Jump to content

Da li sam za to da srbi izađu na kosovske izbore?

Оцени ову тему

Јаков.

Izbori na Kosovu i Metohiji  

71 члановâ је гласало

1. 1. Da li sam za to da srbi učestvuju na izborima, na Kosovu i Metohiji?

• Da
      29
    • Ne
      35
    • Možda
      7

Препоручена порука

Пише се по новинама да ће бити поновљени избори у Митровици. Баш ме занима на који начин ће навући више гласача на поновљеним изборима?

Moraju da se ponove i da dobijemo tih 13 opština, nema nam druge. Mišljenja sam da sami sebe zatvaramo u kavez i da ne želimo nikakve promene. 

Menjaju se i godišnja doba, vuk menja dlaku i političari menjaju mišljenje kako duva vetar a narod izvisi. 

Vreme je i da ti ljudi dole živnu malo

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

Moraju da se ponove i da dobijemo tih 13 opština, nema nam druge. Mišljenja sam da sami sebe zatvaramo u kavez i da ne želimo nikakve promene. 

Menjaju se i godišnja doba, vuk menja dlaku i političari menjaju mišljenje kako duva vetar a narod izvisi. 

Vreme je i da ti ljudi dole živnu malo

Dobijamo 13 opstina,a gubimo pravo da ikada pricamo o svom delu teritorije,na taj nacin,jer jednostavno izasao si i glasao za izbore republike Kosovo. 

Ali opet ako je to volja naroda,ajmo ih podrzati,ako nije ajmo ih opet podrzati,nemoj vlast da nam govori sta se mora i za koga se mora glasati i koga zaokruziti.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Како ја видим ове догађаје око протеклих избора:

- Организоване групе, не знам како да их назовем, рецимо навијача за бојкот избора су стигле у Митровицу из Црне Горе, Босне и Србије( дакле са три стране) .

- Тачи притом блокирао границе за косовске Србе који су у Србији а који су кренули на гласање.

- Ове организоване групе за бојкот стоје пред изборним местима и ко год крене на изборе они га или враћају уз претње или довикују да је шиптар и издајник( тамо где има камера) .

- Брисел ћути.

- Тачи се смеши.

- Чеда Јовановић каже ето није то лепо што су тамо неки блокирали али крива је власт.

- ДСС каже крива је власт.

- ДС каже крива је власт.

- Двери славе успех бојкота и наравно за инциденте крива је власт.

- Васељенска пише да је Вучић лично организовао нереде и лупање кутија.

- Вучић побеснео.

- Запад га приказује као мањег диктатора.

- Вулин се презнојава не зна шта да ради.

Дакле закључак.

Брисел прећутно допушта Тачију да саботира српске изборе на Косову. Амери преко посредника организују и шаљу патриоте да саботирају српске изборе. Запад затим даје инструкције опозицији да нападну Вучића. С друге стране Вучића притискају говорећи му како он није у стању да исконтролише Србе на Косову. Одмах заказују следеће преговоре Београд и Приштине. Васељенска тв Америчко/Канадска обавештајна служба измишља вест о Вучићевим разбојницима који разбијају кутије.

Следеће што следи је још већи притисак на српске преговараче. Запад рехабилитује ДСС и Коштуницу.

Западни медији: "Насиље у Митровици ударац за БГ"

Подели на овим сајтовима

Запад рехабилитује ДСС и Коштуницу.

Ово се неће десити никад. Иако јадан ништа није ни скривио, Чак и Чеда каже да ДСС није крив за ово, већ народ није схватио шта добија ако изађе на изборе и зато нису изашли. 

Подели на овим сајтовима

On to dalekovido iz Vojvodine...

Jel nema ljudi sa Kosova na forumu, nego se na milion strana spekulise i palamudi?

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Како ја видим ове догађаје око протеклих избора:

- Организоване групе, не знам како да их назовем, рецимо навијача за бојкот избора су стигле у Митровицу из Црне Горе, Босне и Србије( дакле са три стране) .

- Тачи притом блокирао границе за косовске Србе који су у Србији а који су кренули на гласање.

