Млађони Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 А ја се понадао да си одрастао.... А ја се понадао да си за одсутно време научио да пружиш ваљан аргумент. (: Ал си све једно недостајао, драго ми је да си опет ту. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Ljudi otišli ste na avijaciju,potrošili ste preko 5 stranica na prepirku oko novo-polovnog aviona. Ja bi opet zamolio brata Milosavljevića da mi odgovori na pitanje u vezi morala,kog je on izbjegao,dakle brate,osijećaš li neki sukob sa svvojim moralom kada smatraš da mi iz Srbije treba da idemo što je ranije moguće u EU? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Туци се ти у главу до ујутру, све ове државе сем Србије биће конкуретније од ње транспорт робе због коридора а ми ће да губимо силне паре јер исмо део ове мреже. Milosavljevicu , jesi li primetio one utababne staze po parkovima a van trotoara? One precice? E to je zato stop ljudi uvek gledaju da idu kracim putem. To isto vazi i za transport. A koridor ili ne koridor, EU ili ne EU, nema veze nikakve sa tim. Vec duzina puta i ustede koje neko ima, vreme na putu, kvalitet puta ...A koridori? Eno ti ih po parkovima, svi idu precicama ... Pa ce tako ici i preko Srbije oni kolima je krace, Grci, Turci itd ... Ili mislis da ce da udare preko Litvanije zbog koridora? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Bas ne vidim kakve vez ima EU sa koridorima. Koridori su koridori definisani ne zavisno od bilo kakvih unija. Tako postoji postoji mreza E puteva: http://en.wikipedia.org/wiki/International_E-road_network A recimo E-75, saobracajnica koja se gradi 5 metara dnevno na srbijanskom dijelu ima ukupnu duzinu od 5639 km i povezuje Kipar i sam sjever Evrope prolazeci kroz Srbiju: Osim toga, Svajcarska nije u EU i kroz nju prolazi dva vazna koridora. Bosna nije u EU, ali Bosna nije bijela na milosavljevicevoj mapi zbog toga sto EU ne razvija saobracajnice jer BiH nije clan EU, vec prosto jer sama BiH ne gradi saobracajnice, tj ne gradi dovoljno brzo. Mada i ovaj autoput koji se gradi izmedju Sarajeva i Zenice zapravo predstava dio medjunarodne E73 rute: Stvarno ne vidim nikakvu povezanost internacionalnih koridora sa clanstvom u EU. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Да цитирам колегу: "Још јеВтине демагогије, хахахаха...немате појам, само ја имам појма, хахахах.!?#" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука