Gordana . Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Ayla , Драшко and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Da bi pojedini trebali posjetiti jednog ljekara, psihijatra najprije.. To ono narodno, u sali.. znate sta je nas problem? Sto se ljudi utrkuju ko je veci vjernik od koga. Ko ce bolji savjet dati. Ko je nacitaniji. Za koga ce se reci ovaj je najpametniji. Najbolje zna. Za koga ce biti aplauz i hvala. Takva osobina se zove gordost.. ljudi hrane tim svoj ego. I hranice ga dok on ne poraste do te velicine da ce i njih same da pojede. Ja priznajem - ja sam ostra. Kod mene ne postoji izraz: Nema Boga! ili Plasim se Boga! ili Zbunjen sam o Bogu! - bolje reci JA NEMAM BOGA. Jer Boga ima a svako od nas ga nema. Mozda je to stvar mog odgoja, u mojoj kuci se uvijek postovala vjera, odrasli smo iduci na vjeronauku i pri crkvi. Ja sam ucena ljubavlju ka vjeri od kako se sjecam. I da procitam ne znam koliko postova i ostalih gluposti na internetu, da gledam ne znam kakve filmove i citam knjige - moja ljubav prema Bogu ne moze da predje ni u sumnju ni u strah. Naprotiv, kad sam sama fizicki u nekoj tuzi i nevolji - znam da nisam sama psihicki. Nema potrebe za strahom. Kad sam lezala izmedju zivota i smrti na operacionom stolu, znala sam da nisam sama... Ne bojim se Njegove velicine, Sile i milosti.. naprotiv, tjesi me u svakom segmentu mog zivota sto znam da postoji ta Sila, sto znam da postoji ta milost. I kad zgrijesim sto mogu oprost da trazim.... meni ne treba potvrda od drugih ljudi kakav sam ja vjernik, On u moje srce gleda i On zna. A to je jedino sto mi treba... Svako dobro od Boga svima, specijalno vama (nama) koji bi izgleda trebali posjetiti nekog ljekara Skromno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Povlacim se sa ove teme. Istochnik, Gordana . and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Šta bi?! I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Вера је једино знање, остало је полузнање, незнање...као и ова твоја мисао, побркана, трунка знања прекривена врећом полузнања и незнања...када већ волимо сочно, у брк... http://www.scribd.com/doc/179413614/%D0%92%D0%95%D0%A0%D0%90-%D0%A5%D0%A0%D0%98%D0%A1%D0%A2%D0%9E-%D0%88%D0%90%D0%9D%D0%90%D0%A0%D0%90%D0%A1 možda se nekome ovo dopadne... kad se već vozimo nana је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Može li neko da mi prepriča temu u kratkim crtama, bio sam na dvije slave pa bih preskočio dio švedske trpeze, a i Šveđana nema više čini mi se "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 neko je zatražio pomoć pa su u početku bili sentimentalni komentari a onda krenulo prepucavanje na ličnoj bazi... možeš slobodno da pišeš kao da nema postova, to ti je kao turska serija... pročitaj samo prvi post osobe koja je postavila temu, mislim da je iskreno napisala Gordana . and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Hvala profesore, @@Nela555, dobra moja Nela 555 (pretpostavljam da je to broj godina), depresija i grijesi i ostalo, služe samo za zbunjivanje neukog naroda. Na postoji nešto kao obveznica grjehova, to je pobucao onaj mali, Božiji Sin, kada se razape čitavom svijetu. Još je rekao onom kastigu sa desne strane, ništa se ne brini sve će bit dobro. Dakle čak je i Gospod sa Krsta koristio moć pozitivnih misli. Pretpostavljam da se onaj sa lijeve strane pitao, kako može da utiče moć pozitivnih misli, u tom trenutku, dok čekaš da ti prelome potkoljene kosti, i bače te vranama, dok svi ostali idu na slavu i gledaju Farmu6. Dakle, kao što rekosmo, čim počneš da gledaš odakle si došla, izgubit ćeš se sigurno, a dok gledaš đe ideš,neke nade za tebe i ima. problemi nastaju, kada pobrkaš ta dva puta. Dakle nijesu od izvora dva putića, već je samo jedan, drugi put je samo iluzija. Pazi ne možeš pogriješiti, ni slučajno, jer kako te niko nije pitao da se nađeš ovđe, tako te niko neće ni pitati išta šta god da uradiš. To ti je lako provjeriti u bilo kojem trenutku; sve što može da se desi jeste osuđivanje i nerazumijevanje okoline, a to će se svakako desiti pa da si i sam Sin Božiji. Zabrljat ćeš nešto svakako, jer u prirodi čovjeka je to da radi, jer kroz greške uči, tako da i te pozitivne misli neće ti napravit veću štetu nego do sada, kojekakve gluposti, koje si usvajala. Problem sa New Age pokretom je, što oni idu neđe, a u stvari odavde izlaza nema. Tako da, slušaj njihove riječi ali ne i njihova djela. Ayla , Драшко, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Ево Игњатије поставио ово фантастично предавање у статус. Супер за почетнике, супер да се човек подсети, лепо и концизно изнесено... https://www.pouke.org/forum/topic/29825-%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%B3%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B8/ https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 @@Oglo, molim te Oglo pročitaj celu temu Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Чак и да сви ми учсници тролујемо, сама тема је корисна, читају ово и гномови а не само тролови. Није важно. Има пуно збуњених људи, тема је супер, без обзира шта ко од нас мислио о намерама постављача. Ayla , Драгана Милошевић, ВИЛМА and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Nela je iskrena, ali se tema pretvorila u prepucavanje. Jako mi je zao sto svaka poruka ima svoj rep. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Nela je iskrena, ali se tema pretvorila u prepucavanje. Jako mi je zao sto svaka poruka ima svoj rep. a ti se tako povlačiš sa teme Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
miraemira Написано Октобар 28, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2013 Ovo je vrhunac gordosti,autor je sebi dozvolio da on tumaci Gospoda.Gospod je svoje rekao kroz jevandjelje, ko smo mi da ga tumacimo.Mi ako hocemo da duhovno uzrastamo treba da se drzimo svetih otaca,svestenika i ne smemo sebi dozvoliti tumacenja,to lako odvede u prelest. Izvinjavam se posto sam nova na forumu ,ovaj odgovor nije bio namenjen ovom komentaru . w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука