Лапис Лазули Написано Март 6, 2014 Пријави Подели Написано Март 6, 2014 Hvala na informaciji,cekam je citav svoj informaticki zivot! Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Могли би и од муслимана нешто научити Trifke, Никола Поповић and drvce је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Ми мушкарци треба прво да "почистимо свој праг " па да критикујемо жене. Никола Поповић and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Могли би и од муслимана нешто научити Aferim, aferim! feeble је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mcvija Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Ћуд је женска смијешна работа! Не зна жена ко је какве вјере; стотину ће промијенит вјерах да учини што јој срце жуди. kordun, Mилена КШ and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 “Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea.” ― Robert A. Heinlein Trifke and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sloboda7 Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Добра тема...увек актуелна...али у данашње време се стварно изгубила и женственост и мужевност, нажалост. Морам да кажем да нажалост мушкарци више нису мушкарци, него шоње, све више, а онда природно и жене губе своју женственост. И то нема везе са професијом, него са ставом, понашањем и духом пре свега. Мушкарци више нису они који подстичу, штите, дају иницијативу за било шта, него све остављају женама. И то је присутно и у цркви и у свету. Али нажалост у цркви све више, иако би требало да буде обрнуто. Ово је моје мишљење и сагледавање, али нисам једина која тако мисли, извињавам се мушком роду на искрености : ). Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 али у данашње време се стварно изгубила и женственост и мужевност, нажалост. To je Sekula anticipirao pre vise decenija, ako cemo posteno... Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Ћуд је женска смијешна работа! Не зна жена ко је какве вјере; стотину ће промијенит вјерах да учини што јој срце жуди. jel to Dučić Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 jel to Dučić Kordun molim te to neznas. Prosto nemogu da veruje. Njegos! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 jel to Dučić ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2014 ajde Trifke, a i ostali. Pa Kordun nije krenuo sa nekim svojim stavom i rekao nesto poput - aa da, to je Ducic, nego covek uredno pitao. A kad malo razmislim, stil stvarno podseca na Ducica. Budimo fini kada neko fino pita. E da, ovaj klip 'kako se muskarac voli' je odlican, fala! Саша од Москве and feeble је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 ma malodušni ljudi jedva dočekaše da kordun nešto ne zna, meni je zaista ličilo na dučića, iskreno da priznam ja i književnost nismo dobri prijatelji nikada bili,preciznije nikada nisam našao vremena za to, više volim neke druge stvari. nisu svi ljudi isti... Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 ...a i ostali. Pa Kordun nije krenuo sa nekim svojim stavom i rekao nesto poput - aa da, to je Ducic, nego covek uredno pitao. A kad malo razmislim, stil stvarno podseca na Ducica. Budimo fini kada neko fino pita. E da, ovaj klip 'kako se muskarac voli' je odlican, fala! Ja, odzivajući se na "ostali", spremna sam da kažem (fino )... neka pitanja me jednostavno zateknu nespremnu. Sličnost između Njegoša i Dučića ...? Može biti, ko će ga znati ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука