Jump to content

Sloboda7

Члан
  • Број садржаја

    59
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Profile Information

  • Пол :
    Небитно
  • Интересовање :
    Можеш бити аналитичар песме, али не заборави да певаш песму.
    Св. Владика Николај

Скорашњи посетиоци профила

1426 посетилаца

Sloboda7's Achievements

Ту је, мало гледа-мало пише

Ту је, мало гледа-мало пише (4/9)

23

Форумска репутација

  1. Хвала пуно, ако можете напишите Љиљана за здравље и за друго код св.Ксеније, она зна. Господ да Вам узврати.
  2. Нетачна информација.Митрополит га је венчао , крстио му сина и подржава његов рад у сваком погледу.
  3. Ето гааа опет (его)..."лажни бонизам" ? Све неке занимљиве речи у сврху остављања великог утиска. Проблем и јесте баш у томе што аргумената нема, него се таквим информацијама уноси пометња међу људе. Па је зато и моја реакција била потпуно у складу са тим и искључиво због тога.
  4. Видећемо...али опет непроверене информације у сврху чега? И шта верни народ може уколико дође до тога?
  5. И уопште не видим разлог нападања иједног владике. Зашто , чему то? Нападање Митрополита, Бачког, Григорија, овог, оног, а стварни непријатељи се задовољно смешкају и трљају руке. Свако од ових владика има свој приступ , свој начин и сви раде за добробит Цркве. Уколико заиста постоји нешто , наравно да се неће сакрити јер је Црква у питању и "врата паклена је неће надвладати". И наравно да ће се показати ако постоји нешто што за нашу Цркву није добро. Само питам људе овде и онога који је поставио тему, чему унапред такве приче? Чему полуинформације непроверене? Мора да је неком много досадно онда...
  6. Нажалост је тако, иако не мислим да је падре толико лош, али да је фанатик, као што написа, јесте, и што је најбоље, мисли да је то добро и да он неког гони до "престола Божијег". То је проблем Сујееетеее.Ништа друго. А идолатрија није добра, ту се са њим слажем, само не приметих током овог времена то за шта оптужује Митрополита. Могу се приметити обичне људске слабости, то да, као и код свих нас, могу се приметити грешке људске и то да, али недобронамерност и покушај одвајања од Цркве , еее то је већ озбиљна оптужба за коју би он требало да се замисли о престолу Божијем. Уосталом Митрополит је највећи противник Артемијеве секте и највећи критичар. Зашто би учинио исто што и он?
  7. Потпуно сте у праву. Само нема храбрости вероватно или га савест помало опомиње...Јер овде пише свакојаке полуистине и опет понављам ПОЛУИСТИНЕ јер се тиме најбоље манипулише. Због чега, то дотична особа само зна. И онда смо ми неки "пуштени са ланца" од стране Митрополије итд...
  8. Ма ту се сви слажемо. Али има тежину због ових лакрдијаша и мафијаша у Цг, јер њима је најбитније било шта ће да каже Вартоломеј.И ето им Вартоломеј , како год и одакле год је потекло писмо, има његов потпис и његову подршку.А нас и нашу Цркву да оставе на миру па да се ми у оквиру ње договарамо и расправљамо ако треба али да останемо заједно.Зато и реагујем на вашу тему, иначе немам времена за пискарање пуно , нити за друштвене мреже.А вама желим све најбоље и напредак у сваком раду у славу Божију.
  9. И да...одговорих на ово (моје мишљење, мада заиста немам појма о канонима нити у то улазим, бавим се другим занимљивим стварима које ме више радују). Него и ово: Видиш ли докле лохијевци иду? Сада су пустили Психуљу са ланца, али ћу сигнализирати админима.  Што се уплашисте толико једног обичног мишљења да мора и Админ да се зове у помоћ?☺️
  10. Браво, управо тако и онда лепо да направи једну изложбу у Цг, па да сви одемо на отварање и да се не причају више шупље ствари.
  11. Ето...као што рекох, опет сујета са великим С. Само зато што је супротно мишљење...само је битно "он је Мене позвао на вечеру " , "Ја сам велики Уметник", "он је проблематичан, а Ја сам праведник бесребреник". А при том га нико не напада , него говори своје мишљење које не иде у прилог тврдњама овде.Ништа друго. И онда вређања,инфантилна називања неким именима итд...Без потребе...боље је сликати и радовати се томе.
  12. Ма у Спарти сам врло често ? (сад ће неко и на ово да одреагује, хаха). Јесте, само оно што је у мом одговору од јуче је везано за Митрополита као неког ко се труди да мири људе, а не за Мила. Баш ме брига за тог комедијаша председничког.Брига ме је за јединство Цркве и за наш народ српски где год да је и које год "оријентације" да је. Битно је само да се сачува неко јединство уз Божију помоћ. Не замјери брате.?
  13. Бог да те чува брате...Свака част. И ја се прикључих јуче са реакцијама искључиво јер не желим да неки добри људи улете у саблазан и да се збуне поред , и овако, много напада на јединство цркве. Све ће време да покаже...Гледамо у Христа, не у људе, јер смо сви слаби, али и не говоримо унапред о некоме на основу полуистина и непроверених информација. Поготову не из позиције своје сопствене велике сујете.Не желим да говорим о Митрополиту...дела показују и сваком је јасно ако је добронамеран као ви, а медији и свакаква пискарања су :пас лаје, ветар носи...☺️
×
×
  • Креирај ново...