Jump to content

Da li sam za to da srbi izađu na kosovske izbore?

Оцени ову тему

Јаков.

Izbori na Kosovu i Metohiji  

71 члановâ је гласало

1. 1. Da li sam za to da srbi učestvuju na izborima, na Kosovu i Metohiji?

• Da
      29
    • Ne
      35
    • Možda
      7

Препоручена порука

Mozda da ipak prihvatimo misljenje nadleznih crkvenih otaca za Kosovo ( nasih vladika dole i patrijarha koji u titulu ima o ono Pecki ) umesto onih koji iz topline svojih domova daleko od kosova im govore sta da urade pa da sledece godine budu izbeglice u Kragujevcu? E moj brate; zar ti sve ono od 1992 na ovamo nije dalo nijednu lekciju ili si suvise mlad da shvatis neke stvari.

Koliko se ja sećam patrijarh je rekao ili SVI ili NIKO. Vučić i Dačić su znali da će pobediti NIKO.

Zašto onda ovakve navijačke scene od ostalih koji nemaju nikakve veze sa KiM osim navijačkih.?

Ja sam se izjasnio ja imam imovinu na KiM ali nemam prava da živim tamo. I nisam prodao a izgleda da ću morati a to ekonomski za mene koji godinama čekam znači propast. Eto toliko pa dok ne prodam pročitajte šta misle ljudi sa KiM.

Inače meni poprilično konfuzno da ovde neko spomene 10 fašista i da kaže da se cela Kosovska Mitrovica uplašila!!!!!!!

Ovde neko ne poznaje baš najbolje sopstveni narod a piše na forumu i ne peni a i ovi što pene takodje deluju nejako.

Sve u svemu srce heroja je u temi razbibriga. Ne znam da li ću sutra pelene da kupim a čuvam kuću u strogom centru Kline koja nije jeftina.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Totschlagargument što vele Nemci.. Ja sam se borio, ja, a ti, ko si ti? I kao borio se dobrovoljno a ne što je bio vojni helikopterski pilot JNA pa je izvršavao naredbe svoje komande. Po toj logici jedino bivši vojnici koji su imali najmanje jednu vojnu akciju bi smeli da vode državu, a ovim bi se imala vojna diktatura.

Danas prvi baca pušku kad mu zaprete... Ta, to je vojska koja nas je branila u 1990-ima. Vojnici za koje je vojska bila izletište da se pozabavaju, vojna kamarila kako se nekad govorilo, te kad je izbio rat nisu znali kud i kad, toliko su vojnički bili spremni. I takvi sad trebaju da mi imponuju: Ja sam bio tu i tuuu, a ti, ko si ti? Ali kako se ono kaže, napad je najbolja odbrana.

Немам шта рећи више до СРАМ ТЕ БИЛО!

Подели на овим сајтовима

Нема везе, можда за те четири године видиш и мало више и попричаш са мало више људи, па можда за четири године попричамо. До пре три године имао сам мишљење које је било диктирано непознавањем праве ситуације...

Што се осталог тиче, ако си нешто схватио као увреду, праштај, није ми била намера, заиста, само сам износио своје мишљење и поткрепљивао га онако како сам мислио. Ако те је шта од тога увредило, праштај, али заиста. Свако је рекао своје и нема потребе више да се прегањамо, јер нико неће да промени своје мишљење и онда улудо трошимо речи.

Свако добро, брате! :)

Видим да потенцираш да познајеш ситуацију, и да си за то за излазак Срба на Приштинске изборе.

Да ли митрополит не познаје ситуацију, као и владика Атанасије?

Ако познајеш ситуацију, онда сигурно знаш да је већина оних који су изшли на изборе су изашли под притиском губитка посла, и због уцена. То је ситуација на терену.

А ситуација на терену је да Срби не желе да учествују на Приштинским изборима.

Северни део садашњег КиМ, никада није био саставни део КиМ (до друге половине XX века), и до сада су били аутономни од Приштинских институција. Ако си ишао доле, онда врло добро знаш чије су се заставе вијориле на том делу КиМ.

И поред свих притисака, и уцена, Српски народ је рекао НЕ Приштинским институцајма, и овима тренутно на власти у Србији, који сад од пара добијених за продају КиМ, хоће да се представљају ктиторима, и дарују нам цркве на својим имањима.

Подели на овим сајтовима

Видим да потенцираш да познајеш ситуацију, и да си за то за излазак Срба на Приштинске изборе.

Да ли митрополит не познаје ситуацију, као и владика Атанасије?

Ако познајеш ситуацију, онда сигурно знаш да је већина оних који су изшли на изборе су изашли под притиском губитка посла, и због уцена. То је ситуација на терену.

А ситуација на терену је да Срби не желе да учествују на Приштинским изборима.

Северни део садашњег КиМ, никада није био саставни део КиМ (до друге половине XX века), и до сада су били аутономни од Приштинских институција. Ако си ишао доле, онда врло добро знаш чије су се заставе вијориле на том делу КиМ.

И поред свих притисака, и уцена, Српски народ је рекао НЕ Приштинским институцајма, и овима тренутно на власти у Србији, који сад од пара добијених за продају КиМ, хоће да се представљају ктиторима, и дарују нам цркве на својим имањима.

Свако добро брате, и ако сам те чиме увредио, праштај ;)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Civilna vlast je iznad vojske, dakle pšt! ;)

Чему ово? Чему иживљавање и крајњи безобразлук над човеком који ти је само рекао пар ствари?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Totschlagargument što vele Nemci.. Ja sam se borio, ja, a ti, ko si ti? I kao borio se dobrovoljno a ne što je bio vojni helikopterski pilot JNA pa je izvršavao naredbe svoje komande. Po toj logici jedino bivši vojnici koji su imali najmanje jednu vojnu akciju bi smeli da vode državu, a ovim bi se imala vojna diktatura.

Danas prvi baca pušku kad mu zaprete... Ta, to je vojska koja nas je branila u 1990-ima. Vojnici za koje je vojska bila izletište da se pozabavaju, vojna kamarila kako se nekad govorilo, te kad je izbio rat nisu znali kud i kad, toliko su vojnički bili spremni. I takvi sad trebaju da mi imponuju: Ja sam bio tu i tuuu, a ti, ko si ti? Ali kako se ono kaže, napad je najbolja odbrana.

Не слажем се са твојим мишљењем, свако ко  осећа да му је најлепша награда да је успео да  неког "рашчереченог" спасе тако што је успео да га пребаци короз коридор на ВМА...и овај данас има породицу и децу... је за пуно поштовање, без обзира којој војсци припадао. Лепо се извини човеку. А ја одох са форума на неко време, мислим да ми је доста читања овога и сличних коментара. Остајте у здрављу сви одреда.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

RYLAH

Ako mozda nisi znao moj stav po pitanju izbora,jeste da narod treba da odluci sta hoce,a da mi samo podrzimo,sta god to bilo. Dakle niti sam bio za niti protiv izbora,vec da ljudi odluce,ali protiv toga da vlada bude toliko losa da ne moze same Srbe da pomiri da postoje 33 lista a da oni isture jednu jedinu i kazu ili ste za nju ili ste izdajnici.

Za to sam i da crkva ima jedinstven stav. E to je moje misljenje o ovome. Medjutim,ne volim medijske i svake druge manipulacije i otuda volim da njih razotkrivam sto je i ovde slucaj.

Iskreno najvise si me ubedio da si stranacki faktor i da stranka razmislja umesto tebe,ali dobro.

I ti isto ako sam te negde nehotice uvredio,prastaj brate. Sve najbolje.

• Волим 1

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Грешип силно, немам ја никакво мишљење на ову тему, јер немам никакве доказе на којима бих могао да формирам неко мишљење.

Али сам приметио да се служиш "кафана аргументима" и мислиш да си побио саговорнике... ....

П.с. следећи пут када кренеш да ми причаш како се НИКО НЕ СЛАЖЕ СА МНОМ, сети се ове ситуације. 

Само ти враћам по мало мило за драго, да видиш колико ти је лоша ствар оно што си радио "нико се не слаже са тобом" 

Ај па тако (: 

Pa nije tako,ovde se mnogi slazu sa mojim stavom,mogao si to videti u par strana unazad.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

[media=https://www.youtube.com/watch?v=z8Hz3KUTK3s#t=134][/media]Ne znam ljudi ste vi ludi da protivrečite tome da nema veće ljubavi na ovom svetu nego za nekog dati i sopstveni život??

https://www.youtube.com/watch?v=z8Hz3KUTK3s#t=134

Подели на овим сајтовима

Pa nije tako,ovde se mnogi slazu sa mojim stavom,mogao si to videti u par strana unazad.

Управо моја поента, нема смисла причати ко се слаже ко се не слаже. Ти си овде можда све у праву, ја то не знам, нити ти о томе причам, само да те подсетим следећи пут кад адискутујеш са мном да баталиш ту причу колико се слжау или не слажу. 

То је нешто небитно и сувишно у свакој конверзацији.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Iskreno najvise si me ubedio da si stranacki faktor i da stranka razmislja umesto tebe,ali dobro.

Само ћу за ово да кажем да немаш појма колико грешиш. Али то је природно, јер ме и не знаш, па је нормално да се такве грешке дешавају.

Нисам у странци било којој, а што сам старији (мада се надам да сам још увек довољно млад :) ), те ме приче све мање интересују.

Свако добро! ;)

Подели на овим сајтовима

Totschlagargument što vele Nemci

Не разумем немецки - mea culpa!

Ja sam se borio, ja, a ti, ko si ti?

Ти рече...

I kao borio se dobrovoljno a ne što je bio vojni helikopterski pilot JNA pa je izvršavao naredbe svoje komande.

Нисам се борио добровољно... Напротив. Извршавао сам наређења... За разлику од оних који су натерани... А било је и таквих... 

Po toj logici jedino bivši vojnici koji su imali najmanje jednu vojnu akciju bi smeli da vode državu, a ovim bi se imala vojna diktatura

То си сам рекао...

Danas prvi baca pušku kad mu zaprete

`ел причаш за себе, или?

Ta, to je vojska koja nas je branila u 1990-ima.

Да! Бранили смо нешто у шта смо веровали... И даље сам мишљења да је та творевина била најбоље од свих најгорих решења...

Vojnici za koje je vojska bila izletište da se pozabavaju

Можда међу резервним саставом и сличнима... У РВ, барем хеликоптерским јединицама које су дејствовале у "вијетнамским" условима тога није било...

vojna kamarila kako se nekad govorilo, te kad je izbio rat nisu znali kud i kad, toliko su vojnički bili spremni

За ово си донекле у праву... Моји исписници и ја на то нисмо могли да утичемо...

I takvi sad trebaju da mi imponuju: Ja sam bio tu i tuuu, a ti, ko si ti? Ali kako se ono kaže, napad je najbolja odbrana.

За све остало и ово што си рекао... Нема проблема-у праву си... Ако ти је тако лакше... Напао те нисам... 

Подели на овим сајтовима

ne svidja mi se

Demokratski princip. Vojska je državna ustanova, da služi i da brani, ne više, vojska nije vlast. Vojska, dakle, nema šta da se meša u politici, ovo joj je strogo zabranjeno. Pri tome ne uvažuje se argument da li je neko bio vojnik, pre svega ne da bi time naglasio svoju superiornost nad drugima koji nisu bili u vojsci.

bla bla bla 

Подели на овим сајтовима

[media=https://www.youtube.com/watch?v=z8Hz3KUTK3s#t=134][/media]Ne znam ljudi ste vi ludi da protivrečite tome da nema veće ljubavi na ovom svetu nego za nekog dati i sopstveni život??

https://www.youtube.com/watch?v=z8Hz3KUTK3s#t=134

Да, били смо тамо.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...