JESSY Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Rassoban је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 Juanito, JESSY, Ронин and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Децембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=3F0wuCjf1Qs Rassoban је реаговао/ла на ово 1 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 Данас нико неће у кафану? :.mislise. Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 On 22. 12. 2014. at 13:01, Ронин рече Данас нико неће у кафану? :.mislise. Шта је младожењо, осладило ти се, а? Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 On 22. 12. 2014. at 13:01, Ронин рече Данас нико неће у кафану? :.mislise. jos je rano....u kafanu se ide uvece....radni narod sada radi.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 On 22. 12. 2014. at 13:13, Никола Поповић рече Шта је младожењо, осладило ти се, а? изеде ме сад срамота, гле ал сам поцрвенео Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Децембар 22, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2014 On 22. 12. 2014. at 13:13, JESSY рече jos je rano....u kafanu se ide uvece....radni narod sada radi.... ал ко није на послу, тај је у кафани, као ја на пример Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivanaika Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Ронин је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Ронин је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука