Млађони Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 kazem vatate se na sitne formalnosti i nenamerne greske, a za koje je Milosavljevic misli da su manipulacija... Зашто ја мислим да су манипулација? Зато што сматрам да је Драгаш довољно паметан да не прави толико глупе грешке. А из других текстова видим да јесте довољно паметан. И зато што је одлична ствар за минипулацију исто као прича о крађи гласова. Узмеш нешто у шта се шира јавност не разуме, онда пустиш неког црва и намерно представиш то нешто на искривљен начин. Пречесто се то дешава... Можда је грешка али ја стварно не верујем да Драгаш прави такве грешке... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Зашто ја мислим да су манипулација? Зато што сматрам да је Драгаш довољно паметан да не прави толико глупе грешке. А из других текстова видим да јесте довољно паметан. И зато што је одлична ствар за минипулацију исто као прича о крађи гласова. Узмеш нешто у шта се шира јавност не разуме, онда пустиш неког црва и намерно представиш то нешто на искривљен начин. Пречесто се то дешава... Можда је грешка али ја стварно не верујем да Драгаш прави такве грешке... Pitaj ga ako nisi siguran. A onda probaj da pitas bilo koju drugu javnu licnost bilo sta da vidimo oces li uopste i dobiti odgovor. Pa sta ti mislis, da svi znaju sve, kao ti? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Sta je to netacno? Netacno je jedino to sto taj model aviona ne moze da dobaci do USA i to je napisao iz neznanja, ali sta da je model koji moze da dobaci do USA, mozda onda ne bi vise bilo neznanje? Taj model Erbasa nije long distance,znači nije ni predviđen da leti za USA,već za srednje distance,što je to problem? Kad budemo kupili nešto za long distance leteće se i za USA. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ej ponavljas se besmislenom porukom, nema problema jer to i nije tema. Valjda zna zasto je rekao, bez obzira na tip aviona. Kome sta nije jasno nek ga licno pita, odgovara na svaki emajl i telefonski poziv. Al bolje da pricate snjim o vasim idejama... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ето, тако, надам се да разумеш моје размишљање. Не знам за њега али мени постаје јасно. Ти мешаш оно што би волео са оним што је стварно продукт неког деловања за које се залажеш. Изненадићеш се, али сигурно би многи волели да је твоја перцепција уније исправна. Не шалим се. На жалост, није. То је као кад би узео да поредиш идеју комунизма са реализацијом у стварности па видиш да немају везе једно с другим. DYNABLASTER, Sasa Kolbas and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ај` сад да се не позивам на сваког понаособ који ме је "прозвао"... Одговор свима... Дакле(м), прво-реда ради, да позовем(о) брата Милосављевића да нам опрости што је тема отишла у сасма другом смеру, премда се држи правац, а у питању је саобраћај... Даље, мене као старог анти-Слобисту и анти свих његових јајара ва његово времја, дечкоња са "уснама" не може да фасцинира, ма био и чауш Христов, јер бих знао да је прелест... Даље, нисам се бавио Милосављевићевим пројекцијама, тј. његовом пренетом информацијом гледе тзвг. Европски9х коридора, сем што сам лајковао његов циничан приступ који ми је импновао-под паском, док се ми бавимо ко је већи или мањи, тј. бољи кршћанин или Србин, за то време камиони одоше у Бугарску... Ако ли некога интересује-евроскептик сам... Не нан начин бившег Првогт министра негдашње заједнице, али нешто не верујем у еуропске благодати... Идемо даље! Брату Д>ини сам "отпирио", како би код мене у Мачви рекли, да је Драгаш у УВОДУ текста-промашио (с)мисао читавог текста... Тј. поенту је неозбиљном анализом у првом пасусу промашио... Ако је за утеху некоме (можда јесте, можда и не), ја Драгаша волим да читам, можда и понеки пут не разумем све његове макроекономске анализе, али ми импонује тај критизерски тон... Понекада, негде можда и не, ал` то за причу (ову) нема везе... А има везе што је он, или барем како је брат Дина пренео, а тебра МилошБГ се "ухватио" к`о "пијан плота"-то је прича о новим авионима... Да сте барем мало "прогуглали", науштрб "спида" који имате према новој власти (како време пролази, ја све више имам утисак да су понеки овде у ствари из...ани гласачи тзв. Напредњака, па када ти исти нису учинили како су они замишљали-они су се ето "разочарали")... Дакле, да сте проверили вест, а да вас је интересовала, а није, када је политика објавила текст који брат Милош помиње, и сама "НајстаријаНовинскаКућаНаБалкану" се позива на блог Пере ТангоСиксВојиновића, који је објавио слику "спотера" Јасона(Џејсона)!? Бонга испред хангара фарбаре у Аризони. И тамо лепо пише да је авион изнајмљен и да је пре тога био власништво једне друге компаније, итд, итд... Кога је интересовало и кога та проблематика занима, све је то, чак и пре "најстаријег листа", могао да види овде... Даље, свака моја тврдња изречена у првом одговору брату Дини-стојим иза ње... Стојим као летач, који је у ваздухопловној индустрији на задацима пробних летова и испитивања провео 15 година свог живота и на основу тога ТВРДИМ, да старост ваздухоплова не чини никакву "улогу", ако се технички билтени и програм редовних и повремених прегледа редовно воде, А ВОДЕ СЕ. ДОЗВОЛУ О ПЛОВИДБЕНОСТИ не може да наложи ни једна фабрика, ремонтни завод, Вучић-Дачић-Коштуница-Тадић. Не! Постоје картице, билтени-извршени радови-потпис контролора, потпис посаде након пробног лета и то је мерило... Нескроман ћу бити ако кажем да сам и сам 15 година свог живота био делом тога, али свидело се то вама или не-тако је... Можете да пр..нете под прозор и слчободно пријавите модерације и администрацији цењеног форума-ал` тако је... И у тој мери, што је најгоре по вас-не можете да ми станете на црту... Ал` ај` да кажемо да и то нема везе... Идемо даље, исти-независни извор, чије сам многе текстове штедро преносио овде, иако сам у личном сукобу спрам негдашње наше сарадње/несрадње/разумевања/неразумевања са дотичним, дакле и поред сукоба и "грешке у корацима" у односима са Пером Војиновићем, његов ТангоСикс, који сам више пута преносио и цитирао овде, сматрам "гласом вапијућег у пустињи" гледе стања и ситуације у нашем зракопловству... Те стога, ако вас је интересовало (а видим да вас интересује, чим пишете и одговарате ми), тамо сте исто тако могли да прочитате један критични приказ, баш о старости зракоплова наше новоосноване компаније. Тако сте могли видети, да старост јероплана нареченог именом Новака, није осам, него 13 година... Али исто тако, као што сам вам и сам рекао да чињеница временског рока рада у модерној авијацији не игра никакву улогу... Може нешто да буде старо по календару и годину дана, ако је према стању крш-онда је крш, а Етихад, као реномирана компанија себи не би дозволила крш... Без обзира на "пољубац" Вучића о ниско чело "Динкића", који, успут речено, иако није у власти, одлете пре неки дан у Емирате, на првом промотивном лету...Сликали га чак... На крају-не браним садашњу власт (далеко било), не кудим Драгаша (да ми не импонује-не бих га читао), не желим ни са вама који се "истресосте" по мени да улазим у клинч-јер нема потребе... Браним само струку. Ко разуме-схватиће! Sudija and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Mene zaista to ne zanima,kao ni 90% ljudi koji se ne razumeju u tu materiju,poenta je da avio n i j e NOV А иначе те занима, када решиш да нпр. посетиш са породицом Москву, прво се код оператора распиташ о старости летелице којом ћеш одлетети у РФ... Тебра-неозбиљан си! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ај` сад да се не позивам на сваког понаособ који ме је "прозвао"... Одговор свима... Дакле(м), прво-реда ради, да позовем(о) брата Милосављевића да нам опрости што је тема отишла у сасма другом смеру, премда се држи правац, а у питању је саобраћај... Даље, мене као старог анти-Слобисту и анти свих његових јајара ва његово времја, дечкоња са "уснама" не може да фасцинира, ма био и чауш Христов, јер бих знао да је прелест... Даље, нисам се бавио Милосављевићевим пројекцијама, тј. његовом пренетом информацијом гледе тзвг. Европски9х коридора, сем што сам лајковао његов циничан приступ који ми је импновао-под паском, док се ми бавимо ко је већи или мањи, тј. бољи кршћанин или Србин, за то време камиони одоше у Бугарску... Ако ли некога интересује-евроскептик сам... Не нан начин бившег Првогт министра негдашње заједнице, али нешто не верујем у еуропске благодати... Идемо даље! Брату Д>ини сам "отпирио", како би код мене у Мачви рекли, да је Драгаш у УВОДУ текста-промашио (с)мисао читавог текста... Тј. поенту је неозбиљном анализом у првом пасусу промашио... Ако је за утеху некоме (можда јесте, можда и не), ја Драгаша волим да читам, можда и понеки пут не разумем све његове макроекономске анализе, али ми импонује тај критизерски тон... Понекада, негде можда и не, ал` то за причу (ову) нема везе... А има везе што је он, или барем како је брат Дина пренео, а тебра МилошБГ се "ухватио" к`о "пијан плота"-то је прича о новим авионима... Да сте барем мало "прогуглали", науштрб "спида" који имате према новој власти (како време пролази, ја све више имам утисак да су понеки овде у ствари из...ани гласачи тзв. Напредњака, па када ти исти нису учинили како су они замишљали-они су се ето "разочарали")... Дакле, да сте проверили вест, а да вас је интересовала, а није, када је политика објавила текст који брат Милош помиње, и сама "НајстаријаНовинскаКућаНаБалкану" се позива на блог Пере ТангоСиксВојиновића, који је објавио слику "спотера" Јасона(Џејсона)!? Бонга испред хангара фарбаре у Аризони. И тамо лепо пише да је авион изнајмљен и да је пре тога био власништво једне друге компаније, итд, итд... Кога је интересовало и кога та проблематика занима, све је то, чак и пре "најстаријег листа", могао да види овде... Даље, свака моја тврдња изречена у првом одговору брату Дини-стојим иза ње... Стојим као летач, који је у ваздухопловној индустрији на задацима пробних летова и испитивања провео 15 година свог живота и на основу тога ТВРДИМ, да старост ваздухоплова не чини никакву "улогу", ако се технички билтени и програм редовних и повремених прегледа редовно воде, А ВОДЕ СЕ. ДОЗВОЛУ О ПЛОВИДБЕНОСТИ не може да наложи ни једна фабрика, ремонтни завод, Вучић-Дачић-Коштуница-Тадић. Не! Постоје картице, билтени-извршени радови-потпис контролора, потпис посаде након пробног лета и то је мерило... Нескроман ћу бити ако кажем да сам и сам 15 година свог живота био делом тога, али свидело се то вама или не-тако је... Можете да пр..нете под прозор и слчободно пријавите модерације и администрацији цењеног форума-ал` тако је... И у тој мери, што је најгоре по вас-не можете да ми станете на црту... Ал` ај` да кажемо да и то нема везе... Идемо даље, исти-независни извор, чије сам многе текстове штедро преносио овде, иако сам у личном сукобу спрам негдашње наше сарадње/несрадње/разумевања/неразумевања са дотичним, дакле и поред сукоба и "грешке у корацима" у односима са Пером Војиновићем, његов ТангоСикс, који сам више пута преносио и цитирао овде, сматрам "гласом вапијућег у пустињи" гледе стања и ситуације у нашем зракопловству... Те стога, ако вас је интересовало (а видим да вас интересује, чим пишете и одговарате ми), тамо сте исто тако могли да прочитате један критични приказ, баш о старости зракоплова наше новоосноване компаније. Тако сте могли видети, да старост јероплана нареченог именом Новака, није осам, него 13 година... Али исто тако, као што сам вам и сам рекао да чињеница временског рока рада у модерној авијацији не игра никакву улогу... Може нешто да буде старо по календару и годину дана, ако је према стању крш-онда је крш, а Етихад, као реномирана компанија себи не би дозволила крш... Без обзира на "пољубац" Вучића о ниско чело "Динкића", који, успут речено, иако није у власти, одлете пре неки дан у Емирате, на првом промотивном лету...