Jump to content

Депресија се лечи редовним литургијама

Оцени ову тему

Препоручена порука

А јел смем да питам, шта си тачно имао, коју дијагнозу и које си лекове пио и колико?

Meni su dijagnosirali shisofreniju sa paranoidnim poremecajem licnosti.

Ljekovi: Haldol, Serenase, Zolioft,Daneban,Zypraxa...

Pakao!

Подели на овим сајтовима

Брале, то нема везе са депресијом..... то је тотално други вид поремећаја. Депресија је неуроза а ти си имао психозу. Не можеш да поредит лекове који се дају теби са лековима за дерпесију.

Лекови које су давали теби сигурно утичу јако негативно на твоје здравље.

А за депресију дају антидепресиве типа золофт, прозак и слично... много слабији лекови и много мање опасни.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Брале, то нема везе са депресијом..... то је тотално други вид поремећаја. Депресија је неуроза а ти си имао психозу. Не можеш да поредит лекове који се дају теби са лековима за дерпесију.

А за депресију дају антидепресиве типа золофт, прозак и слично... много слабији лекови и много мање опасни.

E da zaboravih posle mjesec dana dijagnosa depresija. a sto se tice ljekova bilo psihotici ili antidepresivi to ti jedno te isto,

ovi prvi te drogiraju da ne znas za sebe a AD te dovedu u jos vecu depresiju.

Подели на овим сајтовима

Тачно тако, али та хемија може врло лако и релативно брзо да се врати у нормалу.

Наравно - није лако али ни Рим није изграђен за дан.

Одлично предавање:

Nije lako vratiti hemiju u normalu, kao sto nije ni odjedanput doslo do poremecaja.To je dugotrajan proces, potrebna je jaka volja,svest i spoznaja stanja,pomoc psihoterapeuta i duhovnika i najvaznije -vera.,,Vera tvoja te spasila,,

Подели на овим сајтовима

E da zaboravih posle mjesec dana dijagnosa depresija. a sto se tice ljekova bilo psihotici ili antidepresivi to ti jedno te isto,

Мислим да грешиш силно по питању антидепресива. У праву си да не лече сами по себи али свакако олакшавају лечење.

Такође никаквог говора да те антидепресиви бацају у депресију, напротив. Можда првих недељу дана док се ефекат не акумулира...

А тебе су баш кљукали да простиш, није ни чудо што си имао здраствене проблеме.

Подели на овим сајтовима

Ljekovi: Haldol, Serenase, Zolioft,Daneban,Zypraxa...

Pakao!

Izvinite, malo sam dekoncentrisana....koliko dugo ste imali tu dijagnozu?

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Da nastavim za boru pa nek zakljuca temu.

-------------------------------------------------------------------------------------

Ma sta radis covece, zasto zoves policiju a on ne odgovara...!?

I na moj pristojan poziv da odu, oni nista...

Dolazi policija njih cetvorica u borbenoj gotovosti stali oko mene pa me posmatrju, ja ih pitam: ljudi u cemu je problem?

"Treba da ides sa nama u bolnicu."

E ne, rekoh vi ste dosli u moju kucu a ja vas ljubazno molim da ispostujete ovaj dom i da izadjete kako ste usli. Nista oni nego zovu pojacanje i dolaze jos cetri policajca!?

Pa sta je rekoh, ako me hapsite recite mi zasto i vodite me. Nista oni nego stali oko mene da drze strazu i cute...

Подели на овим сајтовима

Депресија је крст који Господ даје савременом себецентричном човеку неспособном да изађе из себе и спаси се на други начин. То или нешто слично али са истом поентом је отац Милош Весин рекао у једном предавању цитирајући неког старца. Врло прецизно.

• Волим 1

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

Депресија је крст који Господ даје савременом себецентричном човеку неспособном да изађе из себе и спаси се на други начин. То или нешто слично али са истом поентом је отац Милош Весин рекао у једном предавању цитирајући неког старца. Врло прецизно.

Тешка неоснована осуда депресиваца.

Подели на овим сајтовима

U to dolazi moj sin L. sa njegovim drugom M....Sta je bilo, pita dijete?

Koliko me je ta situacija iznervirala neznam da opisem ali sam bio miran i zamolio ih jos jedanput: Viditeli vi ovu djecu? Sta da radimo?...da idem sa vama ili vi da idete sami? Oni nista ne odgovaraju...ćute...i odjedanput skoce na mene njih cetvorica a dvojica na djecu da ih skrajne.

Kako su me bacili na pod, stavili su mi lisice na ledja,od hjihove akcije i tezine u meni je izazvalo tako jak šok da sam mislio da su tu da me ubiju.

I dolazimo u bolnicu. I umjesto da me pregleda doktor, mene bace kao vrecu na lezaljku a ljekarka vec spremna sa inekcijom...A ja je pitam: Sta radite to  doktorice a ona gleda u policajca i ovaj joj daje znak rukom da prosledi.?!

Pa sad prosudite sami jesam li tada bio bolesan, jesam li ozdravio i koliko su mi pomogli sa tim ljecenjem.
To se desilo u Martu 2011. Prestao sam ljekovima u Decembru prosle godine.

Ovo da kazem da sam osetio na svojoj kozi i vidio svojim ocima i prodro u tajne Psihijatrije!

Psihijatrija zajedno sa zakonima EU je mašinerija smrti.
Za njih svako ima psihicke probleme. :.mislise.

Idem na liturgiju ovdje:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

ovakvi lekovi se po 3 g ne izbacuju iz organizma...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Пре свега,старац се обраћа верујућим литургијским људима,јер такви људи су га углавном и посећивали,и причали своје проблеме, и потпуно је у праву!

Када ми се деси да се успавам или из неког другог разлога не одем на литургију, тих наредних дана до следеће литургије је невиђен бедак,пиши пропало...

Ако томе додамо и мањак молитве, кад се пост батали ,или просто речено,кад се на Бога заборави онда је стање баш хеви...

Дакле за искрено верујуће литургијске људе, једина психотерапија су причешће,пост и молитва, а атеисти и други у Лазу по терапију...

Амин!

Тема може под кључ! 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

na engleskom "Drugs" a na njemackom "Drogen" znaci droge, govorim iz licnog iskustva trovali su me 2 godine.

I lekovi se nazivaju "drogama" na engleskom.

In English, the noun "drug" is thought to originate from Old French "drogue", possibly deriving later into "droge-vate" from Middle Dutch meaning "dry barrels", referring to medicinal plants preserved in them (http://en.wikipedia.org/wiki/Drug ).

Подели на овим сајтовима

Тема може под кључ!

tema može pod ključ zato što niko od nas nije kompetentan da priča o njoj ( ako je neko od učesnika na temi psihijatar ja mu se izvinjavam )

pitanje na koje niko nije odgovorio

Ajde opet da pitam zašto su onda  i liturgijski, verujući ljudi depresivni ? 

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...