Срђан Шијакињић Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Мислим да неће погрешити мушкарац који се труди да буде џентлмен. Наравно, под џентлмен не мислим само на клишеизиран појам човека који има углађене манире, пре свега према женским особама, већ на човека "у чијем друштву је ваша част увек сигурна", како каже једна дефиниција џентлмена. Дакле, џентлменство као комбинација суштине и форме; спој поштења, фер-плеја, одговорности и племенитости у свим међуљудским односима (суштина) са углачаним и одмереним понашањем (форма) које олакшава и чини пријатним све врсте веза међу људима. На унутрашњем плану, џентлменство би било доследност себи и својим начелима, без обзира на личну жртву коју морамо да платимо због те верности. DankaM, Mironosica, kordun and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ех брате, па како такви крхки стигоше до Берлина, да су мало јачи у Њујорк би умарширали. Ne znam brate kakvi su bili stari Rusi,vidiš da se i mi dosta razlikujemo od naših đedova... Vidiš da ove žene danas ništa ne kuvaju za ručak,neg piskaraju na ovoj muškoj temi,a ako je neka ozbiljna tema nigdje ih nema,jer ih to ne zanima Sa ovim današnjim Rusima sam imao dosta posla ,imaju neki čudan mentalitet. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ne znam brate kakvi su bili stari Rusi,vidiš da se i mi dosta razlikujemo od naših đedova... Е добро добро онда, ја ниједног Руса не познајем, тако да не могу да кажем било шта. Али они стари су стварно били сила, што се чврстине тиче. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 30, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Е добро добро онда, ја ниједног Руса не познајем, тако да не могу да кажем било шта. Али они стари су стварно били сила, што се чврстине тиче. http://www.youtube.com/watch?v=xqJBhH9jaik&list=PLE32D5CBDB8E7F31E&index=12 Istochnik and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 хм.. Српски јунаци дођу мало лепши кад погледаш, онако генерално. Некако високи, па онако стамени, стварно да кажеш - к'о да је од брега одваљен. Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 @@Милан Ракић, Možete slobodno, da otvorite zasebnu temu o ovmom čoveku Има већ тема о Кизи.. На основу новинског написа, наш форумаш под именом ego, ју је већ отворио... Нажалост, та тема, уз коју је поменут и отац Василије Војводић са ПБФ-а, није "стигла" да се "прими" науштрб разноразних других тема-да их не помињем сада... https://www.pouke.org/forum/topic/26530-%D0%B2%D0%BE%D1%98%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%98%D0%B8%D1%99%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B%D0%B0-%D1%81%D0%B0-%D1%98%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%BE-%D0%B4%D0%B5%D1%86%D0%B5/ Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=xqJBhH9jaik&list=PLE32D5CBDB8E7F31E&index=12 хахах, то је то, браво! Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 @@Милан Ракић, ставио сам на насловну Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Za mene je ideal muskosti njegova sigurnost, postovanje zene, porodice, umece da pokaze i osecanja... ali treba da bude glava porodice! Никола Поповић, Драшко, kordun and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Za mene je ideal muskosti njegova sigurnost, postovanje zene, porodice, umece da pokaze i osecanja... ali treba da bude glava porodice! То снајка, него шта! Кажи лепо да народ чује! Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Hahaha. Ja nagazih muza na vencanje pa je izgleda pobrkao loncice. Cekao sve na mene... e cvrc, meni ne treba takva persa Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Е добро добро онда, ја ниједног Руса не познајем, тако да не могу да кажем било шта. Али они стари су стварно били сила, што се чврстине тиче. Мој ђед је био Рус. Жестина од човека, а имао је једног другара Руса, Игор се звао. Са тим Игором нико није хтео да се рукује јер човек "отвара конзерве руком" Mилена КШ, feeble, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Шта ће они који не поседују ове особине као ови ,,природни" мушкарци? Да ли то значи да ће онда када док покушају да одглуме мужевност (којој рецимо нису научени) увек бити ружни у очима других, али и код женствене девојке? Да, у праву си, Бићанић је дао један добар пример, али, ако је природа сама по себи мушка, а личност није, шта онда? Да ли постоји разлика између природе и личности овде? Ово се и ја питам? Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Kao što je Lela rekla, biti čovek. Biti čovek, iz našeg Hrišćanskog ugla, svakako da podrazumeva borba protiv pale prirode i jačanje ličnossti. Sveti Aleksandar Nevski je odbio da spava sa nekom devojkom, pre bitke, neki bi rekli šonjo, dok mi Hrišćani na to gledamo drugačije. Pričali smo juče o ocu Ilarionu, bivšem glumcu i gitaristi KKN, i kako je odolevao raznoraznim devojkama, kojima nije bilo mrsko da iz BG dodju u Dečane ,da mu remete mir. Većini je smisao života da devojke tako trče za njima, dok neki drugi imaju drugačije poglede na život, ti takvi su za mene pravi muškarci. Никола Поповић, Срђан Шијакињић, Таша and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Biti musko za mene je pre svega onaj muskarac koji je uvek spreman da preuzme odgovornost, kako za reci, tako i za dela. I to i za sebe i za bliznje. Moj utisak je da je takvih danas bas malo... nazalost. зеленизуб, Саша од Москве, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука