Jump to content

Da li sam za to da srbi izađu na kosovske izbore?

Оцени ову тему

Јаков.

Izbori na Kosovu i Metohiji  

71 члановâ је гласало

1. 1. Da li sam za to da srbi učestvuju na izborima, na Kosovu i Metohiji?

• Da
      29
    • Ne
      35
    • Možda
      7

Препоручена порука

Јадан тај народ доле,хоће да остане некако код својих кућа јер су у већини доле и не треба им никаква шиптарска власт ни шиптарски избори на сјеверу,али хоће и Београд у европску унију за коју деценију и сад су криви и националисти и Тачи, сви су криви,једино овај невини Београд није крив,запалићу му сутра свијећу у цркви јер је мученик

Подели на овим сајтовима

Srbi još malo, samo malo ..mnoogo, mnogo malo , i neće imati šta više da izgube ..

Priznali smo pored svih duplikata srpskog, počev od Makedonskog, preko Hrvatskog, Bošnjačkog i Crno Gorskog, sad smo eto sami samcati izmislili i Bosanski jezik,..kome i na kome, i knjige štampamao u Beogradu, 

Sledeće je valjda Vojvodjanski ... a onda ovaj što je ostao i bez ikakvog prava nosi naziv srpski ... konačno možemo prenasloviti u Beogradski ..jer ruku..u džep(!) to je jedino i ostalo od ovoga što se nekad Srbijom zvalo ... 

Mučenički vala(!),  jašta nego tako

• Волим 1

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Чиме их награђује, уступајући им привремено једну пољану која није ни наша ни њихова него Његова...

Ако није ни наша, ни њихова што се оптерећујемо око тога, и што би нас кажњавао тиме што нам не да једну пољану? 

Оно нема поенте да даље причамо тај став о томе да Бог сада на земљи кажњава, мени једноставно не пије воду нити ће икад да пије.... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Детаљи  Објављено 04 новембар 2013
Бојкот је успео, шиптарски избори на северу КиМ су пропали, српски народ је одбацио Бриселски споразум, политика Владе Србије је доживела пораз. Позивамо Владу Србије да прихвати реалност на терену.

Bosko-Obradovic-portret_images_1-za-dverГодинама слушамо од разних лобиста за стварање тзв. независног Косова да је реалност да Косово и Метохија више нису српски и да не могу остати део државе Србије. Реалност је – по њима - такође тзв. независност Косова, реално је да се по Бриселском споразуму са севера КиМ повуку државне институције Србије, и да Срби изађу на шиптарске изборе и постану „Косовари”.

Међутим, апсолутни успех бојкота Тачијевих избора на северу Косова и Метохије, крах политике позивања Владе Србије да се на ове изборе изађе и пропаст Бриселског споразума – нова је реалност на терену. Зато позивамо државни врх и потписнике Бриселског споразума на челу са Николићем, Дачићем и Вучићем да прихвате ову нову реалност и повуку притиске на Србе на северу КиМ и полицијску репресију према опозиционом народном фронту на челу са Покретом Двери.

У данашњој изјави Бошко Обрадовић, члан Старешинства Двери, оценио је да никакве медијске лажи и монтирани инциденти не могу променити ову реалност. Свакоме је јасно да инцидент због кога су затворена бирачка места у Косовској Митровици нису изазвали представници кампање бојкота лажних шиптарских избора, јер је бојкот у том тренутку апсолутно успео и њима је најмање одговарало да дође до инцидената. Очито је да су разлоге за инцидент имали најпре они чија је политка Бриселског споразума и изласка на шиптарске изборе поражена, па су оваквим потезима желели да заклоне ту истину. Зато позивамо владајући режим да призна пораз и окрене се новој реалности на Косову и Метохији.

Информативна служба Покрета Двери

http://www.dverisrpske.com/sr/nas-stav/4331-obradovic-prihvatite-realnost-na-kim.html

Koliko god mi se gadila ova crveno crna koalcija na vlasti; kako bi bilo da Bosko pogleda sopstveno dvoriste: osvojio 1 odsto glasova na izborima. Da ga pozovemo da prihvati realnost i postedi nas svog misljenja koje je potpuno irelevantno za narod kome pretenduje da bude lider.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Ето ти сад:

"BG priznao da Kosovo nije Srbija"

IZVOR: BETA

Moskva -- Beograd je priznao da Kosovo nije Srbija, dajući "separatistima" pravo da održe izbore, ocenila je večeras televizija Rusija u reportaži o izborima na Kosovu.

4615322975277f37268f34969374597_orig.jpg

Moskva (Beta/AP)

"Albanske vlasti su održale izbore, dobivši podršku SAD, EU i čak Beograda. Samo, niko nije pitao kosovske Srbe da li se sa tim slažu. Oni su izjavili da ih je Beograd izdao, i da ne žele da žive pod vlašću albanskih separatista", navela je ta televizija.

"Mali broj kosovskih Srba koji je ipak izašao na izbore našao je rasturena biračka mesta. Tvrdoglavost karakteriše većinu od 40.0000 kosovskih Srba, koji su odsečeni od domovine, a granicu ne priznaju", ocenjeno je u reportaži. 

Televizija Rusija navela je da je u Kosovskoj Mitrovici glavna karakteristika izbora bio bojkot, da ni zajednički napori Prištine, Brisela i Beograda nisu pomogli, a da one Srbe one koji su izašli na izbore organizatori bojkota nazivaju izdajnicima. 

"Bojkot je očajnički korak. Kosovski Srbi smatraju da je Beograd trampio celovitost zemlje za ulaznicu u EU", ocenila je ta ruska televizija.

Koliko je samo dvolicno i odvratno citati sta Rusija misli o bilo cemu sto ima veze sa srpskim narodom. da su nas branili barem 20 odsto koliko su stali u odbranu Sirije, danas bi na Kosovu bila srpska vojska. da su nas branili samo jedan odsto koliko ih je Srbija volela danas bi sarajevo bilo srpsko.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Koliko je samo dvolicno i odvratno citati sta Rusija misli o bilo cemu sto ima veze sa srpskim narodom. da su nas branili barem 20 odsto koliko su stali u odbranu Sirije, danas bi na Kosovu bila srpska vojska. da su nas branili samo jedan odsto koliko ih je Srbija volela danas bi sarajevo bilo srpsko.

Sto ne znaci da mozda u buducnosti nece...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Sto ne znaci da mozda u buducnosti nece...

За све оне који се уздају у Русију.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Да верујеш имаш право, али да тврдиш немаш ако ниси био на Космету и сведок догађаја. А ти рече: tvrdim na osnovu svedocenja ljudi.И пази како ми се обраћаш! .........................................................

necu da ponavljamo sta se sme a sta ne sme u razgovoru!

urednistvo

Лепо богами, а мени што МилошБГ уместо аргумента на страни 35

Eво тај део који сам изоставила:

Tвоје сведочење је нерелевантно пошто ниси сведок догађаја. Јеси ли сведок догађаја? Ако ниси, не можеш сведочити.

milosbg.png

увредљиво одговара Zeno carice! TI si car svetskih razmera,od Cicevca do Kopenhagena pa natrag.вероватно не наилази на опомену због прилога одржавању сајта који ето ја нисам уплатила.

https://www.pouke.org/forum/topic/29721-da-li-sam-za-to-da-srbi-iza%C4%91u-na-kosovske-izbore/page-35

Спорни текст је снимљен , написала сам тачно оно што сам желела да одговорим на такве погрдне прозивке, а он гласи:  А ти си можда глуп светских размера.

Кад ме већ вучете за језик да додам: Регистровала сам  се на форум 30 марта 2013 , а ово сте ви пре мог доласка на форум:

Posted by Иван Цветковић укључено December 04 2012 - 23:56

Сајт Поуке.орг више није у благослову епископа крушевачког Господина Давида.

Разлог ускраћивања благослова јесте оглушавање неких недостојних чланова и чланица о Правилник Поуке.орг. Дакле, разлог је јасан: Њихово нецрквено, непобожно и хулиганско размишљање, говорење и представљање на овој сајбер-мрежи.

Коначна реч: Строго осуђујемо злоупотребу овога сајта и гнушамо се бестидности бестидних.

Еп. крушевачки Давид

https://www.pouke.org/forum/best-content/

Жалосно је да ви у целом овом случају мојих писања мене сте видели као проблем. Изненађује и то да сте се потписали уредништво, а практикујете да се види ко је уредио поруку - ријалити шоу програм, велики брат. Срамота. Није први пут да сте прешли преко увреда упућене мени. Кад кренем да узвратим, а узвраћала сам веома благо, ви мене нашли да васпитавате. Бедно.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Koliko god mi se gadila ova crveno crna koalcija na vlasti; kako bi bilo da Bosko pogleda sopstveno dvoriste: osvojio 1 odsto glasova na izborima. Da ga pozovemo da prihvati realnost i postedi nas svog misljenja koje je potpuno irelevantno za narod kome pretenduje da bude lider.

Dakle zato ti kacis klipove koji nemaju veze sa vezom. Ne znam ko te je informisao ali Dveri na proslim (pokradenim na ustrb njih i opozicije!) izborima su imali 4.5% uz sav medijski mrak. Tako da prihvati ti realnost da ce ako da Bog na sledecim izborima ma koliko bili pokradeni Dveri uci u skupstinu.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

I neka kaze ovoj zeni gore da ironija i sarkazam sa jedne strane nisu jednaki licnoj uvredi da je neko glup sa druge strane.  A o porukama idi bolje ti je menjaj pelene,idi sa ovog foruma i slicno necemo.

I tolika zamena teza,ne znam ko ti je tu poruku iako sam zamolio da to ne cine editovao i rekao joj da ne vredja druge,ali meni je ovde mali milion poruka obrisan,ja sam sa Bicanicem nekoliko puta ulazio u diskusiju o svemu tome,tako da ta zamena teza kako sam ja ljubimac administratora a jadna zena koju ovde svi vredjaju nije i da je to sve zato sto nije uplatila odrzavanje za sajt. Evo nisam ni ja uplatio ovaj mesec,od sad ko god mi nesto kaze,znacu da je sve to zato sto niste dobili moje pare!

Nadam se da nece i ovaj sarkazam neko protumaciti kao uvredu. Izvinjavam se na totalnom offtopiku,ali tamo gde sam pomenut moram odgovoriti. 

nlcph izvini ako si bilo sta od toga protumacila kao licnu uvredu i molim te vidis i sama da jos od one teme patrijarsijskoj prodavnici gde si me napala na pravdi Boga bez razloga ja i dalje ne verujem sta si tamo pisala,vidis da te se klonim i da pokusavam da ne ulazim u bilo kakvu diskusiju sa tobom,jer me zaista mrzi da se ovde raspravljam i molim te ni ti da to ne cinis. Izvini jos jednom i oprosti.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Како ја видим ове догађаје око протеклих избора:

- Организоване групе, не знам како да их назовем, рецимо навијача за бојкот избора су стигле у Митровицу из Црне Горе, Босне и Србије( дакле са три стране) .

- Тачи притом блокирао границе за косовске Србе који су у Србији а који су кренули на гласање.

- Ове организоване групе за бојкот стоје пред изборним местима и ко год крене на изборе они га или враћају уз претње или довикују да је шиптар и издајник( тамо где има камера) .

- Брисел ћути.

- Тачи се смеши.

- Чеда Јовановић каже ето није то лепо што су тамо неки блокирали али крива је власт.

- ДСС каже крива је власт.

- ДС каже крива је власт.

- Двери славе успех бојкота и наравно за инциденте крива је власт.

- Васељенска пише да је Вучић лично организовао нереде и лупање кутија.

- Вучић побеснео.

- Запад га приказује као мањег диктатора.

- Вулин се презнојава не зна шта да ради.

Дакле закључак.

Брисел прећутно допушта Тачију да саботира српске изборе на Косову. Амери преко посредника организују и шаљу патриоте да саботирају српске изборе. Запад затим даје инструкције опозицији да нападну Вучића. С друге стране Вучића притискају говорећи му како он није у стању да исконтролише Србе на Косову. Одмах заказују следеће преговоре Београд и Приштине. Васељенска тв Америчко/Канадска обавештајна служба измишља вест о Вучићевим разбојницима који разбијају кутије.

Следеће што следи је још већи притисак на српске преговараче. Запад рехабилитује ДСС и Коштуницу.

Западни медији: "Насиље у Митровици ударац за БГ"

Мале исправке..

Вучић преко Дикића јесте организовао нереде, јер је тако хтео да понови изборе на Северу..који су пропали...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да РС подржава политику државних органа Србије у решавању унутрашњих питања, као што су избори на Косову.

Он је изразио наду да ће српски народ на Косову ускоро постићи јединство, истичући да Срби на Косову имају подршку и разумевање Срба из Републике Српске.

Коментаришући јучерашње сукобе међу Србима на Косову у вези са изласком на изборе, Додик је рекао да то доживљава као неразумевање међу браћом, а не као питање подршке независности Косова.

„И они који су изашли на изборе и они који нису изашли нису били за независно Косово и нису сматрали да је то давање легитимитета такозваном независном Косову. Разумемо да и званични став Србије није признавање Косова, а Косово ни ми не признајемо и у том погледу волео бих да су то само чарке и неразумевање међу браћом и да ће они то питање решити“, истакао је данас Додик на конференцији за новинаре у Бањалуци.

Председник Српске је нагласио да ће и лично увек настојати да помогне Србима на Косову и Метохији, а да ће Република Српска остати упорна у ставу да не призна независност Косова.

„Избори који се одржани јуче говоре да Косово нема демократских капацитета, да нема демократски сазрелих институција, да су напори Европе да се тамо нешто учини пропали и очигледно је да значајан број људи не жели да прихвати фарсу која се зове избори“, рекао је Додик.

Он је нагласио да је сагласан са оценама Србије да је од Хашима Тачија и Европске комисије учињено све да што мањи број Срба изађе на изборе.

(Факти)

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Кад сам се ја зезо са оваквим стварима

Otkud znam brate tako mi delovalo. Kao prvo znas da rehabilitacija neke stranke krece u placenim stranim medijima (blic,b92,alo...) da je tako kao sto ti pricas ne bi svi mediji napali dss da su placenici Hasima Tacija.

Druga stvar da je stvarno neko fizicki odvracao ljude da idu na glasanje,vrlo brzo bi u svim medijima to videli i ne bi bilo potrebe da se prave klipovi gde se u naslov stavi jedno a u samom klipu od toga u naslovu ni traga ni glasa.

Moje vidjenje situacije je sledece:

-SNS pravi podelu medju Srbima od 33 zvanicnih lista izabere svoju i poziva da se glasa iskljucivo za nju ili su izdajnici.

-Odlucuju da na dan izbora raspodele svoje ljude na severu Kosmeta

- Dva dana uoci izbora zbog vidljivog opredeljenja ljudi da bojkotuje krecu u agresivnu kampanju (izdajnici,ko nije za nas protiv je Srbije,kandidat za predsednika pretucen uoci izbora...)

-Satanizuje one koji bojkotuju,od njih pravi isto sto je i zuto preduzece pravilo,kriminalce i profitere koji toboze bojkotuju jer zele i dalje da se bave kriminalom.Dakle insajder fazon.

-Na dan izbora na svakih pola sata je pozivanje gradjana sa severa Kosmeta da se glasa,ne silaze sa medija,savetnik Djuric je u 2h bio na tri televizije. Govore da ako se sve ovo nastavi siptari pobedjuju bla bla (posle izbora kazu da imamo razloga za slavlje?!) 

-Kad se videlo da je vrag odneo salu,svojoj rasporedjenoj grupaciji na severu uz saznanje da ce u tom slucaju izbori biti ponovljeni,a da je tad bojkot uspeo naredjuju upad na izborna mesta i unistavanje kutija i glasackih listica.

-na tviteru pojedini visoki funkcioneri sns-a objavljuju u istom trenutku kad se desava upad,da se upad desio.

-na fejsu Dikic kaze da on nije mogao da dozvoli da siptar bude predsednik opstine.

-Vucic da bi zamaskirao cija je to odluka bila toboze trazi 45 minuta da resi stvar sa zlim dss-ovcima,koji su to uradili iako naravno zna da to niko ne bi dozvolio.

-Srpski mediji bliski sns-u (Kurir,informer..) imaju jako brzo naslovnu stranu za sutra Taci i Kostunica. A pritom kurir ceo dan prica o placenicima Hasima Tacija.

Dakle suma sumarum bojkot je uspeo,vlast nije bila za to da prodje drugacije osim ponavljanja izbora,izabrali su nacin,tako su odradili.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...