- Ове организоване групе за бојкот стоје пред изборним местима и ко год крене на изборе они га или враћају уз претње или довикују да је шиптар и издајник( тамо где има камера) .

- Брисел ћути.

- Тачи се смеши.

- Чеда Јовановић каже ето није то лепо што су тамо неки блокирали али крива је власт.

- ДСС каже крива је власт.

- ДС каже крива је власт.

- Двери славе успех бојкота и наравно за инциденте крива је власт.

- Васељенска пише да је Вучић лично организовао нереде и лупање кутија.

- Вучић побеснео.

- Запад га приказује као мањег диктатора.

- Вулин се презнојава не зна шта да ради.

Дакле закључак.

Бриселу прећутно допушта Тачију да саботира српске изборе на Косову. Амери преко посредника организују и шаљу патриоте да саботирају српске изборе. Запад затим даје инструкције опозицији да нападну Вучића. С друге стране Вучића притискају говорећи му како он није у стању да исконтролише Србе на Косову. Одмах заказују следеће преговоре Београд и Приштине. Васељенска тв Америчко/Канадска обавештајна служба измишља вест о Вучићевим разбојницима који разбијају кутије.

Следеће што следи је још већи притисак на српске преговараче. Запад рехабилитује ДСС и Коштуницу.

Niko ne pominje narod?

Подели на овим сајтовима

Nije ovo daleko od istine što piše Željko ... osim rehabilitovanja KoštuNICE i ''dss''..ali ko zna.. (i njih je yapad izbacio na vr') Zapravo, veoma slično razmišljam i ja ..osim što na kraju vidim rehabilitaciju ''žutih'' u koaliciji ili možda u još tešnjem zagrljaju sa Čedom, koji bi konačno imali potpuno otvoren put za potpuno vaspostavljenje demokraCIJE u SerboU..onako kako smo mi ovakvi kilavi i .. predaka nedostojni, vala i zaslužili ...

Dogodine u Novom Sadu ... 

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Nije ovo daleko od istine što piše Željko ... osim rehabilitovanja KoštuNICE i ''dss''..ali ko zna.. Zapravo, veoma slično razmišljam i ja ..osim što na kraju vidim rehabilitaciju ''žutih'' u koaliciji ili možda u još tešnjem zagrljaju sa Čedom, koji bi konačno imali potpuno otvoren put za potpuno vaspostavljenje demokraCIJE u SerboU..onako kako smo mi ovakvi kilavi i .. predaka nedosojni, vala i zaslužili ...

Заправо запад жели националисте на власти. Зато рехабилитација ДСС.

Подели на овим сајтовима

Заправо запад жели националисте на власти. Зато рехабилитација ДСС.

Па зар ови нису националисти, формално.

ДСС су заиста националисти, и чим су их оволико одгурали, мислим да се не би савијали као ови садашњи националисти на власти.

Подели на овим сајтовима

Па зар ови нису националисти, формално.

ДСС су заиста националисти, и чим су их оволико одгурали, мислим да се не би савијали као ови садашњи националисти на власти.

Мислиш?

Подели на овим сајтовима

Nije ovo daleko od istine što piše Željko ... osim rehabilitovanja KoštuNICE i ''dss''..ali ko zna.. (i njih je yapad iybacio na vr') Zapravo, veoma slično razmišljam i ja ..osim što na kraju vidim rehabilitaciju ''žutih'' u koaliciji ili možda u još tešnjem zagrljaju sa Čedom, koji bi konačno imali potpuno otvoren put za potpuno vaspostavljenje demokraCIJE u SerboU..onako kako smo mi ovakvi kilavi i .. predaka nedostojni, vala i zaslužili ...

Nisam baš siguran za Koštunjavog, napisao bih svašta o njemu ali nije dostajan toga. 

Mene malo brine porast desnih ultra nacionalističkih struktura pri tome ne mislim na DSS jel su oni jedni obični foteljaši,foliranti  i ništa više.  Ako se  vrati Šešelj u skorije vreme u zemlju  predviđam komešanje na političkoj sceni. SRS biće kao ptica feniks

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...