Сликали га чак... На крају-не браним садашњу власт (далеко било), не кудим Драгаша (да ми не импонује-не бих га читао), не желим ни са вама који се "истресосте" по мени да улазим у клинч-јер нема потребе... Браним само струку. Ко разуме-схватиће! Da ali to nema veze sa smislom, to je forma. Niti tvoja struka igra ulogu u ovoj temi. Mozes biti i najbolji pilot na svetu ne menja stvar da to nije tema. ................. recnik!..................., dok leteci cilim tj. avion sa nakaradnim logom sija nebu pod oblake. edit by kontrola letenja Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Не знам за њега али мени постаје јасно. Ти мешаш оно што би волео са оним што је стварно продукт неког деловања за које се залажеш. Изненадићеш се, али сигурно би многи волели да је твоја перцепција уније исправна. Не шалим се. На жалост, није. То је као кад би узео да поредиш идеју комунизма са реализацијом у стварности па видиш да немају везе једно с другим. Која перцепција није тачна? Да чланство у трговинским организацијама доноси бољу бизнис и економску сарадњу између привредника различитих земаља. И да бољу економску сарадњу значи боље плате, више посла? Бураз, то нике никаква перцепција, то су чињенице. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Мислим да поента текста није старост авиона већ мудљавина компаније на власти са Арапима. И на крају крајева, шта им је уопште требао авион? Као да не могу лепо да купе карту као и сви остали . Млађони and kordun је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Onda Dragas i nije trebao da se petlja sa tehnickim detaljima, nego da pise ono sto zna. Jer, i mene bas nervira kad neko krene da lupeta nesto bzvz. Kad nisi siguran, zaobidjes lepo taj deo, i nemas problema... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Da ali to nema veze sa smislom, to je forma. Niti tvoja struka igra ulogu u ovoj temi. Mozes biti i najbolji pilot na svetu ne menja stvar da to nije tema. ................. recnik!..................., dok leteci cilim tj. avion sa nakaradnim logom sija nebu pod oblake У реду брате. Што сам имао рећи, колико знам - рекао сам... За остало, како год волите. Жив и здрав био! DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 А иначе те занима, када решиш да нпр. посетиш са породицом Москву, прво се код оператора распиташ о старости летелице којом ћеш одлетети у РФ... Тебра-неозбиљан си! Ali ja pricam sa strane vlasti i medija koji su ovo objavili na jedan jedini nacin,a to je da je ovo nov avion. I uopste nije bitno da li bi se ja raspitivao kad bi leteo,niti da li je onaj od 8 godina mozda i 100 puta bolji od novog novcijatog,niti da se unutar struke zna istina,niti bilo sta drugo sto si ti iznosio. Razumes ne bavim se uopste nekim pojedinostima niti ulazim u struku,strucna misljenja ili bilo sta drugo vec pricam o informaciji koja je preneta tako kako je preneta. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 bilo sta drugo vec pricam o informaciji koja je preneta tako kako je preneta. и то сам (покушао) да објасним... Како год... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Која перцепција није тачна? Да чланство у трговинским организацијама доноси бољу бизнис и економску сарадњу између привредника различитих земаља. И да бољу економску сарадњу значи боље плате, више посла? Бураз, то нике никаква перцепција, то су чињенице. Једина чињеница је да бизнисмен који види своју шансу да заради, неће бити ограничен чланствима у организацијама већ ће да ради са сваким где може да оствари профит. Ако је довољно јак, мењаће политику организације у своју корист. Да се вратимо на почетак и основу теме коју си поставио. Да ли стварно мислиш да ће некога бити брига да ли смо чланови уније или не ако направимо добар и квалитетан пролаз кроз нашу земљу и тиме скратимо пут и трошкове транспорта? Да ли мислиш да дунавски правац може да прође без нас, били чланови или не? Ево, одговори ми, зашто нису заобишли Швајцарску већ коридор води право кроз њу? Ради се о краћем путу, ништа простије. И о квалитету услуга на том путу које пружа земља кроз коју се пролази. Зашто су продужили пут до Осла? Зашто нису казнили Норвешку јер није чланица? Зато што некоме треба пут до Осла јер тргује са Норвешком без обзира да ли је чланица или не. А једино што може да доведе до бољих плата је покретање производње, све остало је шарена лажа. Да то поједноставим, можеш да седиш поред игралишта и да чекаш да те неко из сажаљења позове у тим или можеш да донесеш нов кожни фудбал па да те одмах убаце у екипу. Ми немамо нов кожни фудбал а ти би да седимо на клупи. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука