке жене и жељу за јачом контролом. Ово дефинитивно није време када би требало примењивати калупе на људе. Иако разумем да традиционално понашање има своје предности. Kaludjerovic Sreten, Suncokret54, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Јел има неко лет лампу да ми посуди? Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Јел има неко лет лампу да ми посуди? el popravljas dalekovod ili kapiju, ajde od tebe ne ocekujem nista manje.... snezana najbolje baca jezikem po petlovcu... ali nije ipak stvar u tome, meni je simpaticno kad zena nesto zna da popravi od tehnickih stvari, ne mora to ubiti neciju zenstvenost, sve zavisi Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 el popravljas dalekovod ili kapiju, ajde od tebe ne ocekujem nista manje.... snezana najbolje baca jezikem po petlovcu... ali nije ipak stvar u tome, meni je simpaticno kad zena nesto zna da popravi od tehnickih stvari, ne mora to ubiti neciju zenstvenost, sve zavisi Шта ти значи ово "мени је симпатично", питам, јер просто звучи као да жене третираш као "ретардирану децу" и то у бољем случају, у горем као "чавке" Ronald and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Иако заиста разумем Кордуна шта хоће да каже, мислим да је ово једно чак и сакаћење друштва уопште. Хитлер, а не само он већ и идеја нацизма је да сви одговорамо одређеним менталним и физичким пропорцијама. А то просто није реално. Јасно, постоје општа места и мушкарац има одређене предности у односу на жену, као што жена има одређене предности у односу на мушкарца, али ићи овако далеко и говорити о наказности... Ја сам први различит. И разумем јачи либидо и мужевност код неких, као и јачу страну неке жене и жељу за јачом контролом. Ово дефинитивно није време када би требало примењивати калупе на људе. Иако разумем да традиционално понашање има своје предности. Nidzo pa Kordun ima svoju viziju muskarca i drustva, vjerovatno da bih ja u takvom drustvu ostao bez glave:-) Ja za njega vjerovatno nisam ni muskarac:-). Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Шта ти значи ово "мени је симпатично", питам, јер просто звучи као да жене третираш као "ретардирану децу" и то у бољем случају, у горем као "чавке" Snezo negdje je zene uporedio i sa traktorima, mislim da je Ivan to napisao. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука